Отговор от Община Троян

* Относно публикацията „Ако се почне по този начин,
 ще избухне война“ от 4 август 2017 г.
Тема с продължение
ОБЩИНА ТРОЯН благодари на вестник „Троян 21“ (Т21) за поддържане на интереса по тема, която вълнува жителите на Троян. След направена проверка веднага след публикацията – още в следобедните часове на 4 август (петък), бе установено, че посоченият имот с идентификационен номер 73198.505.354 е частен, а поставените метални съоръжения – законосъобразни.

ПРИЗОВАВАМЕ гражданите да използват онлайн платформата „Кмете, виж!“  за проблеми от сходен или друг характер.

Община Троян

Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Само с гледане не става.
Трябва акъл и дела.

Анонимен каза...

Много ясно, че е законно.
Кво реват, след като са в частен имот?
Единствено собственика на имота може да има претенция ако някой е сложил скоби в неговият имот и знае кой е извършителя.

Е, като поставиш скоби или надпис на асфалта може евентуално да те заловят ченгетата.
Всеки знае за другият начин - аз си спирам тук, значи това е моето място.
Който спре там му се режат гумите, чупят се стъкла, минава се колата от предния до задния край с отверка и други подобни.
Никой не чул, никой не видял.
Полицията отговаря на жалбата (ако все пак оня реши да напише такава) с "Неизвестен извършител" и всичко приключва.
Затова много внимавайте къде паркирате!

Анонимен каза...

До кмета на Община Троян. Госпожо Кмет, моля оптимизирайте нормативната база на местни данъци и такси. С две думи: Реших да си сваля единия от автомобилите си от регистрация в КАТ. На 7.08.2017г.висях 4 часа в КАТ Ловеч и това се случи. Днес 08.08.2017г. отидох до местни данъци и такси в Троян. В 8 00 часа бях на вратата. Бях учтиво обслужен. Поисках да ми се възстанови сумата по данъка за МПС която съм надвнесъл. Трябваше да отида в друга стая да пиша молба или заявление и да посоча банкова сметка. Такава мога да се сдобия при отварянето на банката след 9 часа. Пожелах приятен ден и си тръгнах. Мотаеха ме!Защо госпожо кмет е толкова усложнено. Когато си плащам данъците плащам в брой на касата. Не може ли сега да си получа парите отново на същата каса? Или да останат за следващата година. Това моля, да се актуализира така системата, че гражданите да се обслужват на 1 гише и да не се тормозят с излишни молби, заявления и представяне на различни документи. Така е в Европа. Продават си колата и изпращаш отрязъка на общината. Толкова. Сега си пуснах 2 дни отпуск за да си процедирам по институции-КАТ и Община-местни данъци прекратяването на регистрацията на колата и свалянето от отчет.И още сагата не свършва. За Ваша информация /некасаеща Ви/ на изкупвателния пункт за скрап/при бензиностанция Йоана/ освен всички документи на колата които ми дава КАТ, ми искат и копие от личната карта!!! Иначе не я искат. Ами кой ми гарантира, че предоставяйки копие от личния си документ той няма да бъде използван за измами в имотната мафия или кредитната? Защо и в България не стане като в Европа. Много ли усилия изисква от управляващите?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |