Приоритетът „Троян” трябва да е водещ в Общинския съвет

* Желанието да спънеш политическия опонент често доминира 
* Опасността политическата конфронтация да блокира управлението на общината е реална
Думата има общинският съветник

С този материал на общинския съветник Росен Веселинов (БСП) поставяме началото на новата си рубрика „Думата има общинският съветник”. Излишно е да казваме, че тук ще могат да се чуят различни мнения, да се сблъскат позиции. Нещо повече - желателно е да се чуят различни мнения и да се сблъскат позиции. Защото, както са казали по-мъдрите от нас, истината се ражда в спора. И друго – убедени сме, че политиката трябва да се прави открито, пред очите на всички ни, а не зад гърба ни, в съучастие с нас (гражданите). Модерната политика. А и политиците нямат право на тайни от своя работодател (гражданите) и е хубаво да не го забравят. Приветстваме г-н Веселинов за поставеното начало.
Т21

*****

ИЗБОРИТЕ за местни органи на управление в Троянска община отминаха, но не и напрежението по структуриране на местната власт в общината. Оформилото се мнозинство в Общинския съвет подаде сигнали за действия, мотивирани само от политически съображения и противопоставяне на действията на новоизбрания кмет. Това може да доведе до блокиране на местната власт в нашия град и до безсмислена конфронтация.

СЪГЛАСНО Закона за местното самоуправление и местната администрация (ЗМСМА) всички по-важни решения в общината се приемат от Общинския съвет с мнозинство - повече от половината от общия брой общински съветници. Кметът е органът на изпълнителната власт. Той отговаря пред гражданите за всички основни направления в живота на общината, но ръцете му са „вързани”, ако не разполага с подкрепата на Общинския съвет.

ДА СИ ПРЕДСТАВИМ КАРТИНКА, при която настроеният опозиционно Общински съвет отхвърли предложението на кмета за общинския бюджет или предложение на инвеститор за разкриване на фабрика за производство върху общински парцел в Троян? Основното внушение на тази статия е, че сложилата се конфигурация в Общинския съвет и политическите различия не трябва да бъдат пречка за нормалната работа на общината, за гражданите и общността. И то в условия на криза.

ПРЕЗ МАЛКО ГЛАВИ МИНАВА МИСЪЛТА и имат знанието, че Троян не съществува сам за себе си. Всъщност градът ни, фирмите, гражданите и техните организации ежедневно и ежечасно се състезават на десетки полета с много други градове, общини, фирми и организации от цялата страна. Наши фирми могат да кандидатстват пред 8 министерства за получаване на средства от фондовете на Европейския съюз. Туристическият ни бизнес се състезава със стотици фирми от десетки кътчета на България за притока от туристи. Общината се съревновава с други общини за фондове от ЕС и дотации от държавата. Учениците в троянските училища спорят със своите връстници и показват качеството на образованието си по олимпиади и форуми. Бизнесът се бори за пазари за продукцията си в страната и чужбина. Това е ежедневна борба, от която зависи поминъкът и хляба на троянци. А има реална опасност политическите ежби и липсата на солидно и единно управление за интересите на града да подронят всяко едно от тези десетки състезания.

АЗ НЕ ИСКАМ ДА ВИДЯТ Троянска община слаба или с накърнен авторитет. Наследството, което получава новият административен екип, е достатъчно тежко, за да си позволим разединение или чисто егоистични подбуди на действията ни в управлението на общината. Разбира се, единството не трябва да се постига на всяка цена. Политическите различия между партиите, представени по волята на избирателите в Общински съвет – Троян, трябва да бъдат запазени; но интересът на града и общината е над всичко.

СКРОМНИЯТ МИ ОПИТ ОТ ТРИТЕ МАНДАТА, през които съм общински съветник, сочи, че опасността политическата конфронтация да блокира управлението на общината е реална. И нека онези, които са решили да тръгнат по този път, са наясно, че троянската общественост няма да им го прости. В политиката желанието да спънеш политическия опонент като провалиш негова добра идея, от която общността може да спечели, често доминира. Лично аз не участвам в политиката, за да съм „против”, а за доброто и професионално управление и просперитета на нашата община. Надявам се да срещна в новия състав на Общинския съвет повече съмишленици.

Росен Веселинов, общински съветник

78 коментара:

Анонимен каза...

Тук просто е време да се припадне от смях - този "съветник" е най-мълчаливия такъв! Никой не му е чувал гласчето ни в комисии, ни на сесии! Иначе е засмян и добродушен, но само толкоз!

Анонимен каза...

Е, казах многократно: ще започнат едни оправдания.....
Че това не го ли знаехте преди втори тур, когато агитирахте куцо, кьораво и сакато, да подкрепи "вносната" кметица?

Българенски каза...

Доколкото схващам, тук се говори за НЕРОДЕН ПЕТКО. Защо е необходимо да се настройват хората ПРЕДВАРИТЕЛНО, не разбирам. Не ми харесва предварителната нагласа на БСП да пищи на умряло и не е ли това начин ПРЕДВАРИТЕЛНО да ни подготвя за евентуално слабо управление на кмета през през този мандат? Да изчакаме, за да видим как ще заработи опозицията и тогава да квичим, защото тази ПРЕДВАРИТЕЛНА настройка за война няма да донесе нищо добро на Троян, драги ми авторе.
И един въпрос: този материал лично авторски ли е, или е пуснат в медийното пространство с благословията на БСП?

Анонимен каза...

Ей,хора спрете да се спъвате един друг,това нито е в полза на общината,нито на града ни и хората живеещи в него,а даже не е в полза и на самите вас,които участвате във тая кьопаница.Ако не дадете шанс на новия кмет да работи без да му се пречи,не мислете,че ще заблудите нас избирателите.Обеденете се и работете за по-добро бъдеще на Троян,защото в този град са и вашите деца !!!!!!!

Анонимен каза...

Прав си 4-ти,но да знаеш,че където има Акимов,има и кьопаница,на него така му е минал живота !

Анонимен каза...

Вие кмета си го избрахте на принципа "против", а спъването и подлагането на динена кора е местен спорт, който резултира във върховна удовлетвореност на извършителя, без значение последващият ефект или текущото положение на същия този, т.е. колко мизерно живее без да прави опити за положителна промяна. Грозна картинка от край време. Запазена "Троянска" марка.

Анонимен каза...

Тоя съветник е един недорасъл полендак,който само слухти как да тигне до по-висок пост!

Анонимен каза...

Г-н Веселинов имам няколко съществени въпроса към вас:
- колко пари месечно отделяте за гел?
- каква марка е ?
- път като вашия е за пример. С гребен или естествено с поклащане налява, надясно го провите?
- Подобна ,, култова" за ранния период на 90-те години прическа колко струва за едно десетилетие на стопанина си?
Благодаря ви за вниманието! Сполаем ви!

Анонимен каза...

Докато е такъв избирателния закон, ще има много росеновци и акимовци, които за нищо не стават ,но акъл дават.
Донка Михайлова не е избрана само с гласовете на БСП, а от троянци,които искаха промяна.Оставете я да си направи управленски екип,с който да реализира програмата си за развитие на общината. Да не стане като с Акимов,на който все някой му беше виновен, а най-виновна му беше неговата некадърност.

Анонимен каза...

Абе хора мога да кажа, че Вие в Троян май разбирате политика, колкото аз да копая лозе. В Троян си оплювате хората един друг - затова града Ви е на това положение - ЖАЛКО ЗА ВАС САМИТЕ :)

Анонимен каза...

ЗАЩО НЕВЗЕМЕМ ДА СИ ПИШЕМ ИМЕНАТА И АДРЕСИ ЗА КОНТАКТ. МАЙ ГРЕШНО РАЗБИРАМЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОВТО. МНОГО Е ЛЕСНО И ХУБАВО ДА ГОВОРИМ ЗА НЯКОИ И ДА СЕ КРИЕМ КАТО МИШОЦИ ЗАД ФАСАДАТА НА ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО :)))))))

Анонимен каза...

че тя кметичката още нищо не е направила, пък вече я били спъвали.. Но както казва автора статията има внушение, май по скритото е оправдаване на длъжността -платен председател на ОС.. ама че прецедент :)))

Анонимен каза...

"ДА СИ ПРЕДСТАВИМ КАРТИНКА, при която настроеният опозиционно Общински съвет отхвърли предложението на кмета за общинския бюджет"

Първо – в Общински съвет няма опозиция и няма управляващи има общински съветници положили клетва да работят в инетрес на местната общност - справка ЗМСМА

Второ – В случаите когато общинските съветници не приемат общинския бюджет в определения срок спира изплащането на възнагражденията им до приемане на бюджета – справка ЗОБ

Трето – това ,че общинските съветници не са приели общинския бюджет не спира действието на предложения от кмета бюджет 2012 –справка ЗОБ

Четвърто – въпросът с общинския бюджет не е в неговото формално приемане от ОС , а в „каратинката” : какви пари има общината и за какво ще се харчат .

Анонимен каза...

Г-н Веселинов, аргументирайте се пред 13-ти , защото ви скри топката, там където слънце не огрява и я извади от там.От много рано започнахте да хленчите а екип все още нямате.Нали знаехте как да промените Троян?Какво, вътрешнопартийно неуспявате да разделите баницата ли?Жал ми е за кметицата като си помисля в какви игри сте я вкарали последните седмици.Жал ми е и за вас да си вкарате Пеевски в гащите.Хората сега очакват от вас резултати а не пораженчески нагласи!

Анонимен каза...

Към настоящият момент общинските съветници от ГЕРБ съвместно с представителите на други партии, които взети заедно имат мнозинство в общинският съвет търсят реванш на всяка цена.Започват работа по промяна на нормативната база на общински съвет като в правилници и наредби си делегират права за контрол и влияние върху общинската администрация. Така ли е г-н Веселинов? Така на практика/според тях в ГЕРБ/ ще имат влияние върху работата на администрацията и ще бламират когато си искат Кмета.Бъркат основни понятия на законодателната и изпълнителната враст, но могат да го направят и да си приемат/решават/ в общински съвет каквото си поискат, но трябва да знаят, че с поднормативен акт какъвто е правилник за работа на ОС и решения на ОС не могат да отменят разписан закон с правомощия на Кмета/ЗМСМА/. Изчакайте ги г-н Веселинов да натворят глупостите си и ги атакувайте в административният съд.Уведомявайте за всички неадекватни действия на мнозинството медиите. Това са механизмите Ви за действие.Тук метода на убеждението не работи.Да, ще се загуби време и енергия, но това ще е докато господата се ограмотят и разберат , че с реванш на всяка цена не се работи в полза на гражданите/за което са избрани/ и че ще имат червен картон на следващото раздаване.

Анонимен каза...

Немога да си обясня, как успявате? Как успявате да сте толкова злъчни и откъде толкова злоба? Никъде, или с малки изключения, чета разумни коментари. Защо не започнем да мислим малко по–градивно, а непрекъснато мислите са ни, в действия към разруха? Не ни ли стигнаха 22 години, а дърпаме надоло, и надоло. Не го познавам човека лично, но ми се струва чистоплътен, поне външно. Ниският тон е признак на добро възпитание, толерантност и уважение. Не го харесвате, защото не е като всички нас, небрежно облечен и малко немърлив. Този е чист и добре облечен, и сресан. Някои други/ някъде четох/, били с дънки в общината, и това не било уважително към останалите. Знаете ли най–после, какво искате?Не видях по–интелигентни/може да има и други/ до момента, от г–жа Михайлова и този млад човек, на когото се подигравате по най–предизвикателен начин. Повярвайте, нямам никаква връзка, ама никаква, с БСП, нито симпатизирам, но вярвам, че когато хората са способни/и го докажат/, нямат никакво значение партиите. Оставете ги да започнат да работят, или искате да минат още 22 години и да се намерим в същото положение, ако още съществуваме!

Анонимен каза...

13-ти кажи колко е възнаграждението на общински съветник. Колко от всички общински съветници нямат друг основен доход? И това, че и да им спрат заплатките до приемане на бюджета, то след приемането му заплатите се плащат накуп. Чул си нещо от управлението на една община и на един общински съвет, ама си далеч от истината. Стой си в счетоводството на общината и не пиши глупости.

Анонимен каза...

Стига застраховки за евентуалното нищо неправене! Кой й пречи на кметицата да си избере заместник кметове? Кой й пречи да си назначи секретар? Кой й пречи да сформира екип? Нали знаеше как! Или просто трябва да се оправдае предварително и да вдига рамене - ами аз искам, ама като не ми дават.... И понеже съм сигурен, че заместниците й ще бъдат стари номенклатурни муцуни /че даже и наследствени номенклатурчици, които освен, че са се родили в "правилното " семейство, друго не са направили в живота си/ от сега се чудя, как ли ще се оправдае за тях?

Анонимен каза...

Е как кой, любимата партия:))) Нали всички търтеи от там разчитат да се хранят. То като ги погледнеш, ти става ясно, че няма кой знае кого да предложат. А не дават да се издума, че може да си сформира експертен екип, искат партийно верни хора.

Анонимен каза...

Я стига сте я оправдавали, като че ли тя нещо друго е правила в живота си, освен да изпълнява партийни поръчки!

Анонимен каза...

Не е ли специалист по проектите?

Анонимен каза...

Специалист е да прекарва проектите на свои хора. И то когато нейните бяха на власт. Сега ще видим колко проекта ще направи. Изключая тези, дето вече са в етап изпълнение.

Анонимен каза...

До 16
Този млад човек е твърде неясен, за да бъде приет. Не знам за какъв опит говори ясен е само опита му на "машинка за гласуване" в досегашните му мандати. За мен не е ясно към кого се обръща и кого визира като "Спънка", да не говорим за неуместния пример с общинския бюджет. Не знам каква е причината да е общински съветник, но според мен е по-скоро политическа, отколкото общополезна.След това изявлени е очевадно, че мълчаливата му позиция досега поне в нечии очи е компенсирана с "добрия вид".Но това не е достатъчно да сипе мъдрости. Веселинов е един типичен компромис - това, което гражданите очакват е не компромис, а консенсус. А мисленето на този "младеж" това е трудно постижимо.

Анонимен каза...

До 21 и 22 --- все пак е някаква информация, че е специалист по проекти.Значи някъде след 2005г. е намерила професионална реализация ли да разбирам?Няма ли да вземе да ни се представи и на тези, които не я познаваме и не гласувахме за нея?Или ние не сме граждани ( те не, че тези които гласуваха за нея я познават )?Едно CV поне, някакво семейно положение...Какво е тази тема табу, да не би да е мормон :D

Анонимен каза...

Не, оксиморон - честен, компетентен комунист:)))

Анонимен каза...

23 трябва да ти кажа, искренно, че можеш само да оплюваш. Знаеш ли, че една политика се гради първо от "КОМПРОМИС", а после е "КОНСЕНСУС", но ти явно можеш да пасеш само крави и овце - няма лошо и селската работа е за похвала, лошото е когато си селянин и в човешката си душа, а не са по действия. Отговор от 11.

Анонимен каза...

Абе хора стига сте се убиждали. Роската го познавам - това колко гел използва, как се зализвал - СМЕШНИ СТЕ. Второ не е полиндак, някой ако се е интересувал от къде, ще разбере че нищо общо няма нито с Троян, нито с полиндак- НО ДОБРЕ МУ Е, аз като му казвах че Троян не е за него и да си дойде в София, че знам че е мчовек на място и може да се разчита на енго, ТОЙ НЕ ЩЯЛ ДА СИ ОСТАНЕ ТАМ. Казах му ,че в града са малки хорица - както някои хора ги оприличават в своите пътеписи, но той не пак щял да си остане. Сега с тези изказвания за пореден път се потвърждана мнението ми, че нищо общо няма там
Роска - пирятно търпение, но както те познавам, надали ще е дълго. Но те не са те виждали ядосан ;)

Анонимен каза...

До 26
Компромиса е в това че гласувахме за тази листа въпреки "Роската"...Чух, че някои даже са го казали. Но от това няма да ти стане по топло.А Той нищо не казва с това писание. Имаше избор в ОС. Резултата е такъв, какъвто е. Аз не разбирам какво значи "странната декларация в която сигурно и той има участие, освен повод за друга реакция. И това със сигурност не създава работна обстановка.Вярно е, че В ОС се взимат решения, касаещи всички. Вярно е и че малко от тях имат нещо общо с кариерата на този и онзи.А защо не допускаш че и аз познавам "Роската".От моменти на работа, от срещи на маса и т.н. Не е незаменим. Има и други млади хора. Той е просто една партийна креатура и поради това е в някаква листа. В случая - тази. Но спокойно, за свое удобство може и в друга. Стига да го поканят.

Анонимен каза...

Още нищо не са направили и взеха да свиват рамене. Това са комунистите - ако не успяват да работят, някой им е виновен, ако въпреки тях някой нещо свърши, тяхна ще е заслугата!

Анонимен каза...

Ша си стиснат 2те партий ръце ,па и нали са от едно котило

Анонимен каза...

Може ли някой да даде повече информация за автора - от къде е родом,какво работи/извън ОС/,образование и т.н. Любопитството ми е породено от това ,че три мандата е общински съветник...а е напълно неизвестен,поне за мен. С какво е заслужил да бъде три мандата общински съветник и какво значимо е свършил през тях?

Анонимен каза...

Разбира се, че нищо...То и тази "дама" на снимката зад него, е същата анонимка.
А има дин уникален мозъчен капацитет в БСП,който на предишните избори изръси великата мисъл:
"Роден съм,израстнал съм и живея в най-хубавия квартал на Троян-Лъгът."

Анонимен каза...

Хах, въпросният мозък, гордо позира из зад дясното рамо на този с лимбата ...Фамозна снимка :)

Анонимен каза...

До 32 и 33 - Кое ви дава право да съдите човек дали е мозък или не? Да не би да сте му правили тест за интелигентност? Човешката злоба край няма...

Анонимен каза...

каква интелигентност бе гъзолицез?На тоя умник, майка му беше най-корумпирания шеф на данъчното в Троян.Сещаш ли се, за каквва интелигентност иде реч?
Един ден,когато сегашната върхушка здаде багажа, синковчетата и щерките на командно дишане ще ги държат ,само и само да ги има, че иначе и обувките не могат да си обуят!
Интелигент бил,тъпанар!

Анонимен каза...

до 34
Публикуваният текст си е чиста проба тест не само за интелигентност.

Анонимен каза...

До 35-ти: "На тоя умник, майка му", ако е била най-корумпирания шеф може би нямаше да се задържи на ръководен пост 20 години, дори при смяна на правителства и т.н.т. А що се отнася до корупцията има съд за тази работа! Празни приказки всеки може да говори!

Анонимен каза...

защо съдите за децата по родителите им?????????

Анонимен каза...

Ей когато човек тече тези изказвания може само да каже едно ЖАЛКО - ЖАЛКО ЗА ТРОЯН, ЖАЛКО ЗА ХОРАТА ТАМ, ЧЕ СА ТОЛКОВО ЗЛОБНИ ХОРА - ЖАЛКИ СТЕ БРЕ - НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ. Вие сте на принципа "може аз да не съм добре, но комшията да е зле".

Анонимен каза...

35-ти,автора на Елка Ангелова ли е син?Защо никой не казва какво работи автора извън ОС?

Анонимен каза...

40-ти, за кого става на въпрос къде работи?

Анонимен каза...

Kum 33,35 hora vie ste iztukani ot zloba.Ne podhvurlqite bezpo4veno obidi i napadeniq,koito ne mojete da za6titite s fakti.Kakto vsi4ki znaem, kogato faktite govorqt i bogovete mulchat.Poglednet v sobstvenite si panici ,v koito ima edinstveno zavist kum uspqva6tite i moje6tite hora,ne punete zakurnelite si mozucheta v pisane na bezsmileni komentari!

Анонимен каза...

Ехххххххххххххххх дугарииииииииииииииииииии,
Елена е новия зам. кмет-------------и да ви е злеееееееееееееееееее....Росен работи в лесопласт-докер

Анонимен каза...

Еххххххххх другарю, Росен работи в Лесопаст ама не е докер. Справка в регистъра на трудовите договори. Ако не знаеш къде е, значи жалко за тебе.

Анонимен каза...

Да ни е честит новия заместник кмет по евро проектите - др.Колю Кацаров.

Анонимен каза...

Познавам Росен Веселинов и Ангел Ангелов лично за разлика от вас. Те са млади, образовани и кадърни хора, които искат Троян да стане по-добър град за живеене. И двамата работят на доста сериозни постове съответно Росен в Лесопласт, а Ангел в ЦКБ(все пак в Троян млад човек не може да се развиее повече от това).В града ни липсват нови модерни фабрики,каквито се построиха в Ловеч и Севлиево по времето на КРИЗАТА(с която нашия бивш кмет се оправдаваше до скоро). Не мисля въобще дали има някакво значение партийната принадлежност, когато става въпрос за развитие и възраждане на града ни.

Л.Дренски

Анонимен каза...

Някаква обосновка има ли за изобра на тези зам. кметове.Кацаров има ли и бъкел представа що е усвояване на структурни фондове?
P.S.
Любо ти какво очакваше Г.Ганчев да си построи завода край Троян ли?Айде стига майтапи!

Анонимен каза...

Абе не е важно дали разбира, важно е, да е от НАШИТЕ. Това е основен принцип на избор на "кадри" и затова резултатите са повече от плачевни.

Анонимен каза...

Че не е кореняк Троянец е сигурно. Баща му е наи-глупавият от всички милиционери някога крачили по улиците на града. Казваха му Любен Блажния. Сега е пазач на портала в Лесопласт.
Другия соц-кретен с когото бъркате този е издънка от комсомолски секретар и маика колхозничка на име Елка Ангелова. Наистина много корумпирана. Преди години я изгониха дисциплинарно от данъчното, но другарите Евгени Узунов и Роинев я върнаха някакси на работа дори след като бещи отстранена и от ВАС. Причината
поради изгонването беше обвързаност с определени
фирми в Троян. Едната беше Олимпия на Мишо и Тишо. Беше им върнала неправомерно 90 хиляди лв.
Въпреки явната обвързаност с тази фирма още е на работа за радост пред пенсия. От Олимпия "закупи" апартамент на лъгът. Отгатнете дали изобщо го е плащала. От Машстрои и подариха апартамент в Орешака, а тя дори не успя да им свърши работа, но не върна жилището а го продаде
На същата Ефтим Юручков и ремонтира къщата без да е взел и стотинка. Ето такива са другарите -
наследственици в община Троян. Чакаите промени!!

Анонимен каза...

Спрете да характеризирате хората чрез тяхната партийна принадлежност, оставете ги да работят!Ако в процеса на работа, е видно, че не се справят, излезте на площада, и искайте тяхната оставка. Но, бъдете мотивирани и справедливи! Политиката в Европа се променя, кризата е и политическа. Борбата за превъзходство на една, или друга партия ни докараха до днешната икономическа криза! Но българина живее вече 22 години в кризи, от всякакво естество, и затова не забелязваме, къде ни и проблема, а може да нямаме толкова ум, за да го разберем! Време е да се осъзнаем най–после!

Анонимен каза...

Аууу,не знаех че да работиш в банка е толкова престижно.Осбоено сега,особено в България!
И да се сетим ли как изобщо се е добрал до длъжността там?
Ама сте сладки всички, скоро както сте тръгнали ще се изкарате девици и непорочно заченати!
И като са искали тия сладури Троян да стане по-различен, какво са направили,щото аз не помня дори гък да съм чул от тия послушковци?

И стига сте се пенявали като бесни кучета всички.
Троян бе,е,и ще бъде винаги бастион на комунизма.Нищо за последните 22 години не е мръднало тук,видно е няма и да мръдне.Пък ако ще да се наричат гербери,минзухари,бесепари,седесари,всичките сте едни и същи продажни проститутки!

Анонимен каза...

51 железен си това е жалката троянска истина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

47-ми, да не би от предишното ръководство някой да имаше представа относно усвояването на структурни фондове? Недка, Мариян или самият Минко Акимов?Има специалисти за това в администрацията. Важното е да умееш да работиш с хора. А Кацаров е доказал, че това го може.
Аз съм от по-възрастното поколение, никога не съм бил от БСП. Напротив- участвах в създаването на СДС в Троян. Тук искам да ви кажа думите на Христо Димитров - Мастиката, Бог да го прости: "Ако всички комунисти са като Кольо Кацаров аз ще съм първият, който ще стана комунист".
И понеже повече от тук пишещите хора са доста злонамерени към всичко, препоръчвам им ей тъй - за разнообразие да бъдат малко по-позитивни. Ще се почувстват по-добре.

Анонимен каза...

53-ти, не мога да се съглася с думите ти.
Не познавам Кацаров като човек и "професионалист",но пък достатъчно години се убеждавахме в нищоправенето му.
Погледнете отново числата.
Като оставим настрани госпожа Михайлова и още няколко по-млади,възрастта в този ОБС е около или над пенсионната.Тук изобщо не говорим за качества, та да вършат това за което са избрани.
Та за какво развитие говорим, когато управляващите отдавна трябваше да са по селата и да слизат в Четвъртък за пенсията?

Анонимен каза...

Не разбрах с какво автора е заслужил да бъде три мандата общински съветник и какво значимо е свършил за града през тези три мандата?

Анонимен каза...

Бащата на това гелосано момче е точно корумпирания милиционер Любен Блажния.Беше охрана на мелницата на Ломешкото.Хванаха го да краде брашно и го го изметоха като мръсно коте.

Анонимен каза...

Той и тоя баЯТ блажен по главЪтЪ.Останал е на вълна Италия`90 :D:D:D ама те БСП и без друго не предложили нищо ново на народа от 90-та година...Говоря не като политически наблюдател а като любител историк!

Анонимен каза...

Към 51-ви: Любопитно ми е каква е твоята професия? Явно е, че знаеш от собствен опит начините да се "добереш" до желаната длъжност!
Я първо огледай себе си пък после хули другите!!!

Анонимен каза...

49-ти, първо се научи да пишеш грамотно- не е толкова сложно кога се пише И и кога Й !!! Немога да Ви разбера що за хора сте! Как може да сте толкова жалки! Защо намесвате родителите на тези момчета! Ей 49-ти, явно г-жа Ангелова ти е голям трън в очите! Може би си имаш дневник, в който прилежно си записваш по-важните неща от живота на въпросната дама. Направо ме смая с информация! А що се отнася до епитетите, които използваш: кретен и издънка-сигурно в твоето семейство сте такива!

Анонимен каза...

Някои хора като ощипани кифли подскочиха.Що така бе, нали сте честни и прозрачни?
А за що се заместват родителските им тела,сещай се сам/а.Крушата не пада по далеч от дървото!
Ако не са мама и тати,тия въпросните не могат и обувките си обу.
Отговорете ми,как някой който не е от "наще", или родителските тела не са видни функционери от една или друга партия, може да пробие?

Питам и аз като горните:

Освен с мълчание и анонимност, с какво се отличиха тия двамцата като общински съветници?

Анонимен каза...

60-ти, явно има с какво да се отличат, щом единият от тях е вече заместник кмет.

Анонимен каза...

Слава на партията 61-ви!
С лизане до Цариград, стига се но с к.. отзад!

Анонимен каза...

62-ри знае от опит!

Анонимен каза...

61-ви колко и кои са зам. кметовете?

Троян 21 каза...

Зам.-кметовете са двама: Ангел Ангелов (досега шеф на Централна кооперативна банка - Троян) - за икономическия ресор; и Поля Димова (досега експерт в Регионалния инспекторат по образованието - Ловеч) - за хуманитарния ресор.Не е изключено по-нататък да има и трети зам.-кмет, спряга се името на Кольо Кацаров.

Анонимен каза...

Браво на Ангелов! Най-после един свестен млад човек на подобна длъжност!Успех!

Анонимен каза...

Ако наистина се мисли за трети зам.кмет, ресор евро проекти, това ще бъде цинизъм. При положение, че предстои 15% съкращение , какво се прави? Товари се общината с нов добре платен зам.кмет. Но явно на този ,,зачервен нос,, трябва да се намери работа! И най-после да мирне, че е вечно сърдито-бесен.

Анонимен каза...

В структурата на общината е заложено трима зам.кметове. Това, че в мандата на Акимов нямаше трети зам. кмет не означава, че те са правили икономии, просто те нямаха човек който да се справи. И не си мислете че заплатите на зам. кметовите са хиляди левове. За отговорностите и задълженията които носят даже са малко.

Анонимен каза...

останах замислена и запомних това, което е написал/а 49!!! ммм..мисля си, че ако сме нормална държава, прокуратура и полиция
ще проверяват всеки такъв сигнал!! но..уви! докато има корупция, ще сме винаги долу- на дъното!

Кака Анка от Аламанка каза...

Искате или не новия кмет на Община Троян е Донка Михайлова-факт и точно тя би гербаджиите и то яко-те и за това толкова ги е яд. Искате или не един млад,образован и народен човек подхваща икономическия ресор.Каквото и да кажете за него,за майка му,за баща му Ангелов е зам.кмет и това е факт.На Герб им е тежко,но тях народа ги изгони-да са мислили. Аз гласувах за по-доброто и се надявам да спечеля.И е по-добре заедно да се обединим около тази кауза,защото на Вас форумци са Ви необходими две имена и сеира започва.Стига с тази злоба,стига с този негативизъм.Оставете хората да си вършат работата и стига сте петнили този и онзи.

Анонимен каза...

Добре де,последно питане - Елка Ангелова е майка на Ангел Ангелов избран за зам. кмет,така ли е ?
49-ти не го познавам,но за Елка Ангелова и аз имам какво да кажа...и то хич не е положително.

Анонимен каза...

Да, Елка Ангелова е майка на Ангел Ангелов. Само немога да разбера защо намесвате жената?
Явно е, че 49-ти си има вземане-даване с нея, и не се примирява с успеха на другите! Много си жалък 49-ти.....

Анонимен каза...

Ей, като Ви слушам как се разправяте за г-жа Ангелова,ще си помисля че тя се е кандидатирвала за нещо!

Анонимен каза...

КАКСМЕ МИШКИ - ОТ КОГКАТА :)

Анонимен каза...

Това е истински екип от експерти!
Браво, Михайлова!
Кой те подведе? Или това е благодарност
Но Кацаров е истинско попадение - икономист, който няма един ден стаж като икономист ще отговаря за строителството и проектите????????????

Анонимен каза...

До 73 - то все едно че е тя
малкия разбира ли от бюджет и финанси

Анонимен каза...

ЕДНА ЖЕНА БИ НА ИЗБОРИ НАЙ- ОТЯВЛЕНИТЕ И КОРУМПИРАНИ "КОМУНИСТИ"- БРАТЯТА ДАНКОВИ/ ЙОРДАН И САШО/ И "ПАЗЕНИЯ" ОТ ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ СЛУЖИТЕЛ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ДР./Г-Н АКИМОВ И СЕГА ТЕ, ЗАЕДНО С ДРУГИ НЕУСПЕЛИ КАНДИДАТ КМЕТОВЕ НЕ СИ НАМИРАТ МЯСТО КАК ДА СИ "ВЪРНАТ" И ОТМЪСТЯТ/. НЕ ИЗКЛЮЧВАМ ВЕЧЕ ДА СА ПЛАТИЛИ ДОБРЕ И НА МЕДИИТЕ ЗА БЪДЕЩО ОПЛЮВАНЕ НА НАЙ- ДОБРОТО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ НА ОБЩИНА ТРОЯН И НА НАС КАТО ГРАЖДАНИ- ЖЕНА ДА УПРАВЛЯВА ОБЩИНАТА И ТОВА ДА Е Г-ЖА МИХАЙЛОВА.пОМНЯ, КАК СЕ ОПЛАКВАШЕ СЪПРУГАТА НА ДР. ЙОРДАН ДАНКОВ И ПОКАЗВАШЕ СИНИНИТЕ ОТ ПОРЕДНИЯ НАНЕСЕН ПОБОЙ; ОТ ГЛАВОБОЛИЕТО, КОЕТО НЕ МИНАВАШЕ ОТ НОСЕНЕТО НА СКРОМНАТА ШАПЧИЦА, ОТ НЕВРОЗАТА И НАКРАЯ ОТ ФАТАЛНОТО БУТАНЕ ОТ СТЪЛБАТА ОТ ВТОРИЯ ЕТАЖ ИЗВЪРШЕНО ОТ ДР. САШО ДАНКОВ/;тЯ СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ С ТЯХНА "ПОМОЩ"- ЕДНА ИНТЕЛИГЕНТНА И НАДАРЕНА ДА РИСУВА ЖЕНА, ЖЕНА НЕ СТОРИЛА НИЩО ЛОШО НИКОМУ.И ДО ДЕН ДНЕШЕН СЕ ПИТАМ ДА ЛИ ДР.САШО ДАНКОВ/ ПАРДОН,Г-Н ЗАМ.ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ/ ЗАВЪРШИ СВОЯТА "ДЕСЕРТАЦИЯ" КАТО "ГАЛЕНО" ДЕТЕ НА БКП?- МИСЛЯ, ЧЕ "ДА".КАКВО Е ЗА ТЯХ ДА СМАЧКАТ ОЩЕ ЕДНА ЖЕНА КАКТО ТЕ ГО МОГАТ?НЕ ЗАБРАВЯМ И ПОГОВОРКИТЕ:"КОЙТО ВАДИ НОШ ОТ НОЖ УМИРА",КАКТО И "НА ЗЛО КУЧЕ- ЗЛА ТОЯГА". Г-ДА "УПРАВЛЯВАЩА" ОПОЗИЦИЯ В ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ТРОЯН НЕ ПОСЯГАЙТЕ С МРЪСНИ РЪЦЕ КЪМ ЦВЕТЕТО- КМЕТИЦАТА НА ОБЩИНАТА!НЕ СЕЙТЕ ПОДКЛАЖДАНА ОМРАЗА И ДИРИЖИРАНА ЗЛОБА!НИЩО ДОБРО НЕ ВИ ЧАКА- ЖАЛКОТО ЩЕ БЪДЕ ЗА НАС!

Анонимен каза...

77 сигурно говориш за жената на другия брат Йордан Данков.Сашо Данков си има хубава жена да му е жива и здрава......

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |