Семинар на младежкото ДПС се проведе в „Троян Плаза”

* Поканата за домакинството на Троян дошла от местната структура на ДПС * Инициаторът Метин Казак не пристигна по уважителни причини

ОКОЛО 50 ПРЕДСТАВИТЕЛИ на младежкото ДПС и неправителствения сектор от цялата страна се събраха в Троян (4-5 септември) на обучителен семинар на тема „Ролята на неправителствения сектор при формирането на младежки политики”. Инициатор на проявата бе евродепутатът от ДПС Метин Казак, който обаче не пристигна – заради, както бе обяснено, участие в протеста в София срещу връщането на Недим Генджев на поста главен мюфтия.

ДОМАКИН НА СЪБИТИЕТО бе 4-звездния хотел „Троян Плаза”, а Илхан Кючюк от Централния оперативен съвет на младежкото ДПС – основния организатор, ни сподели, че идеята срещата да е в Троян дошла от местната структура на ДПС. „Създаване на административен капацитет в неправителствения сектор и изграждане на партньорски мрежи”, „Възможности и начини за финансиране на неправителствени организации (НПО)”, „Формиране на Младежки национален форум (МНФ) в България и мястото на неправителствения сектор в него” и „Основни насоки за изготвяне на младежки проекти” – това бяха подтемите, разисквани на двудневния семинар в „Троян Плаза”.

Т21

П.П. За началото, в събота, 4 септември, от 14:00 ч., бяха поканени и журналисти (поканите дойдоха по електронната поща плюс телефонни обаждания), но се оказа, че не сме особено желани - събитието бе започнало по-рано, не ни бяха осигурени места, нито пък някакви материали, а за обявената пресконференция - нито дума?!


15 коментара:

Анонимен каза...

След като пред последните 4-5 годиниТроян събра скитниците цигани от региона, сега събира и турчеещите се българи и роми! Наистина, пътят е светъл и красив пред Троян!

Анонимен каза...

Как да се създават "административен капацитет в неправителствения сектор и изграждане на партньорски мрежи” и "Възможности и начини за финансиране на неправителствени организации (НПО)” - това са две теми, които още в Ловеч през 2007 г. Доган очерта като жизнено важни за ДПС. Ако на някой не му е ясно за какво става реч всъщност, това е депесарите да знаят как да усвояват еврофондовете. Ето на какво учи ДПС своите млади членове, как да трупат пари за сметка на страната. Докато българските партии се карата и самоубиват взаимно, ДПС се интересува единствено от това как се трупат пари! Само че както често става в историята ни, българите блеят, докато враговете му богатеят на тяхна сметка!
Теодосий Търновски

Анонимен каза...

Адмирации за Теодосий Търновски от АЙс-а за точния коментар!Абсолютно си в десятката!Но малко хора се замислят и затова ще си платим/вече си плащамме/.Преди 3 дни се върнах от районите на ДПС-Южен Пирин,Чеч и Родопите-строи се яко,особено пътища и то какви!!!А Цанков камък-30 км чисто нов път до върха на планината,широк за 4 платна и всичко,което не можете да си представите!А тук не можем да закърпим дъпките....Можеш да избягаш от реалността,но не и от последствията на това действие. АЙ с-с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Преди месеци тук ми опонираха,когато написах,че май собствеността на Троян Плаза е на Доган.Е..... АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Много е страшно че в България не останаха българи,а тези които са тук са готови на всичко за облаги,та дори и в дпс да отидат.Това е помиярска държава със недоправени млади идиотчета.Как не ви е срам бе,абе вие нормални ли сте бе идиоти умозатъпели гниди.

Анонимен каза...

ВЪН НА ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Анонимен каза...

Мдааа,явно турската армада прехвърли Стара Планина,нещата наистина отиват на ново робство...

Анонимен каза...

Разгледах снимката най-обстойно и не можах да позная никой,даже не съм ги срещала по улиците.
Имам чувството ,че са ги довлякли отнякъде,както незнайно защо в нашия НЕтурски район сложиха областна управителка от ДПС.

Анонимен каза...

Аз съм една от участничките в този семинир и съм християнка,,,,,,,/не ромка/и мога да ви уверя, че това са млади и умни хора нищо, че подкрепят идеиите на политическа партия ДПС. Семинарът се провжда така като се провеждат всички останали семинари,трябват инициатори/живеем в демократична държава, който иска нека организира такива/. А до темата за усвояване и финансиране на проекти ,,,,,,нека коментират тези, които знаят за какво става въпрос!

Анонимен каза...

По Вашата логика, единствения, който може да коментира е Вашия лидер. Моля Ви, малко по-сериозно подходете към демокрацията, не я бъркайте с нещо, което би трябвало, да е отминало - безвъзвратно.

Анонимен каза...

Ама една от участничките що не си ебеш майката ма пача манафска.Такива като теб трябва да ходят в затвора за вреда към държавата.Аз лично ако те знам коя си бих ти направил услуга.Помия такава

Анонимен каза...

Вън турците от България.Срам и позор че още има такава партия.Бойко Борисов трябва да направи нещо.Това не може да продължава.ТУРЦИТЕ ВЪН СЪС ЗАКОН

Анонимен каза...

напиши си името бе господине, защо си анонимен като си толкова отворен

Анонимен каза...

Айде моля всички дето се режат,четат корана,не ядат свинско и са много ВЯРВАЩИ да внимават .
В този град никога не е имало турска вяра и ще ви изпочупим кратуните анадолски ако си мислите че ще се подвизавате свободно и безнаказано по нашите земи!
Турците вън,България за Българите!

Анонимен каза...

А циганите къде?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |