Училище „Европа” - устрем към знания и успех

* Училище „Европа” - Троян връчи престижните езикови сертификати на Университета Кеймбридж на 19 малки и големи троянци
26 септември - Европейски ден на езиците
След връчването на сертификатите на Университета Кеймбридж, Троян, 16 септември 2016 г.
НА 16 СЕПТЕМВРИ в залата на Информационно-културния център в Троян Училище „Европа” (Троян) връчи престижните езикови сертификати на Университета Кеймбридж на 19 малки и по-големи възпитаници на училището. А това бе най-добрият и подобаващ начин да се отпразнува 26 септември, европейския Ден на езиците, и започването на новата учебна година.
 
ИЗПИТИТЕ на Университета Кеймбридж са сред най-авторитетните езикови изпити в света. Голямата им популярност се дължи на факта, че точната и надеждна оценка, която дават, е призната от хиляди образователни институции и работодатели по целия свят. От голямо значение е и фактът, че за разлика от TOEFL, IELTS и други езикови изпити, които са с двегодишна валидност, сертификатите на Кеймбридж важат за цял живот. 

Ива Цакова
ИВА ЦАКОВА, директор на Училище „Европа” (Троян), споделя: „Лицето на Училище „Европа” днес са нашите обучаеми, хиляди на брой, успели, будни и прогресивни троянци, пръснали се из България и по света. Вече 23 години заедно – обучаеми, преподаватели и родители, пишем истории на успеха. Всички заедно превърнахме Училище „Европа” (Троян) в кипящото, врящото  от устрем към знания и успехи по-различно училище”.

Т21



Училища „Европа” 
честитят 26 септември – Европейския ден на езиците, и поздравяват своите възпитаници, получили сертификат за езикова компетентност на Университета Кеймбридж
Certificate in Advanced English
Иван  Камачаров
Мартин Копаранов
Александър Цоневски
Константин  Цоневски
Яна Цекова
Ивайло Банчевски
Сияна Колева
Христиана Вачкова
Виктория Пеловска
Наталия Терзиева

Preliminary English Test
Георги Стойков
Венцислав Йорданов

Young Learners English
Йосиф Илиев
Борислав Божков
Йоана Петрова    
Манол Димитров
Ивета Иванова
Християн Гачевски
   
Владеенето на английски език открива за нашите ученици широки хоризонти към света и по-доброто бъдеще. Доказали уменията си с Cambridge Certificates, възпитаниците на Училище „Европа” (Троян) са достоен пример за подражание!

Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

Браво на децата! Много здраве и още повече успехи занапред!

Анонимен каза...

Аплодисменти и за тази учителка! Такива трябва да са всички останали, ама не са! Иновативни, позитивни, усмихнати и с ясна мисъл!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |