В общината няма бедстващи и пострадали

* Около обяд ще бъде осигурена проходимост в посока Троян на хората, намиращи се на Беклемето * Селата и някои квартали остават без ток, помощни екипи на ЧЕЗ от
 Козлодуй, Враца, Левски и Плевен
 работят за възстановяване на електрозахранването
Официална информация!

ПРИКЛЮЧИ поредното заседание на Общинския щаб за изпълнение на плана при бедствия. На територията на община Троян няма бедстващи и пострадали хора. Пътната обстановка в общината бавно се нормализира. Общинската пътна мрежа е проходима, с изключение на пътя за махала Райковска и за Беклемето, като почистващите фирми работят в двата проблемни участъка.

ЕКИПИ на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението”, Държавно горско стопанство - Троян, Община Троян и ОП „Комунални услуги” с необходимата техника почистват нападали дървета в посока Беклемето, Дълбок дол – Борима и Цветански – Дебнево. Работи се по привеждане в действие на блокирани снегорини в Белиш и на Капинчо. Очаква се около обяд да бъде осигурена проходимост в посока Троян на хората, които се намират на Беклемето. Екипи на ОП „Комунални услуги” и служители на Община Троян отстраняват нападали клони по тротоарите и уличната мрежа на града.

ПОРАДИ отсъствие на мобилна връзка с основната част от селата в общината, ръководният екип на Община Троян пътува към тях, за да се констатират затрудненията за гражданите. Основната част от троянските села и отделни квартали на града остават без ток. През нощта са пристигнали помощни групи на ЧЕЗ от Козлодуй, Враца, Левски и Плевен, които работят по възстановяване на авариралите електропроводи.

Следващото заседание на щаба е в 15:00 часа.

Община Троян
 
Още по темата:

5 коментара:

Unknown каза...

Някаква актуална информация кога ще бъде възстановено електрозахранването в Калейца и Орешак?

Анонимен каза...

По информация на служители на ЧЕЗ участващи в почистването, поне 2 дни ще трябват за да се възстанови захранването в Орешак и Черни Осъм. Макар че все още не са огледали всичко, т.е. не е 100% ясно къде са всичко проблеми.

Анонимен каза...

Как не ви е срам да пишете, че няма бедстващи хора? Ами всички тези по селата, които са без ток повече от 36 часа, без телефонна връзка, с непочистени пътища, откъснати от света? Те какви са? Дали са им закарали хляб или имат на разположение медицинско обслужване? Нали по селата са останали предимно възрастни и болни хора, а близките им не могат да се свържат с тях? Хей, управляващите и пишешите простотии - пожелавам ви един ден вие да сте откъснати някъде от света, безпомощни и нямащи връзка с никого и за вас да пишат, че не сте бедстващи и всичко е ОК.

Анонимен каза...

За авариите по ел.захранването можете да се информирате от сайта на ЧЕЗ, ако имате ток и интернет:
http://www.cez.bg/bg/za-klienta/avarii-remonti.html

Анонимен каза...

Хахаха, навсякъде пише за днес 18.15 - 18.30 часа, големи са оптимисти явно не са питали никой от ремонтните екипите. Ще се радвам като се прибера да има ток но много ме съмнява, че чак след два дена ще го оправят.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |