Д-р Гунешки влезе в ръководството на НДСВ

* Христина Христова: „Атмосфера на див популизъм, агресия и рано започнала кампания за изборите през 2013 г.”

ТРОЯНЕЦЪТ д-р Красимир Гунешки – областен лидер на НДСВ – Ловеч, влезе в новия Политически съвет на партията, избран от Националния съвет на първото му заседание след конгреса (6 юли). Сред членовете на върховния партиен орган са още евродепутатът д-р Антония Първанова, бившият министър на културата Нина Чилова, бившият областен управител на София област Олимпи Кътев, председателят на софийската партийна организация и председател на 39-тото Народно събрание проф. Огнян Герджиков и др.

НАЦИОНАЛНИЯТ СЪВЕТ избра и тримата заместници на председателя на партията Христина Христова; това са евродепутатът Станимир Илчев, Верка Божкова - общински съветник и председател на партийната структура в Стражица, и ръководителят на младежите в НДСВ Стефан Кенов. „Предизвикателствата в следващите месеци и дни няма да са малко. Те ще идват от цялостната атмосфера на див популизъм, на агресия и рано започнала предизборна кампания за изборите през 2013 г.”, предупредила съпартийците си г-жа Христова.

Т21

Още по темата:

23 коментара:

Анонимен каза...

Така наречения цар излъга с празни надежди хората, открадна каквото можа и се измете от България, като остави тези хорица да се борят за трохи от богатата преди време трапеза.Жал ми е за тях, защото са обречени, но ги поздравявам защото не са като някои фурнаджийски лопати/имам предвид Меглена Кунева/ които се отричат от идеи и миналото си само и само отново да са на власт.

Анонимен каза...

Поздрави за смисленият коментар.

IgMg каза...

Може ли някой да ми даде смислено обяснение, какво прави доктора в политиката? Защо не си работи занаята, който е толкова благороден, който трудно се усвоява, а и иска доста голяма поддръжка на знанията и постоянно усършенстване? Той добър доктор ли е или ако не му върви като доктор е решил да се изяви на друго поприще? Сега като е в политиката по-добър доктор ли стана или си почесва с този пост егото?
Не познавам доктора, и мола за извинение ако по някакъв начин съм го засегнал, но ми е някак си неестествен този наплив от доктори и даскали в политиката!
Според мен сега той нито е добър доктор, нито е истински политик!
Това, че не е изменил на политическите си възгледи му прави чест, но само толкова!
Крайно време е всеки да си намери мястото в строя и всяка жаба да си знае гьола! Тези миграции не водят до нищо или само до още по-голямо затъване на цялата ни държава.
Има нещо сбъркано в нас българите или се изродихме вече!?

Анонимен каза...

Недейте сега така номер 3. Докторът едвам един фитнес направи за толкова време та да има за зетя, и пораздаде малко пари на свои по времето на царя. Я виж Акимов кво крадене направи , и колко народ се замогна покрай него, включително и той самия. Ма разбира се,че даскали и доктори са за тази работа. Та по нахални и повярвали си мухи от тях няма.

IgMg каза...

Помните ли № 4, от Р.Ралин мисля беше едно стихотворение, в което се казваше "пръкнало се племе хем крадливо, хем еб...о".
Е значи оправия няма! Краде се и се еба.а ма..та на всичко! След нас и потоп!
Ашколсун, както казват турците! Т.е. БРАВОС!

Анонимен каза...

Гади ми се вече от всичко. Впили са се като конски мухи и смучат кой каквото може. Мигат с лакоми очички и потриват ръчички. С какво примерно Гунешки като общински съветник допринесе Троян поне малко да се промени?С какво 99 процента от всички съветници допринесоха за благото на града ни? Виж за личното им такова, всички виждаме всеки ден какво се случва . Крият се зад гръмки абревиатури , научиха се на всички святи празници да са най-отпред , някои дори на църква почнаха да ходят.

Анонимен каза...

Бедний ми,бедний Гунешки,защо не си натискаш възела,а???Много ти здраве от Дедо ти Симо,кадет Рилски,Кричимски и Учиндолски,носител на Ордена Лебервурст-Леберкез с мечове,Ордена на Жартиерата с чорапи три-четвърти.
И на мен ми се повръща!Гадеше ми се лани!

Анонимен каза...

Доктор Красимир Гунешки е интелигентен, образован, възпитан и свестен човек. Ако имате някакви конкретни забележки към него - посочете ги точно и ясно.
Не приемам за сериозно недоволството ви от факта, че не е глупак или голтак. То е показателно единствено за простаколюбието и мизериофилството на коментиращите....

Анонимен каза...

Неотдавна тук имаше писания за проблемите с хижа Амбарица, Гунешки е в ръководството на туристическото дружество, Кой знае в колко още ръководства се е "вписал" човека. Къде са делата обаче от толкова активности.

Анонимен каза...

уффф, 8-ми, пийте си ракията с доктора и не ни го хвалете, в малък град живвеем, всичко се знае

Анонимен каза...

http://zemedelskozname.com/BZNS/?p=923

Анонимен каза...

http://e-vestnik.bg/7559





А най-притеснителното е, че това е много устойчиво във времето!!!

Анонимен каза...

http://robstvo.wordpress.com/2010/11/05/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D0%B0%D1%86%D0%B5%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%B3%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE/




"Ако използвам думите ви, мога да определя днешната политическа класа като миризлива субстанция с изтекъл срок на годност."

Анонимен каза...

http://www.bivol.bg/bivol-taboo.html




Журналисти обслужващи мафията не са журналисти, но и журналисти обслужващи властта, също не са журналисти.

Анонимен каза...

Тоя пък,брои ли го някой освен 8-ми за жив?

Анонимен каза...

9-14, разбирам желанието ти да те управляват тебеподобни. При това положение наистина Д-р Гунешки няма как да ти се понрави:) Няма да имитирам "обществено" противопоставяне на твоето мнение, като пиша пост след пост. Познавам Д-р Гунешки, одобрявам го, въпреки че позицията ми се различава съществено от неговата. Това е, което ти и тебеподобните не можете да включите. Аз дори така предпочитам да ме управляват по-умни от мен. Ти и тебеподобните предпочитате да ви управляват еднакви с теб. Т. е., тъпи, необразовани, безпринципни мизерници.

IgMg каза...

16, все пак не мога да се съглася с Вас, че един доктор трябва да пилее сили в политиката. За това дали е умен или неq не става въпрос. Според мен, ако мобилrзира сили и потенциал в усъвършенстването си като доктор,в специалността която е избрал, бих го уважавал повече!
За мен хора с такива значими професии, включващи се в политиката, не са доволни от себе си и не се чувстват в свои води в попрището за което са отдали младините си и в това което са учили.
А тезата която сте се опитали да развиете в поста си като изкарвате някого, които и да е той, като тъп, необразован, безпринципен мизерник, меко казано е недостойна за претенциите които се стараете да ни внушите с написаното от Вас.
И не считате ли, че на нас не са ни нужни толкова много политици, а истински и достойни държавници.

Анонимен каза...

16-ти, да ти имам принципите...Лапане,ояждане, докопване до кой какво се докопа, на Троян сме му таковали мамата. К'во ни интересува нас,ний нали сме си добре, к'во искате ?А ако някой се престраши да ни потърси сметка за това за което сме се цанили,лесна работа, ще го наречем завистник, нереализирал се и злобар (:

Един въпрос към теб,респективно и към Гунешки :

Назовете поне едно сторено общо значимо дело от страна на Гунешки като общински съветник, за времето в което се подвизава в троянската политика. Предложение,решение и т.н...

Анонимен каза...

Поздрав за 16 от 11 - 14.

http://www.youtube.com/watch?v=IQ8DGQdABKA&feature=related

Анонимен каза...

17-ти, кажи каква професия според теб трябва да имат обществено ангажираните хора? Според мен определено е по-добре да бъдат образовани. Да са доказани професионалисти, какъвто е Д-р Гунешки. Той е страхотен зъболекар, с добра практика.
Ако един човек не е успял да направи нещо хубаво в професията си, тепърва ще оправя другите ли? Ако не е успял да се осигури финансово, другите ли ще осигурява? Гледай Сашо Данков, за други не питай! С него ли сравняваш Гунешки?
Да ти кажа честно, не се интересувам от политика. Не съм много наясно какво точно е направил, или не, но съм сигурен, че не е забъркал нито една мръсотия. Не съм чул някому зло да е сторил. Напротив, помагал е винаги според възможностите си.
Доста голяма част от другите се занимават непрекъснато предимно със забъркване на мръсотии. Ти на мене, аз на тебе. Да уредим този наш човек, да оправим онзи наш човек. Да го духат бедните /целия град в този случай/, както се казваше в един стар филм.

IgMg каза...

20, политиката е мръсна и курвенска работа и аз лично не приемам там да се цапат докторите и даскалите. Доктор и даскал са съвсем друга бира, те трябва да са хайлайфа на обществото и не бива да се цапат с политика. Има прекрасни специалности за тази политици в университетите, а и те не са от сега.
Вие пък къде отидохте с това сравнение със Сашо Данков? Та има ли място за сравнение между тях двамата?

Анонимен каза...

Има,има и двамата помагат за потъването на Троян

IgMg каза...

:)!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |