Троянци с мераци за депутати

* Двама са с реални шансове, други двама имат някакви шансове,
 а седмина участват на олимпийския принцип
  
Парламентарни избори 2014
Владимир Хаджийски (БСП), Иван Миховски (ГЕРБ), Захари Велев (ДПС), Кирил Колев („Атака”)
ДОСТА троянци ще щурмуват депутатските банки на парламентарните избори на 5 октомври 2014 г. Кандидатските листи – 25 (18 партийни и 7 на коалиции) за нашия 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район - вече са обявени в сайта на РИК – Ловеч. Общо 123-ма ще се борят за 5-те мандата в 11-ти МИР, а според актуализираната национална база данни гласоподавателите в Ловешка област са 129 269 (при население 154 323 души); в община Троян право на глас имат 29 756 души и те ще могат да упражнят вота си в 62 избирателни секции, две от които са в двете троянски болници – МБАЛ и Белодробната болница. Избирателните списъци за община Троян са поставени на определените места, има ги и в официалния сайт на Община Троян в раздела „Избори за Народно събрание, 5 октомври 2014 г.”.

„ПРИЗОВАВАМ всички участници към спазване правилата за провеждане на предизборната кампания. Нека съревнованието между кандидатите бъде на основата на идеи и визия за бъдещото развитие на държавата, защото именно това очакваме от тях като наши представители във върховния орган на управление – Народното събрание”, заяви на пресконференция за местните медии председателката на РИК – Ловеч адв. Валентина Недялкова (3 септември). Г-жа Недялкова бе категорична, че „РИК ще осигури провеждането на честни и прозрачни избори при равни правила за всички участници”.
 
СЕГА ДА ВИДИМ кои са троянските мераклии за депутати. И най-напред тези с най-големите шансове – сложени на предни места в листите на партиите, които по традиция си разпределят мандатите в нашия избирателен район (припомняме – на парламентарните избори през 2009 г. в 11-ти Ловешки МИР ГЕРБ спечели 3 депутатски места, а БСП и „Атака” по 1, на изборите през 2013 г. ГЕРБ и БСП имаха по 2 мандата, другото място бе за „Атака”).

В ЛИСТАТА на партия ГЕРБ, която спечели предишните два парламентарни избора в 11-ти Ловешки МИР, на трето място е инж. Иван Миховски, общински съветник и председател на Младежи ГЕРБ в Троян, бизнесмен. Шансът му е добър – прогнозите сочат победа за ГЕРБ, което означава сигурни два мандата в Ловешко и тъй като има индикации, че при сформиране на правителство на ГЕРБ вторият в листата Николай Нанков, зам.-министър в предишния кабинет на ГЕРБ, отново ще влезе в изпълнителната власт, нашият човек се класира. Г-н Миховски е известен с участието си в редица дарителски акции на ГЕРБ – Троян.

В ЛИСТАТА НА БСП, другата силна партия, също са поставили троянец на избираемо място – втори е инж. Владимир Хаджийски, общински съветник, бизнесмен. Г-н Хаджийски има пестеливи, но запомнящи се политически изяви; помним, че пръв той поиска оставката на бившия председател на Общинския съвет в Троян Минко Акимов (ГЕРБ), което в крайна сметка доведе до свалянето на г-н Акимов и загуба на важна позиция за политическия опонент.

ЛИСТАТА НА „АТАКА” се води от настоящия депутат Кирил Колев, който също има троянски корени. Прогнозите сочат, че този път „атакистите” трудно ще вземат мандат в 11-ти Ловешки МИР, но нека не избързваме да ги отписваме, тъй като подобни прогнози имаше и на предишните парламентарни избори през 2013 г. На второ място в листата на ДПС е троянецът Захари Велев – един от силните хора в партията на Доган в Ловешко и областен зам.-председател на ДПС. Според мнозина този път ловешкият мандат на ДПС е сигурен, след като им се изплъзваше на досегашните парламентарни избори; а ако това се случи и при добро стечение на обстоятелствата, г-н Велев има своя депутатски шанс.

Енкин (АБВ), Севлиевски (НВ), Тодорова (РБ), д-р Василев (НДСВ), Владовски (ПФ), Давидова (Д21)
ПРОДЪЛЖАВАМЕ с други троянци в листите на партии с минимални или нулеви шансове. Водач на листата на НДСВ е младият троянски стоматолог д-р Галин Василев, на „Новото време” – бившият депутат и министър на енергетиката в кабинета Сакскобурготски Мирослав Севлиевски, а на "Нова алтернатива" - Митко Нанковски. Втори в листата на АБВ – партията на експрезидента Георги Първанов, е областният партиен лидер, общински съветник и трикратен кмет на Троян инж. Дилян Енкин; втори са и активистът на ВМРО – Троян инж. Боян Владовски – в листата на коалиция „Патриотичен фронт”, и представителката на ДСБ – Троян Анна Тодорова за „Реформаторския блок”. Библиотекарката Ваня Давидова пък е на второ място при кандидатите на „Движение 21”, партията на бившата депутатка от левицата Татяна Дончева.

Т21

Още по темата:

47 коментара:

Анонимен каза...

Ох, мамини сладки те...да хванеш едно дърво, па да им се радваш, радваш...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Само заради тоя некадърник Миховски няма да гласувам за ГРОБ. Крадлива герберска пасмина.

Анонимен каза...

Kандидатска листа на Политическа партия „НОВА АЛТЕРНАТИВА"

1. Митко Цочев Нанковски - Троян

Анонимен каза...

От всички изброени, единствено Владо Хаджийски ще стане депутат. А Иван панталона(Миховски) просто ще издуха супата! Но той за друго не става!

Анонимен каза...

Нямa достойни бългaри от посочените, които дa зaслужaвст доверието ми и респективно този пост. Пък и дa стaне някой от Вaс кaкво? Ще идете в Софиятa, ще си купите по един aпaрaмент, ще покaчите още стaндaртa нa семействaтa си, и? И ще се сгушите в Нaродното събрaние в някой ъгъл през целия мaкaр и крaтък мaндaт. Кaкто нaпрaви онaзи, зaбрaвих я предишнaтa депутaткa от Герб...нa пожaрникaрa женa му.

Анонимен каза...

Браво на Станка Шайлекова

Анонимен каза...

Браво на кандидатите. Всички са все известни и големи троянски политици. След като оправиха Троян редно е да отидат да оправят и държавата.

Анонимен каза...

Браво на мъдрите троянски избиратели. Тежка е задачата да се изберат само 5 от толкова много кандидати. Все едно в една морга да бъдат избрани 5 най- умни интелигентни, знаещи и можещи човешки трупа.

Анонимен каза...

Забелязвам интересна тенденция в публикациите – остри, груби думи, лишени от аргументация или просто базирани на злоба, алчност и всички чувства, типични за един троянец, невиждащ по-далече от собствения си нос.
Скъпи Съграждани,
Това, което се случва в рамките на държавата, е заради нас, заради нашето бездействие! Държавата и хората, които ни управляват, са олицетворение на нас – гражданите. Самите ние сме НЕпоследователни, НЕзнаещи, НЕможещи, НЕобразовани, водени единствено от алчност и завист.
Защо не изтъкваме положителните черти, които притежават посочените кандидати, техния интелект, познания, способности. Защо не приложим свободно мислене и разсъждение, което определено липсва?
Троянецът, а и не само той, не гласува. Защо? Щом не го прави значи няма никаква гражданска позиция, но незнайно защо той непрестанно обвинява и критикува тези, които имат желание за промяна. За да е активен един човек, трябва да се интересува от това, което се случва около него. Чрез гласуването се осъществява именно това – активното участие на всеки гласоподавател.
На 5 октомври отново няма да отидете да гласувате, защото нямате собствено мнение и нашата красива България ще си остане същата – държава, в която престъпниците се разхождат необезпокоявани, държава без ценности и идеали, държава без смели хора и родолюбци, държава - ад за честните и почтените хора.
Аз все още тая надежда, надежда ... която да ме накара да се завръна отново в Троян. А Вие? Вие продължавайте да се уповавате на принципа „НЕпросветеността краси човека“!

Анонимен каза...

10-ти, ей мрънкaч.Кaзaх, че не сa достойни, не ми преинaчaвaй думите според твоите интереси. Прaви се нa философ, но не нa мой гръб!

Анонимен каза...

Този път случихме на още "по-уникални" кандидати за депутати. Което пък ще рече, че след всички протести, вотове, природни бедствия и несполуки, "тези" ще оправят държавата. Каквото и да си говорим, като погледнеш отгоре снимките, пък и като се знаем кой кой е в Троян, май Владо Хаджийски изглежда най-читав. Не че е човек с особени обществени и политически позиции и едва ли някога ще се изкаже в парламента, но поне е добър работодател и умерен човек. Лошото е,че е комунист, а пък нали уж с тия избори трябваше да свалим БСП от власт. Иван Миховски също не е лошо момче, автомонтьор средна хубост, ходеше по сред нощ да лепи плакати на Минко Акимов върху плакатите на другите. При него пък за интелект, анализаторски или политически ум изобщо да не говорим. Захари Велев кадрува и в момента в Троян и региона, дори Донка взема решения на една маса с него. Но за щастие ДПС едва ли ще вкара един, камо ли двама. "Атака" най-после ще е аут. Защо Дилян Енкин, този селски хитрец заложи на "АБВ" за мен остава неясно, като можеше да си играе игрите още дълго чрез БСП?! А пък Втори в "АБВ" направо ми звучи обидно, та дано поне на момчето са му платили, че той без пари нищо не прави. "Ново Време", "Нова алтернатива" няма, та няма и кво да ги обсъждам. Видния троянски реформатор Милко Станчев, след като прокуди всички от партията си, се наложи да заложи на секретарката си Ани, като я тури втора в листата. Ако ГЕРБ пак му платят, както на предните избори, Ани ще реформира с тях. Двете момчета от НДСВ и ПФ, за мен почти непознати, изглеждат симпатични, твърде млади, и вероятно напълно неопитни. И на финала, просто припадаш и стигаш до Ваня Давидова! Таня Дончева, бивш депутат от БСП, харесвана много повече от десни избиратели, отколкото от своите. Жена - юрист, изключително точен анализатор, който слушаш с интерес,защото винаги казва нещата такива каквито са...Тази жена яко се издъни с кандидатурата си в Троян! Че Библиотекарката е пословично зло същество знаят дори и малките дечица, които се осмелят да влязат в библиотеката. Нещо повече, мнозина смятат, че тя е пълно кукуриго, което сновеше около Минко Акимов, пък после сновеше около Донка. Но има съществена причина да гласуваш за Ваня и тя е, че ако стане депутат най-после ще се махне от Троян и така ще спаси нормалните хора от присъствието си. Пази Боже, пази Боже!

Анонимен каза...

Реален е третия от ГЕРБ.А БСП ще са щастливи с др.Горов само.За първия място е гарангирано.

Анонимен каза...

Който от всички кaндидaти докaже, че зa него влaстa не е СAМОЦЕЛ, ще спечели моя глaс. Незaвисимо от коя пaртия е, зaщото ние от десетилетия глaсувaме не зa хорa, a зa пaртии . Кaк ще го докaжaт товa вече е техен проблем.

Анонимен каза...

Единственото по -жалко нещо от тези кандидати е Г.Маринов който се опитва или с лъжи или със смехотворни твърдения да представи и да героизира тези поредни местни политически недоразумения.
Важното е че сега на г.маринов ще му изсипят купища пари за да ни се дообясни колко са велики тези политически нули и че ракът е риба.
Жътва е

Анонимен каза...

ще гласувам за инж. Иван Миховски!!! Може за някои да я някакво автомонтъорче, но за мен е сериозно и отговорно момче. Познавам го от работата му и знам, че може да се разчита на него!

Анонимен каза...

Знам само,че тоя Миховски става за депотат защото много обича парите,дере хората та чак свят им се вие,за дадена услуга взима тройно и четворно от другите градове,но пък нали и без това Троян е най-скъп град ,така,че няма и той да работи за нищо я....айде към Софето,че там още по-големите пари !!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Г-н Анонимен №11, по никакъв начин думите ми не бяха отправени към Вас. Извинявам се, че моето изказване по някакъв начин Ви е засегнално, но мисля, че публикациите допълнително потвърждават казаното от мен. Забелязвате го, нали?

Анонимен каза...

Положителните черти, които притежават посочените кандидати, техния интелект, познания, способности..., вече бяха анализирани от 12-ти. Твоя анализ къде е 10-ти?

Анонимен каза...

Т21 моля ви да вземете по едно кратко интервю от господата от БСП, ГЕРБ и ДПС кандидати от нашата община.Много ми е любопитен политическия мироглед на кандидата от ГЕРБ.

Анонимен каза...

Да е*а тъпите ви коментари. Тъпи сте като на слон гъзЪТ.

Анонимен каза...

Не е отразено третото място на Трифон Трифонов в листата на ББЦ ,атой е личност пораждаща доста коментари!

Анонимен каза...

Залагам на Владо. Поне е доказал, че може да носи отговорност за други хора. За другите няма да коментирам.

Анонимен каза...

Залагам на Николай Нанков

Анонимен каза...

Нанков какво направи за Троян като областен, зам. Министър и депутат, че не се сещам.

Анонимен каза...

Я, коментара ми изтрит. Какво става с абсолютно свободните коментари бе, Генади. Няма нарушение на правилата ти, а триеш неудобните за теб коментари. Това ли ти е свободата на словото с което само пародира, а в същност си един обикновен комунистически цензор.

Анонимен каза...

19-ти, не не го виждам мрънкач :)

Анонимен каза...

До 10-ти:..Хей,пикльо(пикло),от каква позиция си позволяваш да характеризираш по този просташки начин хората от Троян,които наричаш съграждани?..Ти знаеш ли колко образовани и достойни хора живеят там?Това че са поставени при тежки условия от посткомунистическата дивотия в цялата държава не ти дава право да държиш тоя глупав менторски тон!

Анонимен каза...

Напълно съгласна с 12ти! Хубав и точен коментар:). Браво!

Анонимен каза...

Е Комунистът Владо Хаджийски ще си помогне на бизнесА, после ще помогне нещо на 'великия си син' и след това от депутат ще се върне за да стане общински съветник. Нищо ново под слънцето, пак старите муцунки.

Анонимен каза...

Иван Миховски ако и държавата оправя както поправи колата ми-тежко ни.ГЕРБ загуби два гласа!

Анонимен каза...

Аз пък си помечтах, представих си, не един, а двама депутат от Троян, които освен задълженията си в Парламента се грижат и за града ни. Ние простосмъртните не искаме много. Е, даже си представих, че вместо да се плюят, тези двамата ще работят заедно за един по-справедлив живот. Много ли искам? Може ли това да се случи в някой живот...или ще си отида от този свят като непоправим мечтател? Абе що не се гръмна:)))

Анонимен каза...

ГЕРБ не заложиха на точния човек. Миховски ще е от депутатите мълчащи, като риби. Хах пак Троян без качествени представители.

Анонимен каза...

Троян ще има един от ГЕРБ.На останалите да им е честит Димитър Горав .Наздраве.

Анонимен каза...

Ще има, ама не на тези избори и не от тази листа.

Анонимен каза...

Г-н Миховски е най-малко бизнесмен. Притежаването на автосервиз, го прави само автомонтьор. А относно качествата му, като такъв- коментарът е излишен. Лично съм потърпевша и ми е трудно да си обясня как все още някой ходи там. Иначе е сладкодумен и самовлюбен- перфектен за депутат.

Анонимен каза...

Какво направи Миховски в общинския съвет за три години, че чак депутат го гласим?

Анонимен каза...

Хаджийски, вдигни малко заплатите на работниците си, после ходи да оправяш страната.

Анонимен каза...

Каква е тази НОВА АЛТЕРНАТИВА и що за птица е мераклията МИТКО НАНКОВСКИ :))))

Анонимен каза...

39-ти, да не би да работиш при Хаджийски, за да знаеш?

Анонимен каза...

Гласувайте за БСП, ДПС и АТАКА,които за една година успяха да ликвидират 1 банка с 7 МИЛИАРДА активи, да докарат НЕК да фалит с 3 МИЛИАРДА дълг, да докарат НЗОК до фалит, а сега се оказва и че благодарение на БСП, ДПС и АТАКА и пенсионният фонд е пред фалит.

Анонимен каза...

Много почервенял парцала ,наречен гръмко,,Троян21'' - то само комундели и прах за пране тука - но двете много си ходят!

Анонимен каза...

До 39-ти. Ами ако си си направил / а / труда се поинтересуваш какво е направил Миховски в общинския съвет сега няма да пишеш тук.

Анонимен каза...

44-ти, аз не съм 39-ти, но пък твърдя, че познавам много добре работата на ОС в последните шест години(а не само три) и ще ти кажа какво е свършил Миховски - едно голямо НИЩО! Ако ти твърдиш обратното, моля, давай с факти, а не с голи приказки.

Анонимен каза...

Ми вземи прочети.

Анонимен каза...

Младият троянски стоматолог, ако и там ще работи както и в стоматологията по-добре да не се слага никъде...Хората от такива лекари като него страдат, а и не само лекари...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |