ДСБ и СДС в Троян подписаха предизборно споразумение

* Синята коалиция излиза с обща кандидатура за кмет на Троян и обща съветническа листа

ТРОЯНСКИТЕ СТРУКТУРИ на двете партии от Синята коалиция - ДСБ и СДС, на 21 март подписаха предизборно споразумение за предстоящите президентски и кметски избори, научихме от съвместно прессъобщение. Подписите си под документа сложиха лидерите на двете формации – инж. Милко Станчев и инж. Румен Русанов.

СПОРАЗУМЕНИЕТО ПРЕДВИЖДА двете организации да излязат с обща кандидатура за кмет и единна съветническа листа. Форматът за местните избори ще е „Синята коалиция – плюс”, което предполага и сътрудничество с други партии, подкрепящи платформата на ДСБ и СДС. На 26 март двамата председатели участваха в поклонението пред паметта на жертвите на комунистическия терор в лагера „Слънчев бряг” край Ловеч и заедно поднесоха венец.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

Ще имате да вземате,тояги такива...Веднъж вече ви се доверихме,а вие какво направихте???Хич не ги пробутвайте тези"стари муцуни",твърде сте ни познати.Двадвсет години едни и същи.Нали срещу това се изправихме през 1989г.,да не сте незаменими и вечни като куртизанката Амбър.Пък не били комунисти,а и те като тях-вечно на власт.Още ли не сте разбрали,че трябват други,млади и непредубедени хора,които да нямат нищо общо с вас!!!!Колко си мислите,че ще тръгнат след вас,след като НЕ ВЕДНЪЖ ни ПТРДАДОХТЕ??????Къде си мислите,че се намирате ?????

Анонимен каза...

Е надявам се, че кандидата няма да е един от двамата, а ще предложат някой нов. Факт е, че след 1989г. СДС малко се поизложиха, но да не забравяме, че през този период комунистите, скрити или явни много се изложиха.

Анонимен каза...

направо не ми се мисли какъв ще е новия кмет.все по-зле става.НДСВ ще предлагат А.балев а водач на листата ще е петър яшев-адвоката на сутеньорите

Анонимен каза...

Скъпи № 3.
А Балев не е ли племенничето на др. Милко Балев?
А П Яшев не беше ли партиен сеКЛецар на РПУ-то?
А кажете ми сега след тези "в момента" управляващи не подгатвят ли нови-стари другари?
Комунистите мръсни не си отиват а се натискат отвсякъде. Всички партий в зодината ни са производни но БКП...........

Анонимен каза...

Скъпи Номер-4,като толкова много знаеш,що не дадеш някоя идея кой е подходящ и кой не е производен на БКП?Аман от клюкари и недоволни от никого!

Анонимен каза...

С удоволствие бих гласувала за Георги Стойчев - автора на писмото до Тонимир Гечев. Прочетох писмото най-обстойно - браво на автора,ако докаже вината на Т. Гечев ще помогне на много хора...да не говорим за вината на разните общински съветници които допуснаха цялата тази каша.

Анонимен каза...

№3 ти от къде си запознат с това кой какво предлага?

Анонимен каза...

№6,ще гласуваш за някакъв Стойчев само заради 110 лв.......браво бе,за това сме си на това дередже....то и ГЕРБ даваха по 20 лв. та за това го избрахте....е поне ви се е дигнала мизата.

Анонимен каза...

Ние не гласувахме за ГЕРБ, а против Енкин!
Ако някой е взел 20лв - негов си е проблема, Стойчев прояви компетентност ,а и смелост - защо общинските съветници не проявиха тези качества...вероятно ,защото ги нямат.Всеки който получава заплата от някъде взима повече от 110лв,но не гласува за началника си,колкото и да е добър.Считам ,че г-н Стойчев има повече качества от някой общински съветници и считам,че би направил нещо положително за града.

Извинявам се,че същия коментар е публикуван и под друга статия,но и той е мой.

Анонимен каза...

до N-7 завчера на 30март се събираха в старата къща.след това на купона бяха много активни и се изтърваха и казаха

Анонимен каза...

Ангел Балев що не си купи едно огледало, ама то май няма такова голямо.........Да си кмет не е достатъчно само да лапаш в несвяст. Него го мързи да се движи в пътя, кмет ще ми става.

Анонимен каза...

Към 3-ия ненормалник.Ти не само си невеж граматично,но си и достатъчно тъп.Поне като слухариш напрягай си пеленгаторите да чуваш по-добре.Информацията ти е абсолютно грешна.То от такива като теб се ражда простотията.

Анонимен каза...

Всичко е добре, само дано не им мине през ума да се коалират с Даниел Сираков, че и сега си имат достатъчно политически хамелеони.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |