Местен бабаит вилня из Троян с „Мерцедес SL 350“ кабрио

* 34-годишният С. М. И. фучал с мръсна газ, въртял гуми, дрифтирал по завоите, за радост няма пострадали и жертви *  Опитал да избяга, но бил закопчан, образувано му е бързо производство по чл. 325,
 грози го затвор до 5 години

Крими

МЕСТЕН бабаит със скъпарски „Мерцедес SL 350“ кабрио със софийска регистрация вилня тази сутрин между 7:00 и 8:00 ч. в Троян (петък, 11 август). И цяло чудо е, че няма пострадали и жертви. Наглецът, според очевидци, фучал с мръсна газ из целия град, въртял гуми, дрифтирал по завоите, втрещявайки свидетелите на автомобилния екшън и живеещите по „състезателното“ трасе. Последвало полицейско преследване по улиците на града, а беглецът спрял и се опитал да се укрие, но малко по-късно бил закопчан на работното му място, ключовете от колата били в него, и тикнат за 24 часа в предварителния арест.

гл. инсп. Радостина Петкова
ИЗВЪРШИТЕЛЯТ е 34-годишният С. М. И., троянец, по професия шофьор, работещ като тираджия в троянска фирма, а луксозното немско возило е негова собственост. Образувано е бързо производство по чл. 325 от Наказателния кодекс (НК) и до 7 дни бабаитът ще влезе в съда. Грози го до 5 години затвор и лишаване от право да управлява шофьорската си професия.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО агресивна проява с висока обществена опасност, незачитане на правилата и цинизъм. Нямам думи за подобна наглост!“, коментира за Т21 началникът на РУ на МВР – Троян гл. инсп. Радостина Петкова, която лично участвала в задържането. Отделно стои въпросът как обикновен шофьор притежава автомобил за над 100 хил. лв.?!

Т21

Справка в НК
Чл. 325.
    (1)  Който извърши непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, се наказва за хулиганство с лишаване от свобода до 2 години или с пробация, както и с обществено порицание.
    (2) Когато деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта или представител на обществеността, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред, или когато то по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм или дързост, наказанието е лишаване от свобода до 5 години.
    (3) Когато деянието по ал. 1 или 2 е извършено при управляване на МПС, наказанието е: по ал. 1 - лишаване от свобода до три години и лишаване от право да се упражнява определена професия или дейност; по ал. 2 - лишаване от свобода до пет години и лишаване от право да се упражнява определена професия или дейност.

15 коментара:

Анонимен каза...

Такива като въпросния може да хванат сигурно 50 за една вечер ако патрулират в района на кръговото на вила ванна, само, че те въртят по улиците и пишат актове за неправилно паркиране, идиоти

Анонимен каза...

Бе в Троян кви наркотици ви продават?Всичко живо изнервено, ходи като откАчена вратнИца!

Анонимен каза...

Има и мотори, моторчета, които от кръговото на пазара като му подадат, та чак до поделението намалят.Сигурно живущите там се чувстват супер.

Анонимен каза...

Малко беше 6.3 AMG а не 350 хахахаа..

Анонимен каза...

Добре ще е да поседи малко в пандела и да размишлява как да се държи.
А добре задавате въпроса как прост шофьор има такава кола. А защо не му спретнете едно разследване за доказване на доходите???

Анонимен каза...

със каква скорост всяка сутрин г-жа петкова влиэа вьв града,говорейкй по телефона.парите на мондешки,энае ли от надеса

Анонимен каза...

Имаме се и ние тук едни хубавци от вх.Е,бл.217 ЛЪГЪТ,които не оставят хората да спят до към 1,2ч през нощта.Направили са си кръчма пред входа и се веселят хората-музики,пиене и крясъци,та и барбекю сегиз-тогиз!На многобройните забележки от съседи не реагират! Многократно е викана полиция,но ефекта е нулев!От никого не им пука! Та дали някой бабаит ще върти геврека и ще се прави на "мъж",или други бабаити ще си веят байрака до разсъмване...да му мислят хората,които са потърпевши!!!Явно никой от тях не зачита обществения ред! Важното е те да са си добре! За жалост!

Анонимен каза...

Знаем, знаем..Лафкаджията Шиши черпи, а слушкащите са на хранилка и са припознали някакъв пиян тираджия като обществена опасност, докато отмарят в спато на гореспоменатия.

Анонимен каза...

Хаха ами на същия баща му беше шеф на затвора така ,че не ми се вярва да го посети

Анонимен каза...

Т21, моля, поддържайте хигиената! Защо не махате коментари на шльокавица?

Анонимен каза...

Какво става със случая?
Тикнаха ли го в пандела този тип?

Анонимен каза...

Що не жули по Балабанско ами из градът,34г това е сериозна възраст,да се направи на интересен на 18,19 годишните ОК ама на 34г начи никога няма да му доиии акълаа.

Анонимен каза...

Генадий знаеш ли какво тъпо копелдаче си ти,местен баба ИТ,ти въсхвалаваш бандитите и изкарваш някои си дет вартял гуми и му брамчала колата,престъпник, Мастийник мръсен си Генчо.

Анонимен каза...

По професия шофьор работещ като тираджия,тъпаци работещ тираджия няма такова понятие,ТИРкарнет е митнически документ придружаващ МПС Съчлено Прицепово или д.р описващо видът на стоката товарна държава растоварна държава и куп други информации,или по точно ТИРкарнет се изисква за превоз на 3ти страни извън ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪИУС,нартимер Дубаи Казахстан Киргизстан Таджикистан Туркменистан и т.н,разбра ли Генадий тъпао

Анонимен каза...

Извинявай Генчо тя Радуст Петкова е направила коментАра явно за работещия тираджия,еми да се преготви тираджията ако купи диплома митническо дело ще може да отваря ТИРкарнети през негова митническа фирма

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |