Японският посланик и съпругата му идват в Троян

* Негово превъзходителство Такаши Коидзуми ще се срещне с общинското ръководство и ще посети Музея на занаятите и Националното изложение
Предстоящо
Негово превъзходителство Такаши Коидзуми
В СРЯДА (12 март) по негово желание в Троян пристига посланикът на Япония Негово превъзходителство Такаши Коидзуми, придружаван от съпругата си г-жа Томоко Коидзуми, научи Т21. Дипломатът ще има среща с общинското ръководство, след което ще разгледа уникалния за България Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства (МНХЗПИ).

В СЛЕДОБЕДНИТЕ часове посланикът и съпругата му ще бъдат посрещнати в Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата (НИХЗИ) в с. Орешак. А преди да отпътуват за София високите гости ще разгледат модерната мебелна фирма „Елеганс  Мебел“ ЕООД, чиято производствена база е в кв. „Ливадето“.

ЩЕ ПРИПОМНИМ, че през 2013 г. г-н Коидзуми гостува в троянското с. Врабево в деня на лечителя св. Панталеймон (27 юли 2013 г.) и посети параклиса на светеца, построен със спонсорството на фармацевтичната компания „Софарма”, която има свой модерен завод в селото. Тогава Негово превъзходителство каза следното: „Бях тук и по време на комунистическия режим, и по време на прехода, и сега, когато е новото време на България и виждам голяма промяна, въпреки че хората са същите”.

Т21

Още по темата:

11 коментара:

Анонимен каза...

"По негово желание"...Гена,култов си :)

troyan21 каза...

До №1: Не разбирам?! Според официалната информация именно посланикът е инициатор за визитата в Троян, което не е необичайна практика и няма нищо изненадващо.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Просто ми прозвуча,сякаш други такива високи гости,са идвали я насила,я против волята си.

Анонимен каза...

- Ало! Сахалин ли е?
- Да. Какво ви интересува?
- Какво правите?
- Референдум!
- За какво?!
- За присъединяване към Япония!
- И как гласувахте?
- Всички гласуваха със "ЗА".
- Имаше ли против?
- Да, имаше - японците. Ама ние вече се присъединихме към тях, така че е късно.

Анонимен каза...

...по свое желание в Троян пристига посланикът на Япония ...

Туранага каза...

Аз пък чух, че не било "по желание", а са го насилили човека... :-)))))))

Анонимен каза...

нийй пък можем да прайм талпи

Анонимен каза...

Тъй като на въпросната дата ме няма,искам да заява следното:
Госпожо Михайлова, поздравления за посрещането по свое желание на японския посланик,Негово светейшество Такаши Коидзуми.

Анонимен каза...

Изпревари ме, 8-ми:)))))))))

Анонимен каза...

Много простотия ви гази, бре хора!

Анонимен каза...

Вече започнаха и да се "натискат" да идват в Троян. Браво!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |