Двама кандидат-президенти на Сливата 2016

* Татяна Дончева (Д21) бе във ВИП групата на дефилето и се хвана на хорото * Трайчо Трайков (РБ) се разтъпка из Орешак и си
 купи керамичен съд
Важни гости
ДВАМА кандидат-президенти забелязахме в дните на уникалния троянски Български фестивал на сливата, който тази година бе по-мащабен, шарен и многохиляден отвсякога, и на всичкото отгоре - 4-дневен (22-25 септември).

Татяна Дончева (Д21) на хорото, води го кметът със знамето, Троян, 23 септември 2016 г.
Във ВИП групата на сливарското дефиле
На чашка на трибуната след дефилето
В ДЕНЯ на официалното откриване, петък, 23 септември, сред ВИП групата, която гордо крачеше в редиците на сливарското дефиле по главната улица на Троян, бе шефката на партия „Движение 21” Татяна Дончева. Г-жа Дончева бе необичайно смълчана, но пък се прояви много здраво с участието си в буйното хоро, съпътстващо дефилето. И се бе хванала до своята отдавнашна, още от съвместните парламентарни години (2005/2009-та), приятелка Донка Михайлова, кмета на Троян, която пък водеше хорото с развят български байряк. Припомняме - Татяна Дончева и нейното Д21 преговаряха за обща президентска кандидатура с големия играч вляво БСП, но достлукът се разсъхна в самото начало на преговорите; и дамата с най-острия език в българската политика обяви своята президентска номинация.

НА СЛЕДВАЩИЯ ден, събота, 24 септември, минути преди дискотеката на открито на невероятния, неостаряващ и негубещ момчешкия си ентусиазъм Тома Спространов, в Националното изложение в Орешак, съорганизатор и съдомакин на феста, се появи кандидат-президентската двойка на Реформаторския блок (РБ) - Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Те, както се разбра, пристигаха от Троянския манастир, където на чашка отлежала манастирска се бяха разговорили с игумена епископ Сионий.

Трайчо Трайков (вдясно) и ген. Съби Събев на Сливата в Орешак, 24 септември 2016 г.
Кандидатите на РБ в приятелска раздумка с кмета на Троян
С дядо Сионий в Троянския манастир
ПОСЕЩЕНИЕТО на реформаторите бе някак по-политическо и сериозно - кандидатите бяха придружавани от немалка група местни съпартийци и съмишленици, включително кмета на Орешак Христо Терзиев, а наоколо припкаха пиари и фотографи. „Аз съм от край, в който почитат традициите. Затова ми е особено приятно да съм на този празник, който не е просто празник на този плод, а празник на плодовете от труда на хората в региона“, заяви Трайчо Трайков на входа, където го почерпиха с троянска (слива и ракия).

ТРАЙЧО ТРАЙКОВ и ген. Съби Събев се засякоха и с кмета на Троян Донка Михайлова, която, както знаем, също бе спрягана за участие в президентската надпревара (като вице в кандидатската двойка на БСП). Краткият разговор бе гарниран с широки усмивки и добри думи от двете страни. Г-н Трайков похвали организацията на сливовия фест, а г-жа Михайлова пожела на госта успех на изборите. Свидетели на милата синьо-червена среща бяха мнозина, а оставеното впечатление - отлично.

Дар за кандидат-президента на РБ - земеделско черешово топче
КАНДИДАТЪТ и вицето му се разходиха сред атракциите в двора на орешашкото Изложение, а след това се отбиха и в Троян. На фестивалната Улица на занаятите на троянската чаршия Трайчо Трайков си купи керамичен съд от щанда на учениците от троянската Художествена гимназия. Кандидат-президентът на РБ получи и атрактивен дар - сувенирно черешово топче от дърводелския щанд на председателя на местната земеделска дружба Витлием Илиев. „Като икономист ви пожелавам да предлагате в България и по света преработени продукти, независимо дали ще бъде сладко от сливи или прекрасната сливова ракия. От преработения продукт се печели повече и ще бъдете по-богати“, бе обобщението, направено на изпроводяк от ВИП госта.

Т21

 Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

В Пловдив ГРАЖДАНИТЕ на градът тропнали хоро пред общината, като знак кметът да си ХОДИ !В Троян всичко е наред, посещават ви високи гости, кака Донка ви го тропка на мегданя, няма проблеми...

Анонимен каза...

:)

Анонимен каза...

До тук три пъти ми се трие коментара от солташака на троянските комуняги Генадий Маринов , който ЛЪЖЕ и МАМИ, че в сайта му има свобода на мненията
*
Я да видим колко пъти ще ми бъде изтрит този коментар в този "свободен" сайт дето Генадий М. умирал за "свободата на словото"
*
От тази статия става пределно ясно, че този празник се прави за реклама на местните управници и за "ВИП"-гостито от партийци и кандидати за нещо си. А Тъпото направо е неотразим с този калпак. Иначе "ВИП"-гостито заедно с местните велможи на една от снимките приличат много на едни дебили от миналото, които си купуваха "ВЕФ"-ове, опъваха антените, говорителя на мах и така се разхождаха да ги гледа "простолюдието". Уникална селяния, досущ като тези днешните.
Няма никакво значение, че Трайчо Т е един от убийците на българската енергетика, а Дончева - адвокат на мафията. Местните селяндур-интелигенти буквално са се разтопили от щастие и пърхат ли пърхат с крилца и клавиатури. Идилия и селяния до шия.
*
А за обречените троянци, след приключване на този пореден троянски "пир по време на чума" и след като поизтрезнеят - остава да отидат да им вземат отпечатъци от пръстите като на престъпници, както и ДНК проба, които правителството на Мутрата Борисов да предаде на САЩ по договор, както и на Турция в следствие далаверите със софтуера на министъра наркоман д-р Пепи или по известен като д-р Менгеле. Същият този, който вкара отровни живачни ваксини за децата ви и който също щеше да бъде възвеличан от местната селяндур-журналистика, ако беше пристигнал в Троян.
Ако имаше нормални журналисти в Троян, все един щеше да ги попита тези кандидат-президенти до кога ще тъпчат България с главорезите от ИДИЛ и афганистанските талибани, защото вече ги разпределят и по общини.
Няма кой да ги попита. За троянската селяндур-журналистика е по-важно как убиецът на енергетиката ни Трайчо Т, си е купил ракийка и керамичен съд и как успешната Михайлова е станала още по-успешна. Жалка работа!

Анонимен каза...

""ГРАЖДАНИНО"" 3, твоето словоизлагане е като по Чудомир - Чакай,Тинке аз да кажа......

Анонимен каза...

До гражданина 3:
Гражданино 3, (т.е. г-н Пеевски)
Я нагледдайте тази рисунчица от червата на Гугъл...
Преследва Ви Гугъл, г-н Пеевски! Безнадеждно е! Някой, някъде, някога ви е докладвал на Гугъл, че сте СПАМ в системата... Но не съм аз. И Гугъл Ви преследва. Нямам намерение да кисна тук и да повтарям на сървърите, че не сте СПАМ. Проблемът ви в Ваш, ЛИЧЕН и не е нито мой, нито на Генади. Повече със смешния ви плач няма да се занимавам. Оплачете се на еврокомисията от Гугъл и тя да ги съди и глобява!
Картинката е ТУК!
https://storage.btroyan.info/FREE/Peevski.jpg

P.S. Както можете да видите по-долу - аз съм докладвал Доналд Хенри, че спами сайта и иска да раздава кредити на народа, а аз не съм съгласен. Само, че хем сте анонимен, хем гугъл ви разпознава... защо ли?!

Анонимен каза...

Г-н Борджуков, някой друг или нещо друго май вас преследва. Хабер си нямате в колко сайта по света пиша и много е странно как пък само във вашия сайт съм "преследван" от Гугъл. И то "безнадеждно" :)
Стоенчо Б., спри да манипулираш хората и да се криеш зад Гугъл. Триеше ми коментарите като побъркан от троянското и други IP в България, сега ми триете като побъркани коментарите с друго IP от друга и други държави. Че как ли така Гугъл ме намира в коя държава съм и чий мой или чужд компютър или смартфон ползвам? А най интересното е как така когато пускам коментари във времето когато в Троян спите между 2 и 5 часа сутринта - Гугъл не ме "преследва" и коментарите не се изтриват.... до сутринта, когато вече сте будни и Гугъл започва да ме "преследва" :)
Пак повтарям - няма случай освен в сайта на Г.Маринов и Ст.Борджуков така безобразно и просташки да съм изтриван, преследван и руган от същите тези двамата.
Освен това - когато Г.Маринов започна да пише гадости, които да подписва с името на общинския съветник И.Пеевски и бе даден на прокуратурата - Ст. Борджуков отиде и ИЗМАМИ следствените органи в троянската полиция, че не можело да се разбере кой от къде пишел и ОТНОВО този селски гений се скри и обвини Гугъл. Нищо чудно тогава селския гений да е писал доноси по мой адрес до Гугъл за да си спасят кожите с Г.Маринов, ако нещата загрубеят в полицията.
Вече напълно съжалявам, че исках само да ги сплаша тези двамата измамници и че помолих следователите да приключват без обвинения.
п.п. А че си "докладвал" и че си писал гадости, в това Стоенчо Б. никой не се и съмнява. Един път доносник - доносник за цял живот!!!
А да се обявят едни коментари за спам, които коментари са ЛИЧНИ, а не копи/пейст, които са УНИКАЛНИ, конкретни и без повторения и които коментари СА ПОДПИСАНИ с ИМЕТО на коментиращия и са в тази част на сайта, която е обявена за коментари - да се обяви подобно нещо за спам някой наистина трябва или да е голям идиот и мошенник или уникално тъп троянски селски цървул. Аз залагам и на двете.
п.п.2 С. Борджуков, не се съмнявай, че ще се свържа с Гугъл и ще проверя всички гадости, които си донасял и си ме клеветил. Сещаш се какво ще последва, но този път - никаква милост!! Съжалявам, че ако поне беше малко по-умничък, със сигурност щеше да се усетиш защо САМО аз в този сайт от години ПОДПИСВАХ коментарите с името си. Ще ти го оставя за домашно!
инж.Илиян Пеевски
Adelaida, SA

troyan21 каза...

До №6: Г-н Пеевски, започва да става комично! Говориш, че съм се подписвал с твоето име, Боже опази, аз име си имам. И казваш, че си ме давал на прокуратурата, но после си помолил следователите да приключат без обвинения (срещу мен и администратора на сайта Стоян Борджуков)?! Сега не ги моли, моля те.

Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

troyan21 каза...

Г-н Пеевски,
в моя коментар навсякъде се обръщам към Вас с ГЛАВНА буква! Очаквам с трепет съдията да ме привика, защото не съм Ви нарекъл нито ЦЪРВУЛ, нито ДОНОСНИК, ... нито по никакъв друг ОБИДЕН начин. Коментарът ми е доброжелателен и има за цел да Ви покаже причината за Вашите проблеми! А Вие ме обиждате и ме наричате ЦЪРВУЛ?! Аз не съм Ваш политически опонент и да си позволявате да ме обиждате ПУБЛИЧНО по този начин. Искрено се надявам да се види на МНОГО представително място. Помните ли, г-н Пеевски, че съдийте са разумни хора?!
Бъдете здрав в Аделаида!
С уважение - Ст.Борджуков

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |