В петък: „Екзотика” в „Каза Арт”

* Шоуто на топ пътешественика Миро Нанков плюс бразилски джаз
 и екзотична кухня – 16 май, 19:30 ч., куверт 19 лв.
Реклама
Миро Нанков - някъде в Африка (вляво) и в Тибет
НА 16 МАЙ (петък) в Орешак ще се съчетаят три уникалности – невероятният арт хотел „Каза Арт”, организатор и домакин, топ пътешественикът и наш земляк, троянец Миро Нанков, който освен че умее да пътува както никой друг, умее и да разказва и показва уникалните си пътешествия и боса нова-та (бразилският джаз) на... варненската група с характерното име „Бразилакустик”. Събитието е кръстено тематична вечер „Екзотика” и ще се състои в ресторанта на „Каза Арт”, начало 19:30 ч.

"Бразилакустик"
В АРТ хотел „Каза Арт” не спираме да мечтаем и да правим света около нас по-шарен и цветен, се казва в анонса за екзотичната вечер. И повярвайте ни, можем да му вярваме! Защото собствениците на „Каза Арт” Пламен Петров и Биляна Милушева, той художник, тя арт дизайнер, са доказали, че го могат. И всичко, което правят – хотелът, уникалните бутикови мебели (произведени от мебелната им фирма „Тера Арт”), „казаартските” събития  – са нещо специално, бутиково, прелестно съчетание на изкуство, фантазия и стил.

Арт хотел "Каза Арт", с. Орешак, до Троян
И СЕГА още две думи за Миро Нанков, героя на вечерта, чиито разкази за кътчета по Земята, за които не сме и сънували и фотосите му от тези места (представени мултимедийно), ще са гвоздеят на програмата. За пътешественика, изръшкал буквално целия свят, сме говорили и друг път, неведнъж – но както казват бабите по Троянско, то „става с виждане”. Накратко, пригответе се за голяма атракция. За едно представление в стил  „one man show”, което си заслужава да се види и чуе (да не забравяме ритмите на „Бразилакустик”). И да се опита - в допълнение към шоуто на пътешественика и бразилския джаз ще са екзотичните кулинарни блюда за вечерта, включващи специалитети с кенгуру, газела и риба Джон Дори.
Биляна и Пламен

Цена на куверта за вечер „Екзотика”: 19 лв. на човек
За резервации:
0889/508149, 06952/24-74

„Каза Арт” (с. Орешак),
16 май, петък, начало 19:30 ч.!

Още по темата:

11 коментара:

Анонимен каза...

Ще има и хора, които могат да си го позволят

Анонимен каза...

19 лева куверт е постижимо удоволствие

Анонимен каза...

Има достатъчно хора,за които 19 лева са нищо.Въпросът е дали имат потребност от такова събитие ? Обществото има нужда от подобни събития!

Анонимен каза...

Биляна и Пламен са невероятни организатори творци и перфектни домакини

Анонимен каза...

В събота екзотика в гурме ресторанта "Каса Джолани".Майстор готвача Дочо Прасето ви е подготвил невероятно меню . 1.Шкембе чорба 2.Печени свински уши с броколи ,брюкселско зеле и джинджифил 3.Бял мъж Гвоздея на вечерта ще бъде известният троянец Балю Бъълътъ обиколил Източна и Западна Германия, Долно иГорно Трапе, Малка и Голяма Желязна !!!

Анонимен каза...

В стола на "ЕЛПРОМ" ще се проведе тематична вечер под надслов "СЪСИПИ ФАБРИКА,НАПЪЛНИ СИ ДЖОБОВЕТЕ".Събитието е организирано от бизнесмена Николай Банев,любимец на троянци и неговата фондация "Бъдеще за Троян" !Музикалното оформление на вечерта е поверено на Девненската група "Полимери никой не може да намери".Ще бъдат представени най-новите електромотори на "Елпром", задвижвани от вятър.Интерес към тях са проявили холандски бизнесмени .гост на вечерта е и Иво Прокопиев,който ще си сподели вижданията по темата "От зелена енергия-зелени пари" !

Анонимен каза...

Гост лектор Миню Главътъ, защитил дисертация на тема " Как за 4 години да открадна повече от Дилян за 12 ".
За доброто настроение на гостите ще се грижи заслужилата секретарка, Стайкова, с народната песен "Колю на Донка думаше".

Анонимен каза...

На вас само крави трябва да ви дават да пасете.........каква култура и екзотика!

Анонимен каза...

Уважаеми № 6, благодаря за страхотният коментар. Отдавна не бях се смял така.Предлагам ти по-често да правиш такива точни и конкретни анализи на хората допренесли за бурното развитие на индустрията в общината в последните години.Много си талантлив/а.Очаквам още коментарни интерпретации по наболели местни проблеми .Браво!! Ех, защо не мога и аз да напиша подобно нещо, но ще направя опит??? Колкото до заведението "Каза Арт.Радвам се на собствениците.Това са единствените туристически предприемачи в община Троян, които обгрижват гостите си освен с вкусни ястия и квалитетни напитки ,с много финес им поднасят и духовна храна.Това го няма никъде.Дано се появят и последователи на тази интелигентна и с много художествен усет работещи млади хора.С.К

Анонимен каза...

Еехееее,оля са направо...

Анонимен каза...

Към 5-ти: Отлично!...Колко е куверта?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |