Радко, защо тук?!

* По-скучно и тъпо нещо от този формат скоро май не се е
 пръквало на роден екран
Лично мнение
Радко Петков
НАШИЯТ Радко Петков е талант, безспорно, дано има хъс и шанс да върви напред, ще успее ли - рано е да се каже. Триумфът му в „Големите надежди” (Нова тв) миналата година, където остана на милиметри от крайната победа, печелейки обаче най-силните аплаузи на специалисти и публика и сетнешното навлизане в дълбокото с курсовете в Академията по сценични изкуства на Пол Маккартни в Ливърпул и в детския майсторски клас в Санкт Петербург са добра крачка напред. Първа крачка, от евентуално многото, дано. Дотук - голямо браво! И успех! 

Ботевградските мажоретки срещу Радко от Троян, нелепо май
Тя и той - водещите, мъка, мъка, мъкаааааа....
НО УСПЕХЪТ няма да стане чрез такива риалити недоразумения като сегашното „България търси талант” (бТВ). По никакъв начин. Дори обратното – подобни присъствия са крачка назад и съсипват направеното дотук, обезценяват го, размътват го. Ще се аргументирам. По-скучно и тъпо нещо от този формат скоро май не се е пръквало на роден екран - некачествена селекция и нескопосани напъни да стане „шоу” (достатъчен е примерът с оня малоумник, дето ток не го лови), жалки водещи (тя - бъбрива и обсебваща, той, маминият - просто глупав), жури от категорията „No comment”, умряла зала (въпреки всяческите опити да се „поджиква” публиката), може още много да се каже... Накратко - простотия и скука, голяма простотия и голяма скука. Затова да ръкопляскаме и да се прехласваме по участието на Радко тук е излишно.

Генадий Маринов
Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Дааааааааааааа....не съм ти фен Генади ,но за съжаление си прав:(

Unknown каза...

Прав си Генади , Радко е наистина много талантливо дете но, за жалост болните амбиции на...........понякога играят лоша шега.

Unknown каза...

Всяко нещо с времето си , има си път който трябва да се извърви , не може да се прескочи нито един етап от развитието на един артист.

Анонимен каза...

Да е живо и здраво момчето и да не се главозамайва. Най-важно е училището и човещината.

Анонимен каза...

Какъв ти е проблема Генадий, ако по Троян21HD+ имаше реалити можеше там да участва, да ама такъв канал няма и най-вероятно няма да има. Аз адмирирам всеки опит да се направи нещо в посока развитие и напускане на тази еснафска дупка - Троян.

Unknown каза...

Хора , когато пишете нещо слагайте си името. Не е коректно да сте анонимни.Затова държавата ни е на това дередже , че сме анонимни.

Радка Цонковска каза...

Генадий.прав си,че формата на ,,България търси талант"е согромно и безумно жанрово разнообразие,което не предполага прецизни и точни критерии за оценка.Ето защо журито,а и много други зрители не успяха да направят разлика между ,,умение" и ,,ТАЛАНТ".
Не си прав,че участието на Радко Петков е ,,крачка назад"Всеки часовник колкото и да е точен,има нужда от сверяване.Това не е просто болезнена амбиция,а желание за усъвършенстване и професионална устойчивост в името на таланта и неговото развитие.
Генадий,разбирам,че всеки журналист държи да има позиция,да бъде четен и харесван от масовата аудитория,но една интелигентна словесна сдържаност,би ти предала повече професионална тежест.

Анонимен каза...

5-ти, много си прав, в Троян най-много да го викат 2-3 пъти годишно в читалището на безплатните концерти! Детето трябва да се показва, за да го забележат, за жалост в България не продуцента търси теб, защото си талантлив, а ти търсиш продуцента - парадокс.

Анонимен каза...

Много баби хилаво бебе,ако Радко иска да развие таланта си крайно време е да си търси утвърден мениджър в областа на шоу бизнеса.

Анонимен каза...

Радко не трябва да си търси мениджър, мениджъра сам ще го намери, но след още доста работа върху визия, гласови възможности и собствен стил на пеене!
Следвай чувствата и усещането си за качеството на собствените си изпълнения, и успеха няма да закъснее. Имаш време, не бързай!
Необходим ти е още много труд.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |