„Заедно” вдигна на крака Поморие

* Момчетата на Бойко Ковачев участваха в 10-тия юбилеен поморийски Фестивал на духовите оркестри и мажоретните състави * „Свириха като лъвове, на фона на голям транспарант с надпис „Троян”
 
Който си го може, го може 
Публиката на "Ритъмът на морето 2014", Поморие
Дефилира духовата музика "Заедно" от Троян
Морска тренировка
След концерта
"Заедно" в микробуса към Поморие
ТРОЯНСКАТА духова музика „Заедно” – момчешката инструментална група към читалище „Просвета – 1920 г.” (кв. „Велчевски”) с ръководител Бойко Ковачев, която неотдавна навърши година от основаването си – вдигна на крака многолюдното курортно Поморие. Троянските музиканти участваха в 10-тия юбилеен поморийски Фестивал на духовите оркестри и мажоретните състави „Ритъмът на морето 2014”, състоял се миналата седмица (1-2 септември) – първото им участие на събитие от подобен ранг. Участниците, общо 12 състава от различни краища на страната, дефилираха по чудесната главна улица на морския град, а концертите бяха на откритата сцена пред модерната сграда на местното читалище „Просвета – 1888 г.”, организатор на фестивала заедно с Община Поморие. 

ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО на троянската банда ще дадем думата на наши (на Т21) приятели от София (Ани, Джули, Даниела, Иван и Андрей), които по това време бяха в Поморие и сред публиката на „Ритъмът на морето 2014”. „Троянци обраха овациите още при дефилето, после и на концерта, но след официалната част направиха истинското шоу – качиха се отново на сцената и върнаха разотиващата се вече публика. Свириха като лъвове, на фона на голям транспарант с надпис „Троян”, информираха ни по телефона още същата вечер нашите хора, като декларираха, че са станали фенове на „Заедно” от Троян (и на Троян, разбира се, но то е от години – бел. Т21). И от нас – поредното голямо браво за Бойко Ковачев и неговите момчета!

Т21
Снимки: Фейсбук 

Още по темата:

18 коментара:

Бианка каза...

Поздравления,момчета.
Бойко е прекрасен човек и съм убедена,че ще успеете.Пожелавам Ви,където и да отидете,да жънете победи с транспарант ''Троян'' отпред!
БРАВО!

Анонимен каза...

Браво Бойко браво момчета
разнасяйте славата на Троянската духова музика!!!

Анонимен каза...

Браво,браво ! Поздравления от всички истински троянци ! Нека по-често и на повече места се виждат транспиранти с надпис Троян.
Горд троянец.

Мичо Генковски каза...

Възхищение, уважение и надежди предизвиква духовият оркестър на Бойко Ковачев. Вярвам, че Бойко е възприел много от професионалните умения и творческите амбиции на незабравимия маестро Владимир Парушев. Свидетелство за това са тези първи концертни изяви.
Бойко! Искрено и с огромна радост те поздравявам. Очаквам в близко време да дирижираш голям градски духов оркестър.
Нека вдъхновението и творческите ти амбиции се увеличават всеки ден.Ще успееш!

ГРЕТА каза...

Браво!!! Кой каквото ще да казва Троян-ът си е ТРОЯН! Адмирации за момчетата!!! И много успехи!

Анонимен каза...

И аз ти пожелавам големия духов оркестър! Който не разбира от музика да си гледа ГЕРБ-а!!!

Анонимен каза...

Истински Българи, верни Троянци! Бойко познавам те лично и ти благодаря, че те познавам. Следвай мечтите си и не се отказвай от нищо по пътя им! Успех на всички Ви !

Анонимен каза...

Браво, Бойко!!На теб и момчетата пожелавам успех и да не загубите този ентусиазъм:))

Анонимен каза...

Най-после за нещо хубаво , само хубави отзиви ! Браво форумци , още веднъж , браво оркестранти !

П.Димова каза...

По време на отпуска си и аз бях в Поморие на 02.09. и станах свидетел на дефилето и отношението на жителите и гостите на града към нашите момчета. Хората се снимаха с тях, беше много мило и емоционално. Голямо браво, има защо ние троянци да се гордеем с тях!

Анонимен каза...

Полке, случайно да ти направи впечатление как бе устроен фестивала и колко участници и публика събра?Напомня ли ти на Бир-Чалга-Рок-Ненков- Академията, която плащаш втора година с нашите данъци,за кефа на 20-30 деграданти?Не,нали! Хубавото,е че скоро заедно с доца ще ви пратим в забвение, точно като оня от трапето и тоя преди него.Жалко,че срахте на Троян!

Анонимен каза...

Абе 11 ти си правен наопъки или на пияно.Виж какаво пишат хората по горе .Засрами се .Ти си срам за Троянци.

Анонимен каза...

11-ти понякога такива като теб е най-добре да замълчат ако няма какво да кажат. Писна ми вече от жалки душици като теб..........хора безлични, без переспектива........такива които в живота си не са направили нищо за никой.

Анонимен каза...

Полке, мислиш ли да дадеш отчет колко пари похарчи от нашите данъци за бир-чалга-деграде-академията?

Анонимен каза...

11-14, спри да ни доказваш какъв кретен си.

Анонимен каза...

Браво на музикантите!
Браво на 11!
Браво на 14!
Честит празник!
Ура,другари!

Анонимен каза...

;

Анонимен каза...

А до колко е коректно това, че Бойко Ковачев използва готови, изучени (от истински професионалисти! ) момчета от градския духов оркестър? Дали Бойко може да предложи това, което е постигнал и постога ПОМДОМ, а именно турнета в чужбина и престижни международни награди!? Защото, моите уважения към Бойко, но неговите качества като музикатн и инструменталист, камо ли пък диригент, не могат да се мерят с тези на Илиян Тодоров! И 6-ти, знаеш ли какво, като музикант ти казвам, че само който не разбира от музика може да хареса свиренето на "Заедно", защото основното, което правят, е шум и гюрултия!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |