Само в селата: без училища и детски градини в понеделник (27 октомври)

* В Троян – редовен учебен ден; пътуващите от селата ученици – освободени от занятия
Важно!
ЗАРАДИ кризисното положение в много от троянски села – прекъснато вече втори ден електрозахранване, блокирани пътища и нарушени комуникации след обилния снеговалеж в събота (25 октомври) – в понеделник (27 октомври) всички училища и детски градини в селата на община Троян няма да работят. Учениците от селата, които учат в училища в града (Троян), също са освободени от занятия в понеделник, а училищните автобуси от и до селата няма да пътуват.

ЗА ВСИЧКИ училища и детски градини в града (Троян) понеделникът, 27 октомври, ще е редовен учебен ден. Информацията е официална и бе потвърдена от началника на отдел „Образование, култура и социални дейности” в общинската администрация Иванка Джабраилова.

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

А децата от града как да стигнат до училище???
Навсякъде разкопки, жици и дървета, покрити със сняг. Как да сме спокойни? Защо се делят децата?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |