След двете политически декларации

* Няма лошо да правиш политически оценки, но първо е редно като партия да оцениш собствените си фаворити

Платена публикация Граждани за Троян

Предоставяме този e-mail - grajdanizatroyan@abv.bg -
на всеки, който има информация, факти или документи за корупция, разхищения или престъпления от кмет, кметски или общински служители (сегашни или бивши). Ако го желаете, вашата анонимност е гарантирана.


Граждани за Троян


ДВЕ ПОЛИТИЧЕСКИ декларации. Едната на нелепа оценка, другата - ненужен отговор. И двете политически творения щяха да предизвикват насмешка, ако в Троян не беше толкова тъжно. Няма лошо да правиш политически оценки, но първо е редно като партия да оцениш собствените си фаворити. И да ги оценяваш по наследството, което са оставили на съгражданите си след четири години управление.
Декларация на ГЕРБ- виж ТУК
Декларация на БСП- виж тук
ГЕРБ И МИНКО АКИМОВ

ПРЕДЛАГАМЕ на троянското ръководство на ПП „ГЕРБ” да им зададат въпросите които ние, „Граждани за Троян”, им задаваме от месеци! На вас пък може и да отговорят! И ако след като на ПП „ГЕРБ” им зададете въпросите, получите отговорите и оценката за кметуването на вашия фаворит Минко Акимов е положителна, значи ние гражданите на Троян, трябва да плачем с радостни сълзи, че глобите, наложени заради некадърно изпълнените европейски проекти са само 3 100 000 лв. Защото милионите можеха да бъдат и двойно повече.

ТРЯБВА ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ, че улиците ни приличат само на лунни кратери. Защото можеха да са като минно поле от войната в Залива. Трябва да сме спокойни, че детските площадки са измайсторени така, че децата ни, когато играят на тях, могат само да се натъртят или да си изкълчат ръка или крак. Защото можеха да бъдат и като място за мъчения на средновковната инквизиция.

ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ на съветниците г-н Дочков, г-н Радевски и компания, че са плащали за закупени от тях общински земи по странни цени на кв. м. Защото можеше общинските имоти да им бъдат и подарени. За вярна служба например. Трябва да си отдъхнем, че арх. Пенко Терзиев има къща само в с. Орешак до училището, а пък Ангел Балев иска да става само кмет, но не и републикански шампион по тенис. Защото иначе във всяко село на общината щяха да бъдат построени мултифункционални училищни игрища (разбирай тенис кортове). И там тяхната хайдушка чета щеше да разпуска след усилено и изморително служене на обществото.

ТРЯБВА ДА ПРИМИРАМЕ ОТ ЩАСТИЕ, че другарката на бившия градоначалник Акимов и нейната приятелка и бивш зам.-кмет Недка Топалова са си купили само по едно помещение в идеалният център (без знанието на М.А.). Защото пак без нагово знание можеха да изкупят цялата сграда на Пощата.

БСП И ДИЛЯН ЕНКИН

ОБРЪЩАМЕ СЕ и към Общинското ръководството на БСП. Мили комунисти, вместо да се чудите как да ще преодолеем страха и недоверието, направете следните неща. Не се бъркайте на кмета и не го правете заложник на партийно кадруване. Не предлагайте кандидати за общински служби, лишени от качества. Ако не го правите, сме ви благодарни, защото заради такова партийно кадруване при управлението на ПП „ГЕРБ” и Минко Акимов вече „ручаме жабетата”.

ЗАПИТАЙТЕ СЕ и си отговорете, защо ваши местни партийни функционери обслужват интересите на местни герберски функционери. И не е ли странен синхронът, с които работят единствено за себе си, използвайки обществените си постове. Защото имаме неприятното усещане, че различни по партиен цвят троянски новобогадаши и общественици заради личното си спокойствие и за лесно крадене са си “плюли в устите” и искат да запазят сегашното статукво на безнадеждност. И като едни матросовци не допускат в нашият град външни инвеститори. И за да запазят блатната среда, в която се чувстват най-добре, удушават всяка идея и всяко начинание, различни от елементарното им мислене още в зародиш.

ЗАПИШЕТЕ ЕДНО ХУБАВО НЕЩО

А ДОКАТО ВИЕ, ПП „ГЕРБ” и БСП, търсите отговори, ние от „Граждани за Троян” предлагаме нов начин на оценка за работата на предишните кметове Дилян Енкин и Минко Акимов. Предлагаме два талона: един за БСП и г-н Дилян Енкин, и един за ПП „ГЕРБ” и г-н Минко Акимов. На тях ви предлагаме да запишете едно хубаво нещо (за което се сетите), с което ще бъдат запомнени тези двама бивши градоначалници, нещо, което те са направили за нас, гражданите на Троян, по време на своето кметуване. Накрая на всеки месец, ако има посочени хубавини, ние ще ги съобщаваме и на този, посочил най-значимото (ако има такова), ще благодарим и със сума от 30 лв.

НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ И Г-ЖА МИХАЙЛОВА, но тя има още време пред себе си. А и трябва да й дадем нашето търпение и кредит на доверие. Засега!

Граждани за Троян

П.П. Талоните можете да си изрежете от последния брой на в. "Троян 21", а попълнените изпращайте на адреса на ресакцията. Можете да изпращате мненията си и на имейл: grajdanizatroyan@abv.bg

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

"ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ на съветниците г-н Дочков, г-н Радевски и компания, че са плащали за закупени от тях общински земи по странни цени на кв. м. Защото можеше общинските имоти да им бъдат и подарени. За вярна служба например. Трябва да си отдъхнем, че арх. Пенко Терзиев има къща само в с. Орешак до училището, а пък Ангел Балев иска да става само кмет, но не и републикански шампион по тенис. Защото иначе във всяко село на общината щяха да бъдат построени мултифункционални училищни игрища (разбирай тенис кортове). И там тяхната хайдушка чета щеше да разпуска след усилено и изморително служене на обществото.
ТРЯБВА ДА ПРИМИРАМЕ ОТ ЩАСТИЕ, че другарката на бившия градоначалник Акимов и нейната приятелка и бивш зам.-кмет Недка Топалова са си купили само по едно помещение в идеалният център (без знанието на М.А.). Защото пак без нагово знание можеха да изкупят цялата сграда на Пощата."

Къде е прокуратурата?
Преди време писах,че цялата схема с този организация за ски-тенис и тяб подобни глупости с проекти за тенис корти за 30 000 лева, е една голяма далавера,и излязох прав!

Анонимен каза...

О-О-О я върви се гръмни!

Анонимен каза...

ГРЪМ!


Гръмнах се.....



И сега какво?

Истината промени ли се?

Анонимен каза...

Мъ,Донке,аз не знаих че бабичката е купила етажа от пощата!

Анонимен каза...

Колко много идиоти,а колко малко патрони :)

Анонимен каза...

Благодаря на "инфлацията" на община Троян, която ми "изяде" парите, внесени от "новите" правоимащи,собственици на дядовите ми земи! За мене остана, вие се сещате!
Да уточня, сумата за квадратен метър земя, беше колкото стойността на една кутия цигари /1994 година/, някъде там! Но...защо отново на мен, защото не съм правоимаща?

Анонимен каза...

"Граждани за Троян" много хубава тема ,но без смисъл -две страни на монетата и отговарям първо различията:
Д-ря Енкин-обещава ,но забравя..усмихва се говори сладко,но гледа как да те дръпне в негов интерес..много знаещ и можещ,но за себе си!!
Д-ря Акимов-трудно обещава,но изпълнява..Самонадеян,горделив и каквото каже това става,не търпи други мнения АБЕ МИЛИЦИОНЕР от дъното на душата си!!!!!!!!!!!!!!
ОБщи качества:
имат слабост към парите,и ги прибират.....обща любовница,жажда за власт и др.

Анонимен каза...

Пропуснал си ,че гледат като агне преди 06.05.2012

Анонимен каза...

Изпълнява какво 7-ми?Обещанията към спонсорите на кампанията му за безгрижен живот и лесни пари?Това наистина го изпълнява,и горе в статията е написано как някои хора са се сдобили с имоти,включително и той.
Изпълнява и цялостната програма на гроб за до съсипване на България,в случая Троян-4 милиона лева заем ,за погасяване на грешките по евро проекти!

Анонимен каза...

Часовникът на площада пак е спрял , вероятно пак няма кой да му плати тока.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |