Донка Михайлова: „Христо е безспорен талант!”

* Кметът на Троян засвидетелства възхищение и подкрепа за
 нашето момче в „Гласът на България”
Който си го може, го може

В кабинета на кмета, 9 май 2013 г.
 В ПРАЗНИЧНИЯ 9 май – Деня на Европа, кметът Донка Михайлова покани на гости в кабинета си музикалната звезда на Троян и България Христо Младенов, който в момента успешно върви нагоре в музикалното риалити „Гласът на България” по бТВ. Освен да изрази възхищение и да засвидетелства личната си подкрепа, градоначалникът използва повода да му връчи парична премия от името на Община Троян – помощ за по-нататъшното участие в рейтинговото музикално шоу и награда за постигнатия успех.

„ХРИСТО е безспорен талант и ще постигне много!”, заяви г-жа Михайлова, като призна, че редовно пуска есемеси в подкрепа на нашето момче. И призова всички троянци, тук и където и да са по света и у нас, да подкрепят с вота си Христо.

*****

Христо Младенов
Тази вечер - 13 май, понеделник, от 20:00 ч. - са четвъртфиналите в „Гласът на България” и музикалната битка ще е изключително тежка. Да подкрепим нашето момче!





Гласувайте за ХРИСТО МЛАДЕНОВ като изпратите следния SMS (цена 1.20 лв. с ДДС) на номер 1680: HRISTO


13 май 2013 г., „Гласът на България”. Христо Младенов пее „Душа” на Митко Щерев и в акомпанимент на Митко Щерев. Йордан Караджов от журито коментира: „Свикнал съм да чувам тази песен в изпълнение на Георги Станчев и Илия Ангелов. И винаги съм си мислил, че никой не може да я изпее по-добре от тях. Христо ме разколеба! Наистина страхотно изпълнение, много ти благодаря”.



* Заб. Гласуването за всички участници стартира в самото начало и можем да гласуваме за нашия фаворит по всяко време, дори преди неговото изпълнение.

18 коментара:

Анонимен каза...

Христо е талант, безспорно, но въпросът ми е дали Донка Михайлова и нейната дясна ръчичка в пряк и преносен смисъл онази подлога Поля Димова са някакъв талант или недоразумение на политическата реалност ? Троян доказа на няколко пъти, че вече не е толкова червен колкото са Ловеч и Плевен- Браво! БСП са на власт в гр. Троян главно заради неправилния избор за кмет на предишните кметски избори от партия ГЕРБ! Това е суровата действителност, която се открои на изборите от вчера ! БСП е аут от гр. Троян !

Анонимен каза...

Хлапе да не закачаш кметицата,па ако можш да хвенеш нещо -действай

Анонимен каза...

Абе аут, аут, ама си избрахте комунистка за кметица и то от сой-бивша комсомолска секретарка от окръжен мащаб-точно тези , които бяха най-урсуз и следяха за "идеологическото развитие" на младежта и гледаха сакън някой да не побегне към "гнилия" Запад, като убеждаваха младите хора, колко хубаво си живеем под болшевишки ботуш и колко лошо живеят там, където пипалата на комунизма не са достигнали. И сега същата тази комсомолка говори за евриинтеграция и демокрация...Смях...

Анонимен каза...

Стискаме палци и гласуваме за теб, Ице! Пожелаваме ти победа! Заслужаваш я!!!

Оня с коня каза...

Абе незнам ама леля Донка е напрАвила физиономия гаче смуче бучка захар през 81-ва година ;-)

Анонимен каза...

1-ви, 3-ти и 5-ти, слабичко, слабичко! Напънете се, па може и нещо умно да се роди в простите ви глави! "И аз прост, и вие прости, затова се разбираме", каза Вождът Борко.

Анонимен каза...

6-ти, дете на социалистическото извращение. До такава степен ти се е замъглило съзнанието, че още не си разбрал, че минаха годините на управление на вашата извратена червена майка. Вашето управление падна на 10 ноември 1989г. Довиждане! За вас гласуват лумпени и пенсионери, които единствено свързват БСП с носталгия за отминалите години, в които всеки крадеше и само определен кръг от хора имаха възможността да се докоснат до благата, които същия този подтиснат и репресиран народ произвеждаше и имаше безпрецедентно право да ползва същите тези блага и възможности! Нашите глави не са прости и точно поради тази причина БСП няма да дойдат на власт, и понеже доста от нас разумните хора разбрахме още преди десетилетия какви сте маймуни всички комуняги решихте този път са да не се казвате официално БСП, а Коалиция за България, нали палячо ? Моята политическа принадлежност няма нищо общо нито с БСП, нито с ГЕРБ, нито, с който и да било политически лидер. Просто съм буден гражданин и трябва да се знае, че в България все още има такива хора. И когато БСП кани с общински пари на центъра 2 дена преди закриване на кампанията разни девойки с цигулки да свирят ние дойдохме и ръкопляскахме, но не на вашата гениалност с нашите пари да печелите комунистически активи, а на талантливите хора на тази сцена. Ръкопляскането ни ехтешше във вашите уши като сигурна победа, но сега още ви болят задниците от поредния народен шут, който получихте. Та така 6-ти, другия път когато имаш да кажеш нещо го кажи подобаващо, не едно изречения с две обиди, като едното е цитат. БСП съсипа гр. Троян и сега продължава в същата насока. Нека си спомним по времето на кой кмет гр. Троян загуби всички заводи ? Когато България беше в добро икономическо здраве ние просто се крепяхме и точно тогава другаря Енкин реши, че е време да се позамогне, с апартаментчета, коли и така нататък. После дойдоха Акимов, който не можеше да разбере, че за такъв пост в такова време се изисква нещо повече от многозначителен поглед. Човекът реално не е виновен за нищо, защото същите тези от БСП му оставиха една община с много въпросителни и съсипана местна икономика. След това пак избрахте БСП кмет, само и само да не е Акимов. Но реално ние се въртим в един и същи свинарник. Махаме едната свиня и викаме другата, която в същия този момент е лежала в съседната клетка на кочината. Този народ заслужава съдбата си, това е положението !

Анонимен каза...

Успех Христо!И много късмет!!!
А,към всички анонимни-коментираите представянето на Христо Младенов-не на на кмета...
Анелия Христова

Анонимен каза...

Братя, Троян много изпростя. Като чета постовете на комплексаря 1,2 и 7 ме е срам за града ни.

Анонимен каза...

Хубаво е, че кметицата подкрепя всички, които работят за Троян. Така трябва да бъде.

Анонимен каза...

Тази статия за момчето ли е предимно или за г-жа Михайлова?
Няма ли вариант да не се политизира всичко?
Няма ли начин да се обединим около нещо стойностно и красиво, каквото е изкуството и представянето на троянско момче?
Спрете се, а?
Към 7 - Ако Вие имате време да "излеете" такъв чаршаф, наистина ли мислите, че ние пък имаме такова, за да го изчетем?
Влизам да видя тук нещо за Христо - и пак леви и десни - червени и бенбени!
Поздравления за представянето на Христо. Порадвайте се на момчето, заслужава го.

Анонимен каза...

Поздравления за Христо, но и адекватна реакция на кметицата. Все пак момчето представя и нашия град. Името на Троян се чува в най-гледаното време.И стига с тези партии, с това непрекъснато оплюване.Случва се нещо хубаво на един млад човек, който е решил че камъка си тежи на мястото/а не в чужбина/.Пожелавам успех на момчето.То заслужава

Анонимен каза...

Uspeh i kysmet na momcheto !

Анонимен каза...

Ееей,спрете се бе хора,тази статия не е нито за Минко,нито за Енкин,нито за Донка,оставете тая злоба и простотия поне веднъж.Тук става дума да подкрепим едно талантливо троянско момче,тръгнало да прославя и без това опустелия ни град,а вие пак го обърнахте на политика и омраза.Политиците,че са плюене спор няма,защото заради тях сме на това дередже,но дайте малко да се съобразяваме под коя статия какво се пише....!!!! БРАВО на Христо,подкрепяме те с двете ръце,ние сме стеб....УСПЕХ...!!!..от И.Колев

Анонимен каза...

Поздравления и от мен!Браво!

Кристофър Робин каза...

11-ти,Вие като не сте го чели чаршаВа,от къде аджеба знаете за какво става дума в него?
Ееех,глупаво мое мече ...

Анонимен каза...

Браво на Христо, браво на Мариета Жекова!

Анонимен каза...

не знам до къде ще стигне ТРОЯН,МЛАДИТЕ БЕГАТ,БАНКИТЕ КРАДЛИВИ НАЧЕЛО С СТЕФАН БЛЯХОВ ОТ БАНКА ДЕСЕКА ТРОЯН И НИ ЛУК ЯЛИ НИ ЛУК МИРИСАЛИ,,,,

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |