Важно – 9 януари ще бъде неучебен за учениците в община Троян

* Решението е взето от кмета Донка Михайлова, РИО - Ловеч е уведомен * Има вероятност извънредната ваканция да бъде
 удължена допълнително

Тема с продължение Актуализиран

КМЕТЪТ на община Троян Донка Михайлова обяви със своя заповед № 23/06.01.2017 г. обяви 9 януари, понеделник, за неучебен ден за всички училища на територията на община Троян.

РЕШЕНИЕТО е взето на основание чл. 44, ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл. 105, ал. 3 от Закона за предучилищното и училищното образование и след уведомяване на началника на Регионално управление на образованието – Ловеч. Решението бе продиктувано от влошените метеорологични условия и с цел избягване на рискове за здравето на учениците.

Община Троян

* Бел. ред. Кметът на Троян г-жа Михайлова обяви (изявлението е във фейсбук), че в понеделник ще вземе решение дали извънредната ученическа ваканция в общината да не бъде удължена с поне още един ден. Тъй че не е изключено и 10 януари да бъде неучебен за учениците от училищата на територията на община Троян. Подобно решение вече взеха кметовете на съседните общини Тетевен и Угърчин, а в община Луковит за ваканционен е обявен и 11 януари. „Заради усложнената обстановка в страната и грипната епидемия кметовете решават колко да са неучебните дни – до 10-ти или до 11 януари“, четем в съобщение в официалния сайт на Министерството на образованието и науката (МОН). 

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Евала ,Донке да живеят рантутници на държавата каква държава то е няма.

Анонимен каза...

Направо да ги преспиват зимен сън и напролет с мечките отново на училище...

Анонимен каза...

Аз да попитам, след като вътре в климента е 11 градуса, ко прайм - вижте им вътрешната температура... до вторник - как ще е 18?

Анонимен каза...

А вътре в Дякона колко е?

Анонимен каза...

В БЛИЦ-----Област Ловеч
Преустановен учебен процес от 09 до 11 януари 2017 г. в училищата на територията на област Ловеч.

Анонимен каза...

http://www.blitz.bg/obshtestvo/ot-mon-s-dobra-novina-za-uchenitsite_news477727.html

на тия може ли да им се вярва, че не сме на скул?

troyan21 каза...

Вижте в сайта на МОН какво пише:
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=2391

Анонимен каза...

УРА

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |