Син смаза от бой и умъртви баща си в Шипково

* Пенко (46 г.) се сдърпал с татко си Марин Колевски (79 г.) в неделя през нощта, последвал тежък побой, в понеделник сутринта възрастният мъж издъхнал
 * Отцеубиецът го грози доживотен затвор
Крими Актуализиран
46-ГОДИШНИЯТ Пенко Маринов от троянското село Шипково пребил до смърт 79-годишния си баща Марин Колевски, с когото живеели заедно, научи Т21. Пребитият починал в понеделник, 16 март, в дома си. Заподозреният в отцеубийство е задържан  в полицията в Троян и според официалната информация от пресцентъра на МВР е направил пълни самопризнания в присъствието на защитник.

КЪРВАВАТА драма, по данни от в. „24 часа”, започнала в неделя през нощта, когато пияният Пенко се сдърпал с баща си. Последвал тежък побой, а на другия ден около 10:00 ч. старецът  бил довършен и издъхнал в мъки. За случилото се сигнал в полицията подал кметът на селото Минко Станчевски. Веднага на място пристигнал екип от РУ на МВР – Троян и бил извършен оглед на трупа и местопрестъплението. При аутопсията е потвърдено, че се касае за умишлено причинена смърт - чрез удушаване, като на жертвата са били счупени и гръбначния стълб и множество ребра.

СРЕЩУ отцеубиеца Пенко Маринов е образувано досъдебно производство по чл. 116, ал. 1 от Наказателния кодекс, според който убийството на родител се наказва с „лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна”. Работата по случая продължава.

Т21

20 коментара:

Анонимен каза...

Продавам дърва по 35 лева без документи
Милко С.

Анонимен каза...

А с какво се наказва клеветникът, в случая Т21, ако се окаже ,че въпросното лице не е виновно?! Беше редно все пак да отбележите, че "по всяка вероятност" лицето П.М. е отцеубиец и да използвате инициали?! Или при вас важи правилото "Виновен до доказване на противното"? Помислихте ли за близките на "убиеца", напр. деца?! Превърнахте се в жалък жълт вестник, Т21!

Анонимен каза...

Na kubik li 35lv

Анонимен каза...

Много адекватен кментар, да видим има ли дупе Т21 да се извини за 'професионалната работа".

Анонимен каза...

Kupuvam glasove na mangali 50lv. S.Minkov

бай Гуджо каза...

Сега да се публикуват и имената на пияния полицай и пияния черноосъмец, а и на оня дрогирания шофер...да ама дупето не стискааа...!

Анонимен каза...

Коментaр зa случилото се, излишен! Коментaр зa ,, професиaлизмa нa Т21" излишен!

Анонимен каза...

Да не излиза от затвора до живот, това заслужава !!!!!! Как не го е срам да го убие ....

Анонимен каза...

Абе журналистче измислено защо не написа името на пияния милиционер? Да не те е страх? Напълни ли гащите? Ти си толкова журналист колкото аз космонавт.

Анонимен каза...

Големи галфони има в този форум

Анонимен каза...

Не винете Генчо за каквото му плащат това пише.И няма как да напише на милиционерите пияни имената,след като те му казват на кои бандити и престъпници да пиши имената или не.Журналистиката в цял свят вече представлява една перверзия, гавра, неграмотност, посредственост!

Анонимен каза...

Аман от тъпи хора...Генади си върши работата .....

Журналистчето каза...

До №9: Ало, космонавта, аз съм журналистчето, здрасти! Да уточня - новината за пияния полицай зад волана и други подобни бяха публикувани само и единствено в Т21; не се добрахме до името и затова го няма, можехме да премълчим изобщо, нали? А на тези с обвиненията за дупето - държа да кажа, че си имам дупе и в буквалния (112 кг съм), и в преносния (доказателства бол) смисъл. Да ме обвиняват в липса на кураж и че някой ми плащал, за да пиша угодно - пълни глупости!

Анонимен каза...

Втория коментар е изключително точен.

Анонимен каза...

Чудя се остана ли нормален в този град?!Но ако съдя по новините и коментарите съм убедена,че няма такова животно!

Анонимен каза...

Генади, а да си чувал нещо за журналистическо расзледване? При положение, че става въпрос за ПТП в Троян и има и друг участник, лесно може да се намери информация, при наличието на желание, разбира се!

Анонимен каза...

До 3 ти -ДА на кубик,но са от незаконна сеч

Анонимен каза...

Някой пак пръдна

бай Гуджо каза...

Някой 112килограмов няма ли да отговори на 16-ти, или доказателствата май не са бол...

Анонимен каза...

Убиецът е счупил гръбнака на баща си и после е удушил стареца....Затвор до живот заслужава!!Плямпалото с втория коментар дето поучава "Помислихте ли за близките на "убиеца", напр. деца?!" да вземе да се гръмне!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |