Бойко уволни зам.-областния Пламен Огнянов, защо – не е ясно

* Губернаторът Ваня Събчева поискала освобождаването
на заместника й

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ на Ловеч Ваня Събчева е предложила да бъде освободен от длъжност заместникът й Пламен Огнянов и премиерът Бойко Борисов на 11 юли (сряда) е подписал заповедта за уволнението. Това научихме днес (12 юли) от прессъобщение на PR-ката на областната управа Елка Баръмова, съобщението бе качено и на официалния сайт на Областна администрация – Ловеч. Какви обаче са причините Огнянов да бъде „отсвирен” засега не е ясно и се надяваме да получим официална информация. Ловешкият губернатор има още един заместник – нашия съгражданин и лидер на ГЕРБ – Троян Сашо Данков.

ПЛАМЕН ОГНЯНОВ (35 г.) е от Тетевен, с висше икономическо образование и заемаше поста от началото на мандата през есента на 2009 г. Отговаряше за ресорите икономика, инфраструктура, транспорт, екология, регионално развитие, социално подпомагане, проблеми на заетостта и безработицата, образование и наука, спорт, работа с младежта, взаимодействие с неправителствения сектор. На 30 декември 2010 г. г-н Огнянов получи по пощата на адреса си в областната администрация колет с брадва; полицейското разследване установи, че подателят е от Тетевенско.

Т21

П.П. В неделя (15 юли) получихме следното уточнение от областния управител Ваня Събчева: "Предложението до министър-председателя Бойко Борисов бе отправено със заявеното съгласие на г-н Огнянов. Мотивите – несработване с екипа на областна администрация. За назначаването на нов заместник областен управител към този момент не са водени разговори".

Още по темата:

13 коментара:

Анонимен каза...

Сигурно за намаляване ФРЗ-то :):):)

Анонимен каза...

Последните две години, си мислеше, че е хванало Бога за рога това момченце.

Анонимен каза...

Ами защото се взе на сериозно, помисли си, че ще го направят него областен управител, разсърди се, нее идваше последните няколко месеца на работа и га пуснаха по нанадолнището. Даже много го изчакаха да си развява байряка.

Анонимен каза...

Когато си некомпетентен и неграмотен само вярност към ГЕРБ не стига. Този изобщо не идваше на работа в областния съвет. Защо не върне заплатите които взимаше за нищоправене и неявяване на работа?За да не се излагаме като троянци няма да коментирам капацитета и работата на " нашето момче" което остава там на работа. Ще проявя земляческа солидарност въпреки срама който берем.

Анонимен каза...

Само да е този земляк има и много други.

Анонимен каза...

Ами Боко Тиквата кога ще го уволнят ,че съсипа и окраде държавата и умори народа от мизерия???????.

Анонимен каза...

А серго,царя и феса така я съградиха ,че народа отпочина...в мир...

Анонимен каза...

7ми-да го д.хаш на бат б.б.,като ти толкова харесва

Анонимен каза...

Важното е, че остави Сашо Данков. При такъв капацитет друг зам. не е нужен :))))

Анонимен каза...

"Когато си некомпетентен и неграмотен само вярност към ГЕРБ не стига." Стига, стига! Даже си мисля, че иде горница. Щот като се замисля, Сашо данков не само, че е прост, некомпетентен и неграмотен, ами е и неверен. Ми той сал дет не спи при Донка Михайлова. И чака да му нареди КАКВО ДА ПРАВИ, ЧЕ ДА НЕ ЗАКЪСНЕЕ ДА ГО СВЪРШИ.

Анонимен каза...

10-ти, жегата не ти действа добре! Да не слънчасаш!

Анонимен каза...

11ти, според мен на теб са ти премрежени сетивата от жегата!

Анонимен каза...

хм...странно...чакани промени в ръководството на ГЕРБ в Троян...но няма, избори загубиха...и пак няма! Даже си го оставят на поста зам. областен! Сашо Данков да публикува стратегията си! и да я патентова!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |