Общината подкрепи с по 300 лв. нуждаещи се абитуриенти

* 19 момичета и момчета получиха общо 5700 лв. и кметската заръка да не забравят своя град

В ДЕНЯ на Европа – 9 май, в Община Троян посрещнаха 19 абитуриенти в неравностойно положение, на които бяха връчени парични премии от по 300 лв.. Общата сума е 5700 лв. и се осигурява от общинския бюджет. „Вярвайте в себе си и преследвайте мечтите си!”, пожела на момичетата и момчетата кметът Донка Михайлова, която заедно с председателя на Общинския съвет инж. Ангел Балев им връчи подаръците.

В КМЕТСКОТО пожелание имаше и една заръка – където и да са, да не забравят своя град и след завършването на образованието си да свържат житейските си съдби с Троян. Община Троян за поредна година подкрепя финансово нуждаещи се зрелостници и това се е превърнало в хубава традиция.

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Х.Димитров каза...

Евала за доброто дело!

Анонимен каза...

Кметицата много хубаво раздава общинската пара.Мечтая да прочета как някои от нейните хора/тези които печелят конкурсите в общината/е дал лев от джоба си.Па може и тя лично да даде някой лев?

Анонимен каза...

с чужда пита помен не се прави

Анонимен каза...

Хаха...До колкото си спомням и Минко Акимов раздаваше пари.. Винаги по 24 май Община Троян дава пари на изявени ученици през учебната година, както и на сираци абитуриенти !!! Не намирам нищо лошо в това г-жа Михайлова и общинският съвет да помогнат на децата !!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |