Кметът на Врабево Радион Стратев подаде оставка

* Дипломираният юрист започва работа в голяма троянска частна фирма * След 13 години на кметския пост ми бе нужна промяна, в случилото се няма политически причини

Радион Стратев
Рокади

РАДИОН СТРАТЕВ – дългогодишният успешен кмет на с. Врабево, който на местните избори през 2015 г. спечели убедително поредния си четвърти мандат (на първи тур, с 62,3% от гласовете, като представител на ГЕРБ) подаде оставка. Което налага провеждането на частични кметски избори в голямото троянско село (746 жители според ГРАО, 2015 г.), четвърто по брой на жителите след Орешак, Черни Осъм и Борима. А на предстоящата сесия на Общинския съвет в Троян, 29 септември, ще се гласува оставката на г-н Стратев и трябва да бъде назначен временно изпълняващ длъжността кмет на с. Врабево – от общинската администрация предлагат овакантения пост да се заеме от служителя в кметството Иван Карагьозов, който ще изпълнява кметските правомощия до избора на титуляр.

„13 ГОДИНИ са много на тази позиция, мисля, че свърших доста, но ми бе нужна промяна. Подадох оставка по лични причини, предстои да започна друга работа”, коментира пред Т21 Радион Стратев. Той бе категоричен, че в случилото се няма никакви политически причини и не би било коректно с оставката му да се правят подобни спекулации. По наша информация дипломираният юрист ще се присъедини към екипа на голяма троянска частна фирма. 

Т21

Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

Вярвам му, вервам му. Навервах се :)

Анонимен каза...

И това трябва ли да ни интересува ?

Анонимен каза...

Спонтанно възниква въпроса, коя е фирмата?

Анонимен каза...

3-ти, като е кмет на ГЕРБ и отива в голяма троянска фирма, аз се сещам само за една - най-голямата в Троян?

Анонимен каза...

Какво им става на тия кметове на ГЕРБ? Първо кмета на Калейца подаде оставка, а сега пък кмета на Врабево. Остана ли гербаджийски кмет в някое село?

Анонимен каза...

Не знам дали е останал някой кмет от ГЕРБ, но трябва да е ясно, че средствата за провеждане на предсрочни кметски избори като този за с. Калейца и сега тези за с. Врабево са за сметка на общинския бюджет на община Троян т.е. средства от нашите данъци.

Анонимен каза...

Всеки в ГЕРБ се заклел, отива в Калинел

Анонимен каза...

Нека всеки отказал се ,, доброволно” кмет да заплати разходите по нов кметски избор за населеното място, което е управлявал.

Анонимен каза...

Хайде, стига сте злораствали по човека, ами той е прав! Кметуването е временна работа,а тази в стабилна фирма е дълготрайна и по-платена с възможност за развитие,зависи как се натягаш и подмазваш на собственика и!Човекът за това е

Анонимен каза...

ЧОВЕКЪТ ЗА ТОВА Е УЧИЛ!!

Анонимен каза...

Абе във Врабево му викат нереза 3 пъти се е женел а големия му син е с присъда за наркотици

Анонимен каза...

Голем Праз

Анонимен каза...

Kalinel

Анонимен каза...

Абе нали беше даскал не стана сега адвокат на 45 години е сигурно дано нова булка има таман

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |