„Буковец” трепери, асфалтират яко

* Съкварталците: „Изтърпяхме големи мъки, но е за хубаво,
 другояче нямаше как да стане”
ФотоОко
„БУКОВЕЦ” – кварталът, който като че ли се напати най-много от копането по водния цикъл на Троян, а основната му артерия, ул. „Минко Ив. Марковски”, цяла зима стоя разкопана и полупроходима – вече тръпне в очакване на новата си асфалтова визия. Тръпне и в буквалния смисъл, тъй като в този участък е вкарана огромно количество техника (багери, булдозери, валяци от различен калибър, асфалтополагащи машини, камиони) плюс жива сила и от десетина дни се работи много здраво.

„ИЗТЪРПЯХМЕ големи мъки, но е за хубаво, другояче нямаше как да стане”, коментираха пред Т21 кооператори от блок №9. Подобна е и преобладаващата нагласа. Разбира се, има критично настроени – собственик на правещ впечатление имот на ул. „Минко Ив. Марковски” ни се оплака от полагането на асфалта около шахтите и от капаците на шахтите. „Дупките на тези капаци са много големи и скоро ще се задръстят с камънак”, бе недоволният му коментар.

Т21

Още по темата:

33 коментара:

Анонимен каза...

Донка Къртицата ще бъде безработна! Това само в България го има. Тя няма нито един ден трудов стаж като ръководител на един човек, пък ще става кмет. Че той дори трапчанския крадец поне беше ръководител на ченгетата

Анонимен каза...

Дона Къртицата от Ловеч е Къртицааааааааааааа

Анонимен каза...

Чудя се дали да се ядосвам или да се смея на този елементарен драскач по-горе. Че досажда, досажда. Че е тъп, тъп е! Не може да му се помогне. Но упорито изпълнява партийното поръчение.

Анонимен каза...

Прав си 3-ти:):):)....

Анонимен каза...

Аман от КЪРТИЦОПОДРЪЖНИЦИ . Къртицата ликвидира Троян и затова след няколко месеца си заминава за Ловеч или за Монтана при Антон.

Анонимен каза...

Доцкеййййй Къртицооооооооооооооооооооо

Анонимен каза...

Дона Миайлова е Къртицааааааааааааааааааааа

Анонимен каза...

Боже опази от такива драскачи на коментари, които използват публичното пространство за себеизява на ниЗката си култура!

ИСКАМ ДА СЪМ КМЕТ ОТ Герб каза...

Дона Миайлова е Къртицааааааааааааааааааааа.... Доцкеййййй Къртицооооооооооооооооооооо.....Дона Къртицата от Ловеч е Къртицааааааааааааа........ихууу тролим здраво!!!!!!!!!!!!!!!!.........С Герб до гроб!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Отдавна спрях да се впечатлявам от коментарите на един и същ анонимковец /под № 1,2, 6 и 7/...но вече става досаден. Кампания, драги ми анонимнико, вместо Смехурко, не се прави така. Жалко, че нивото ти е толкова ниско, не можете да стъпите на малкия пръст на Михайлова. Погледни се, повечето постове вече са само твои, започна да дразниш всички ни.Много ти е малък потенциала, за да си конструктивен в коментарите си.Време е да престанеш и да се замислиш над това какво трябва да направиш за себе си и да се надвесиш над книгите...не ни губи времето тук с кратките си и "прости" изречения. Жалко е, че има такъв тип хора...

Анонимен каза...

ГЕРБ трябва да се срамуват от такива поддръжници като 9-ти...жалко е, че в масите им има такива същества...

Анонимен каза...

10 сега върви да оближеш газъ на МИхайлова , преди Янаки Стоилов да го е направил и Доцка да ти даде два лева за баничка с боза

Анонимен каза...

Напълно подкрепям коментарите за г-жа Михайлова. Не оспорвам че е честен и добър човек, но тя няма опит и затова трябва да си ходи.

Анонимен каза...

Абе помня е аз Доцка в Машстрой беше една невзрачна писарка и никой не я зачиташе за нищо. Какво очаквате от нея

Анонимен каза...

Чухте ли новината Михайлова обмисля да си подаде оставката, за да даде на някой друг

Анонимен каза...

Чухме друга новина и тя има логика че има кръг от Герб в Троян който ще подкрепи Михайлова защото гербаджийските кандидатури са много зле.По този начин тази група ще си укрепи позицийте след изборите.Троловете които работя срещу Михайлова са толкова зле че само помагат на този сценарий

Анонимен каза...

Кой е началникът на герб в Троян???преди като беше батето Сашо Данков все чувахме по нещо сега голяма конспирация голяма работа/////само с тролове във форумите не става трябва и акъл

Анонимен каза...

Всеки град, в който се изпълнява проект Воден цикъл, търпи същите като тука несгоди. Та даже и по-големи. Защото мога да ви дам и примери. Ползата от изпълнението на този проект е в пъти повече от неудачите по време на изпълнението. Тази жена, която плюете и обиждате по най-профански начин, си заложи главата, знаейки, че срещу нея ще се изсипе с тонове негодувание. Но много повече са хората, които проявяват разбиране и трезво преценяват ситуациите. Госпожо Михайлова, поздравявам ви за куража, който проявихте и за Вашата отговорност към проблемите. Не ме интересува как ще ме наричат тук някакви неграмотници, аз съм уверен, че в края на годината, ще Ви кажа "Честито, госпожо кмет!"

Анонимен каза...

Много ви е страх от тази Михайлова бе, много ви е страх. И има защо. Ще ви бие като шкемебе у дувар. С можене!

Анонимен каза...

15-и, чухме новината, че ГЕРБ-Троян е обидно ниско ниво. Ти го потвърждаваш.

Анонимен каза...

ГЕРБ Троян нямат смелост да застанат срещу Михайлова, нямат капацитет за да го направят...кой от тях може да влезе в дебат с политик от класата й...но пък могат да плащат на разни човечета да я обиждат по форумите, което е жалко за претендираща партия...

Анонимен каза...

Това, човекът, по-точно троянецът, е странна птица! Когато "Симеон Велики" приличаше на улица в Бейрут, разкопана и мръсна, коментарите на живущите там се свеждаха до "На тая жена името да не го чуваме повече, положението повече не може да се търпи" и все от тоя род. Сега, когато стана една от най-хубавите улици в града, коментарите са "Тая жена направи нещо, което чакахме десетилетия!" Иди, че го разбери троянеца!

Анонимен каза...

18-ти надали има някои от тук пишещите да има не6то против проекта Воден цикъл,т.е. подмяна на стари водопроводи и канали и изграждане на нови.Хората пишат,че по този проект Дона си вземаше само процента за управление,а не създаде никаква организация по изпълнението му.Разрови града като КЪРТИЦА.Народа не слага прякор на някого без причина.Затрудни движението в града(можеше да се премине само с летене).Бизнеса понеси загуби защото нямаше от къде да минат материалите както и готовата продукция.Много магазини затвориха заштото нямаше достъп до тях.Не спази никакви графици,а удължи проекта с още една година.Всичко това се дължи на бездарното и управление,както и на некадърните общински чиновници.Като толкова я харесваш вземи си у вас да ти затиска зелето.Ама тя е толкова некадърна,че зелето ще ти се вкисне.За изпълнението на такъв огромен проек се иска здраво дупе и много акъл кое как трябва да се направи.Разбрахме че Дона КЪРТИЦАТА акъл няма а може само да го докарва на приказки.

Анонимен каза...

Да, умее да говори, но умее и работа да върши. Хубаво щеше да бъде да се почне една улица, да се завърши и после друга... Не знам колко пъти бе обяснявано, че срокът за изпълнение е нереално кратък и това е наложило работата да върви паралелно на много места. Питам се на габровската кметица какъв прякор щяха да измислят ако беше в Троян. Защото там нещата бяха наистина кошмарни. Затова "умните" глави отгоре удължиха срока - не го е направила Донка Михайлова.

Анонимен каза...

А какво да кажат троянци живеещи на улица Македония че на няколко места са пропаднали бордюрите и дори се е нацепил асфалта преди да бъде положен износфащия пласт идната седмица пък и тези големи дупки на кръстовището за калинел вече една година никой не му се нравят. Чудя се само възхваляване кметица в този сайт дали следи за гаранцията от извършените ремонти или им е все тая.

Анонимен каза...

№ 16, и останалите писали критики и негодувания към кметицата за водния цикъл.Решенията за подобни големи строителни проекти ги решава ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ В ТРОЯН, А НЕ КМЕТЪТ, ТОЙ САМО ПРЕДЛАГА.? МИНКОВИТЕ БОРЧОВЕ също са гласувани от общинските съветници.Тях никой не ругай! Единствена критика към кметицата която можем да отправим е: качествен контрол на строителните и ремонтните работи,които трябва да правят нейните "главни експерти"/ те всичките в общината са все главни и все експерти/.Питам аз:Колко контрольори има на щат в общината? Какво контролират?Не стига ,че най-тъпото нещо ,което се направи в централната част на града ни е отнетия тротоар от киното до кръговото и пригоден за паркинг, ами и колите ни отнемат и отсрещния на него тротоар.Тази сутрин имаше 7 коли спокойно разположени от собствениците там.Всеки прави каквото си иска по улиците, пред къщите.Колкото до живеещите на "Симеон Велики" Да ви е честита новата улична придобивка, че 30 години се намъчихте! ВЯРВАМ,ЧЕ ЩЕ СИ Я ПАЗИТЕ, ЩЕ СИ ПАЗИТЕ ЧИСТО И ПРОСТРАНСТВОТО ОКОЛО КОФИТЕ ЗА ОТПАДЪЦИ И НЯМА ДА СИ ДЪРЖИТЕ ДЪРВАТА НА ТРОТОАРА КАКТО ПРАВЕХТЕ ПРЕДИ. Улицата е ваша! Пазете си я!

Анонимен каза...

Когато оплюват някогоа той със зъби и нокти се държи за стола на този човек народа му вика безмозъчно същество.Дона е такова безмозъчно същество.От всякъде я плюят а тя стои и не си тръгва.От всичките управляващи на Общината най много мозък имаше Кольо Кацаров.При първата издънка на момента изчезна,т.е. излезе с чест и достойнство.Доне поучи се от човека и се махай.

Платен трол каза...

11-ти явно не разбира що е сарказъм!

Анонимен каза...

Ех троянци, троянци....докато сме с тоя манталитет и мислене, с тоя негативизъм,вечно настроени да отричаме и оплюваме всеки и все някой друг ни е виновен, а ние самите- самовлюбени и самодоволни... е няма да се оправим никога... то за това ни е на тоя хал и държавата.....мъка, мъка....
А колкото за г-жа Донка Михайлова- не я познавам лично, нито е в мой стил да величая, но съм реалист и смело мога да кажа, че тя е най- успешния ни кмет до сега, правеща много за градчето ни и за мен определено е личност, която заслужава доверие. Не съм гласувала на предишните местни избори, но този път непременно ще отидем със съпруга ми, за са я подкрепим.Вярвам, че ще я подкрепят и всички трезво мислещи хора!
А " кучетата нека си лаят "

Анонимен каза...

23-ти, кметицата ще бъде оценявана от населението на общината през есента, на изборите, но...човече, ти си толкова неграмотен, че направо настръхнах като четох "писанието " ти! Не знам на колко години си, но...на училище поне малко не си ли ходил???

ВЪЗМУТЕН каза...

Виждате ли кметът на Пазарджик,построил си е палат като на холивудска звезда и живиее милионерски със заплата от 2000 лева, кара лъскава кола подарена му от приятелска фирма печелеща общински поръчки, жена му сигурно без той да знае си е купила няколко офиса в града...Това е кмет!!!!!! А нашата Донка ходи пеша на работа,за по далеко си кара раздрънканото френско автомобилче,живее си скромно като хората- това не е никакъв кмет.Искаме си истински кмет като предишните!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Такъв кмет, като този на Пазарджик заслужаваме и ние. Неграмотниците и оплюващите ще се чувстват прекрасно в такава среда.

Анонимен каза...

30-ти настръхнал си защото рахатлъка които имахте при Дона сваршва.Поближете още малко задните части защото няма да я изберем,защото сме неграмотни и не сме ходили на училище.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |