Светла от Троян – първият печеливш в играта на „Технополис” и „Хонда”

* Нашето момиче ще яха чисто нов скутер „Хонда LEAD” на стойност 5400 лв., още 14 късметлии ги чака същото

22-ГОДИШНАТА ТРОЯНКА СВЕТЛА ДЮЛГЯРОВА, студентка във Великотърновския университет, стана първият победител от играта на търговската верига „Технополис” и японския концерн „Хонда”. Наградата на нашето момиче е чисто нов скутер „Хонда LEAD” на стойност 5400 лв. и бе изтеглена днес (31 март) в хипермаркета на „Технополис” в столичния жк „Младост”.

ОЩЕ 14 КЪСМЕТЛИИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ „Хонда LEAD”, а в края на годината някой ще грабне голямата награда – моторна четириколка (ATV) „Хонда TRX250EX”, струваща 8600 лв. Играта на „Технополис” и „Хонда” не е обвързана с покупка, а абонаментът за електронната брошура за участие е безплатен; условието е да се открият 4-те символа „Знайко кара скутер Хонда” в брошурата. И от нас – честито на Светла!

Т21

2 коментара:

Анонимен каза...

Генади, срамота, това е супер! Акуално...

АРВи каза...

№ 1, това което сте написал/а, наистинва е сеупер!!!??? Е, такива са нашите претенции, за жалост!Браво!!! А може би и нашите възможности, А?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |