Кой да помогне? Кой?! (2)


В полицията и прокуратурата има специалисти, те знаят как може да се разреши проблемът

Читателите ни пишат 

ПРЕДИ НЯКОЛКО месеца писах до в-к „Троян 21” за един нещастен случай. Семейството на Пламен Бочев от Троян пострада. Почина съпругата и остави малко дете. „Приятел” – името му е Венци - използва мъката на семейството и поисква 3000 лв. заем. Състрадателният Пламен му ги дава. Оттогава минават 5 години, а длъжникът отказва да върне парите, парите на пострадалото семейство и на сирачето, останало без майка.

АКО ИМА НЯКЪДЕ кражба, полицията търси крадеца. Ако има убийство – също. И тук нарушението е ясно. Но какво правят полицията и прокуратурата, нищо. След първата публикация се пошумя малко и толкова. В полицията и прокуратурата има специалисти, те знаят как може да се разреши проблемът. Призоваваме ги – нека се раздвижат и да направят всичко възможно да се успокои семейството.

СЪСЕЛЯНИ НА МАЙКАТА на Пламен – Мария Стойчева, една чудесна, работлива и борбена жена, която живее в с. Белиш и помага много за отглеждането на внучето си, сме съпричастни по случая. Имената ни са Нана Маринова, Цанка Ковачева, Пенка Спахийска, Кино Спахийски, Радка Гечева, Георги Гечев, Ренета Петкова, Иван Петков, Марина Иванова. Много ви молим, направете нещо!
28 юли 2013 г.
Нана Маринова, с. Белиш

П.П. Препис от това писмо изпращаме в Районна прокуратура – Троян и в Районно управление „Полиция” – Троян с надеждата тези институции да вземат отношение по случая.


Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

taka e za jalost pomognesh i posle ti go nabiqt

Анонимен каза...

На мен Венци ми каза ,че ги е върнал!!

Анонимен каза...

А на мен мама ми каза,че ако не слушам ще дойде торбалан ...

Анонимен каза...

Бащата на детето е много добър човек.В училище винаги се е отзовавал на различни мероприятия.Помагал е с каквото може.Как не се срамува този да постъпва така с това семейство?

Анонимен каза...

Измамниците никога не се срамуват. Те могат да лъжат, мамят и на чужд гръб да си стоят светлото бъдеще.

Анонимен каза...

Присъденявам се към хората от с. Белиш, и моля специалистите от полицията и прокуратурата да разрешат този проблем. А да не забравяме, че рода на г-н Ичев е от това село. Нега да помогне на своя земляк. Човешко е да помагаш на хората в беде. Да покажем на детето на г-н Бочев, че правдата побеждава и се ценят честните и добри хора.

Анонимен каза...

Тук е налице гражданско правоотношение, а не престъпление по Наказателния кодекс, за да се задейства прокуратурата. Съжалявам, но редът на действие е друг.

Анонимен каза...

Ето затова трябва да има мутри!

Анонимен каза...

Венци и към мен има дълг, но по-малък.

Анонимен каза...

Кой е този Венци???

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |