Ще яде ли Асан баница?

* Обещаният ремонт на входа на Троян откъм Ловеч май този път ще стане; чака се министерското постановление за парите
Оптимизъм
Входът на Троян откъм Ловеч
ОЧАКВАМЕ постановление на Министерския съвет, с което 100 млн. лв. от държавния бюджет ще се насочат към Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) за пътни ремонти, това трябва да стане до дни. И надеждите ни са, че регионалният министър Николай Наков ще разпореди финансиране от тези средства на ремонта на входа на Троян откъм Ловеч. Това съобщи на редовната си месечна пресконференция кметът Донка Михайлова (21 септември). Наши източници ни потвърдиха, че нещата този път ще се случат и съвсем скоро обещаният, чакан от години и много важен за троянци и гостите на града ни ремонт ще започне; а след него и ремонт на изхода на Троян (към Беклемето).

КАЗВАМЕ „обещаният“ неслучайно. През м. юли т. г. на нарочна среща с кмета Михайлова министър Нанков бе заявил, че започва ремонт на входа на Троян откъм Ловеч – обект, който е в годишния план на АПИ. Ангажимент за ремонт на входа на Троян бе направен от г-н Нанков и в предизборната кампания за парламентарните избори (м. март 2017 г.), когато той бе водач на листата на ПП ГЕРБ в нашия 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район. Ще яде ли Асан баница? Май този път ще стане.

Т21

 Още по темата: 

9 коментара:

Анонимен каза...

Ще стане, ама друг път.Я кажи сега с пари от мондека ли купи мондеото?

Анонимен каза...

Дано ние дето плащаме данъци и винетки не ядем пак оная работа!

Анонимен каза...

Абе, на гербер не вярвай на обещанията.
А може и да видим нов асфалт, ама до март месец ще е станал на лунен пейзаж.

Анонимен каза...

Стига с тоя нихилизъм,вярвам че Нанков няма да се посрами,пък и наш земляк е,няма да е вечен министър,един ден като се прибере в Троян,няма да си чупи подареното "Мондео" от Мондека по дупките в Троян

Анонимен каза...

Николай Нанков разбира се никога няма да се "прибере" в Троян, но ако входът стане ще бъде заслуга негова, на депутата Иван Миховски, на управлението на ГЕРБ.

Анонимен каза...

А троянци ще останат без спомен за кметуването на Донка...

Анонимен каза...

На депутата Иван Миховски ли?Шегаджия си ти голям 5ти:))))))

бай Иван каза...

5-ти,колко получи от герб за тази реклама.А 6-ти да си го намести.

Анонимен каза...

Като цяло няма кой знае колко фрапиращи дупки по входа на Троян.
По-добре да оправят час по-скоро пътя покрай Г.Ж.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |