Ива Цакова: Заедно пишем истории на успеха!

* 18 възпитаници на Училище „Европа“ получиха езиковите си сертификати от University of Cambridge
Който се учи, той ще сполучи
18 ВЪЗПИТАНИЦИ на Училище „Европа“ (Троян) получиха своите езикови сертификати от Университета Кеймбридж (University of Cambridge) на тържество в Информационно-културния център в града, 19 септември. И всички заедно – ученици, преподаватели и родители – отбелязаха започването на 25-тата учебна година на училището, лидер в чуждоезиковото обучение.

Ива Цакова
ЕТО КАКВО сподели директорката Ива Цакова: „Високите резултати от юнската сесия не са изненада за никого – заради трудолюбието на учениците и професионализма на учителите. За четвърт век заедно наложихме веригата Училища „Европа“ като лидер в езиковото обучение, утвърдихме изпитите на Кеймбриж като стандарт и изградихме образователна институция, която мнозина копират. Продължаваме заедно да пишем истории на успеха! Нашите ученици са хиляди и подготовката при нас им дава шанс да се реализират успешно, те са истинското ни лице. Благодарим на всички тях за доверието, което ни гласуваха през годините и което ще продължим да заслужаваме с труда и професионализма на всички наши учители. Пожелавам здраве и дръзновение, ученолюбие и старание в усвояването на нови знания по английски език през новата учебна година!“.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |