За България „Съединението прави силата“!

* Събитието ще започне с автопоход с начало 11:00 ч., сборен пункт – паркингът на мотополигона в началото на Троян.
 Да развеем българския трибагреник!
6 септември, предстоящо
ВМРО кани всички симпатизанти, съратници, членове и патриоти от Ловешка област за честване на 129 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия и 111 години от Илинденско-Преображенското въстание – на 6 септември 2014 г. в местността Айдушкото сборище над с. Балканец, Троянско. Събитието ще започне с автопоход с начало 11:00 ч., сборен пункт – паркингът на мотополигона в началото на Троян. Да развеем българския трибагреник!


За повече информация: Даниел Сираков - председател на Общинския комитет на ВМРО в Троян (тел. 0886/393987); Тихомир Лилов - председател на Местната организация на ВМРО в Троян (тел.0878/788566)
 
ВМРО - Троян

19 коментара:

Анонимен каза...

Използвам тази покана за да благодаря на колегата Д.Сираков, общински съветник от листата на ВМРО, който заедно с мен и колегата В.Шейретов единствени гласувахме против поругаване Конституцията на България на последната сесия на ОбС Троян. Г-н Трифин Трифонов също не подкрепи антиконституционното решение и гласува "въздържал се".
Всичко останали общински съветници извършиха на практика "Конституционен преврат", лишавайки жителите на община Троян от конституционните им права.
Най-жалкото и ужасяващо е, че трима от кандидатите за народни представители без да им мигне окото също се "изплюха" върху Конституцията и се изгавриха с жителите на Троян. Това са г-дата общински съветници Енкин, Хаджийски и Миховски.
Въпреки призивите ми да застанат като мъже на трибуната и като бъдещи законотворци да обяснят защо и как ще гласуват - бяха се свили на столчетата си почервенели от срам, след което бързо натиснаха копчетата и станаха конституционни превратаджии. А това е за цял живот и мърдане няма!
Днес те искат вашият вот. Ами, дайте им го! Поне доказаха предварително какво ще вършат в НС. Ако искате - изберете ги и за диригенти в Софийската опера. Разлика няма.
Разбира се, понеже комунистически Троян е в тотално информационно затъмнение, жителите му хабер си нямат какво се случва в общината им.
Ако все пак някой се интересува - http://lovechtoday.eu/%D0%B8%D0%BD%D0%B6-%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B2/
ИП

Анонимен каза...

„Години наред „вечният войвода“ Красимир Каракачанов употребява по най-нечистоплътния начин ВМРО-БНД в името на собственото си политическо оцеляване и лична изгода. 120 години ВМРО въпреки всички исторически преломи оцеля за да дойде агент „Иван“ и да го погребе, но не с почести. Той превърна ВМРО-БНД в най-евтината и достъпна партия в България. Всеки, срещу определени облаги и пари, може да я има. Питаме Войводата с главно „В“ остана ли партия, с която да не се е договарял публично или под масата? Последните му попадения обаче стигнаха дъното и преляха чашата на търпението на всеки член на ВМРО, у когото е останала капка достойнство. Всички помним гротеската „Орлов мост – ВМРО“. После дойде реда на „България без цензура“, политически проект, за който цялото общество знаеше, че стоят корпоративни интереси, близки до ДПС, но Краси, милия, ни лук ял ни мирисал! Върха на наглостта обаче е съешаването с НФСБ. Решението за това беше взето в София, само между двама от ръководството. Понеже не ни стига Бюрека, а сега и Винкела и Чомбе, които просто ще погълнат като кит нашата организация.
Крушата всъщност не пада по-далеч от дървото! Агент „Иван“ беше добре обучен от баща си соц. депутата и агент на ДС - Дончо Каракачанов. Като приемник на македонските дружества ВМРО е най-богатата на имоти политическа партия. С клиентелизъм, интриги и коалиционна безпринципност, Красимир подмени ценностната система на ВМРО и я превърна в частна партия за лична употреба. За близо 20 години той така узурпира ВМРО, че всеки опит за промяна бива ликвидиран още в зародиш, а тези, които мислят различно - смазани и изключени от организацията.
Днешният евтин театър, на който официално беше скрепена поредната „патриотична“ коалиция, е подигравка с всичко българско. С това писмо декларираме, че не всички са съгласни с решения взети от двама, които с всяко свое действие забиват поредния пирон в ковчега на ВМРО. Даваме си ясна сметка, че за да се върне ВМРО към своите корени и да тръгне напред, това ръководство трябва да бъде изметено! В противен случай нашата организация е обречена да умре. Започваме активна вътрешно партийна дейност за събиране на подкрепа и на по-късен етап ще излезем с лицата си.”

Анонимен каза...

Да развеем българският трибагреник!!!

Анонимен каза...

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !

Анонимен каза...

Ужассс, започна се :(

Анонимен каза...

Не само се започна,ами никога няма да свърши !? Да не споменаваме обслужващите медии и журналисти,които са политическата върхушка в България . Който борави с пари има и най- добра медийна изява. Какво бихте казали за регионалните медии,респективно за Троян , вестник Троянски глас и
Троян 21 ?. Ха, наздраве,че настъпи ракиено време!!!

Анонимен каза...

Аз съм 6 -ти . Да живее Съединението и майка България! Пак, наздраве братя Българи!

Анонимен каза...

№2, като истински патриот за какъвто се смятате и чистотата на каузата която защитаваш защо не се откриете кой сте и какво искате да промените? Съгласен съм с Вас, че за партийни лидери трябват хора чисти и неопетнени - политически и икономически? Моля посочете ми един такъв както на местна почва,така и в страната.Нямам представа за вашата възраст, вашата работа ,но щом се чувствате ,че сте от новата генерация на съвременното поколение -действайте, но да не се окажете,че сте от пловдивското ВМРО.?Дано не се намери някой който да извади компромати и за пра-пра дядовците ви.
Искам само да ми коментирате днешното сутрешно изявление пред БТВ на Б.Борисов за пенсионерите,болните и за целия некачествен материал в страната.Той ще строи само пътища и магистрали.Ще му дойдат и на него годинките, когато ще се нареди до излишните за него хора.Бойко прилича на този касапин, дето обезглави американските журналисти,само че той го направи на целия български народ с още по- резлив нож - властта която имаше и за която се бори отново. ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ МУТЕВСКИ

Анонимен каза...

На троянчани им отрязали правата по конституциата а на тях не им пука. Баси тъпите роби па и с претенций кой какъв бил

Анонимен каза...

Трудно е да се пише,истината е една,в този град се случват неща,. но още по трудно е да се признават. В Общинският съвет няколко човека дадоха индикация за нарушаване на основни конституционални граждански права,днес ВМРО деманстрира уважение към съдбовен за България ден...и какво ,трябва безразлично да подминаваме тези факти...хей хора ???

Анонимен каза...

ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ МУТЕВСКИ,ти и циганите колкото и да потдържате комунистите да грабят се свърши.Както и да се замаскирате и като ВМРО и като АТАКА и като ББЦ,вие сте едни платени клакьори на губещ отбор!

Анонимен каза...

Генади, моля дай информация как е поругана конституцията на България о общинските съветници!

Анонимен каза...

Аве овца тъпа в първия коментар ти е даден лик. Оди и чети ве глупак.

Анонимен каза...

Пеевски, достатъчно досадно е да четем твоите дра/И/сканици в тукашните вестници. наистина ли си мислиш, че някой ще обърне внимание какво си писал другаде?

Анонимен каза...

Не съм пеевски бе овцо комплексирана. Чети квото си щеш ама гледам от линка на ИП само за два дена има повече от 5000 прочитания в ловечката медиа.

Анонимен каза...

Прочетох сигнала на Пеевски (линка в първия коментар) до Областния управител относно избирането на съдебни заседатели от Общинския съвет и ми е много интересно досега как са избирани тези съдебни заседатели! Някой да има информация?

Анонимен каза...

№16 От 25 години съдебните заседатели са се избирали като и този път.Всяка представена партия в ОС си представя по определен брой свои представители и те се утвърждават от ОС.Бъди спокоен, от тях не зависи нищо при решаване на съдебните дела.Те с подписа си само оформят решението на съдията.Преди 25 години партията определяше съдебните заседатели от "народа".,но ги "избирахме"

Анонимен каза...

№ 11, ти от кои се бре.Нали всичките са от едно кутило,бе малкият!!Питай баща си и майка си ако млякото ти е по устата още.Вероятно си се докачил за Борисов.Ами той от кое бре ,чадо недорасло? Хората си скубят косите от водният потоп, а всичките партии до една харчат// парите им да приказки от сламки по телевизии,вестници,митинги.Къде е човещината им бре сине майчин, къде е моралът им.Всичките пари които пръскат партиите , а те са милиони,които ако бяха вложени да се оправи техническата инфраструктурата и водните басейни, хората сами щяха да преценят кои заслужават управлението на държавата.За тях милионите, а на пострадалите по 320.00 лв.С това тяхно бездушие още от сега показват каква политика ще водят.Тежко ни нам, раята

Анонимен каза...

ХОРАТА НЕ ВИ ИСКАТ БОКЛУЦИ! ВАШЕТО ВРЕМЕ ИЗТЕЧЕ!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |