Криминалистът Марин Ичев оглави полицията в Троян

* 36-годишен, кореняк троянец, с две висши дипломи – инженерна и на правист, в системата е от 1999 г., специалист в борбата с наркотиците

МАРИН ИЧЕВ е новият шеф на РУ на МВР – Троян. Човекът, наследил на поста гл. инсп. Петър Яшев, е на 36 г., кореняк троянец, с 11-годишен стаж в системата. Завършил е тукашното СОУ „Васил Левски” (1992 г.), а след това „Компютърни мрежи и системи” в Техническия университет – Габрово (1997 г.); през 2009 г. получава и диплома за юрист от Великотърновския университет. Женен, с две деца – момиче и момче, съответно на 11 г. и на 6 г., съпругата му Мария Ичева е деловодител в троянския Районен съд.

В РУ НА МВР – ТРОЯН
постъпва през 1999 г., най-напред по инженерната си специалност – поддръжка на електронната техника, но на следващата година вече е оперативен работник в „Криминална полиция”. Работи в един от най-горещите и тежки сектори за Троян и района – борбата с наркотиците, и със сигурност добрите му резултати са една от причините за високото назначение.

„ЩЕ МИ ТРЯБВА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, за да вляза в новата си длъжност. Но още отсега мога да кажа – Троянското управление от години е водещо в Ловешка област и съм твърдо решен да продължи да бъде водещо”, коментира пред Т21 новоназначеният шеф на РУ на МВР – Троян. Г-н Ичев е със статут на „временно изпълняващ длъжността” до обявяване на конкурс, но запознати определят шансовете му да стане титуляр като много големи; кога обаче ще бъде обявен конкурсът не може да се каже. И от нас – честито на новия полицай №1 на Троян!

Т21

26 коментара:

Пол..... каза...

Я да видим дали ще смее някой да каже нещо мръсничко,както винаги се случва.Лично аз го поздравявам и му желая освен здраве,много професионални успехи и да се справи със завладяващата ни цигания!И много честност и почтенност.Да няма полицейщина а истинска полицеяска работа!

Троянец каза...

Пол,за циганията добре го каза,да видим дали ще се намери полицейски началник в Троян да тръгне директно срещу този проблем...

Анонимен каза...

Поздрави за новият шеф на РПУ. Да е жив и здрав!
Да спечели следващия конкурс и да продължи на тази длъжност!

Анонимен каза...

Честито на г-н Ичев!За начало-ще ми е интересно,имайки предвид специалността му от ТУ Габрово,какво му е мнението за намерението на правителството законово да ограничи свободното изказване на мнения във форумите? ТРОЛЕВ

Пол...... каза...

Ето,това е един много точен въпрос.Дано има отговор!Защото наистина си мисля,че вече навлязохме във времето след 1946 г.

Бай Бочо каза...

До ТРОЛЕВ:Къде се губиш Айссс,форумът залиня без теб и се наводни с тролове...

Пол.... каза...

ЕЕЕ,Бай Бочо...що да е залинял бе,ми не ни пренебрегвай така....:):):).Мойта приятелка Балк. ми заръча да потдържам фронта,че е заета а ти сега не ми оценяваш усилията:):)

Бай Бочо каза...

Дръж фронта Пол,само тъй!

Анонимен каза...

Deutschland uber alles!
Es ist aus mit Argentina!
Ich gehe zuruck nach Draenooooor!

Herr Botscho каза...

Argentina verliert diesen Kampf aber nicht dеn Fußballkrieg. Lebehoch Argentina!!!

Анонимен каза...

Heil Deutschland!

Пол..... каза...

Ей,я говорете на български :):)
Немците се върнаха.
Така се прави с Аржентина!
Draenooooor се върна!

Аржентина губи битката но не и Fu?ballkrieg
Тост за Аржентина!

Изцеление за немците!
Драги футболни запалянковци,не мъчета бг народа :):)Моля ви кефете се на български :):)

Бай Бочо каза...

Аржентина губи битката, но не и футболната война! Don`t cry Аржентина! Дон Диего - най-великият за всички времена!!!!!!!!

Анонимен каза...

Поздравления за г-н Ичев! Познавам го лично и си мисля, че е качествен човек. Пожелавам му да е жив и здрав и да има сили и кураж да отстоява негова позиция, а не да бъде послушник на някой бивши емигранти, близки до властта и маша в ръцете на някой. Нищо в този живот не е на всяка цена, дори и поста шеф на РУ "Полиция" гр. Троян. Затова - кураж и успех! На добър час!

Анонимен каза...

За пореден път искам да попитам защо се допускат постове като тези за тъпия футбол в тема, която няма нищо общо. До кога ще четем "разговори" на разни комплексари?

Пол..... каза...

Бай Бочо,Диего Марадона май ще напуска отбора????

Бай Бочо каза...

Прав е по-горният затуй нека вържем темите с един въпрос:"Дали г-н Ичев харесва Марадона?".Аз мисля че да,нищо че дон Диего преди време бе контингент на наркополицията.

Анонимен каза...

Не вярвам да има нормален човек,влючително и шеф на полицията,който да харесва клоун-наркоман,стрелящ с въздушна пушка по журналисти и репортери,с манталитет и външност на пропаднал циганин от Факултето.Току-що го гледах в YouTube с поредната му простотия-играе с отбора си на тренировка преди мача с Германия и пуши пура!!!!Е,слава богу-резултата го видяхме..... ТРОЛЕВ

Бай Бочо каза...

Към ТРОЛЕВ: Пак отвори YouTube, напиши "Марадона - Англия" и гледай, нали си спомняш как "пропадналия циганин от Факултето", същия този "клоун наркоман", дето "играе с отбора си на тренировка преди мача с Германия и пуши пура" сам изигра, победи и унижи отбора на Нейно величество, а после донесе световната титла за Аржентина. Може да напишеш и "Марадона - Наполи" и ще видиш как аржентинският гений сам направи изпадащото провинциално отборче шампион на Италия, и то на няколко пъти.Нека бъдем обективни -дон Диего е велик, най-великият!Дори по-велик от Йохан Кройф,за Пеле изобщо не говоря.

Анонимен каза...

Когато говорите за голям футбол,моля не допускайте грешката да споменавате името на Англия!
Това че си правят луда реклама на скапаното първенство е едно,но фактите съвсем друго.
Титли на национално ниво,титли на клубно ниво,посещаемост на мачовете.Всичко е изопачено на приказки,но истината е в полза на Швабите!
Така че дерзайте,Третия Райх ще господства отново а Бербатофф ще играе в Пирин Симитли...

Анонимен каза...

Ей,къде ви чукат ,къде се пукате...:):):):)

Анонимен каза...

На полицейските коли в Америка има един надпис,който преведен на нашенски означава:
"Да служа и защитавам!",разбира се че да служат и защитават обществото.
Честито на новия шеф на РПУ-то,и нека покаже че няма да бъде маша в ръцете на властта а ще работи в полза на обществтото!

Трол Тролеев

Пол Тролева ха каза...

Много тролчета се навъдиха-ТРОЛ,ТРОЛЕВ,Трол Тролеев.....е как да ви различаваме.Понякога може някой друг трол да отнесе заради друг трол...

Пол..... каза...

Затова предлагам,всеки трол да си избере ник за да ви различаваме-
Трол,Тролче,Тролски,дремещ трол,разтропан трол,лаещ трол,добронамерен трол,зъл трол,озлобен трол,комплексиран трол,многознаещ трол,недоумяващ трол,бесен трол...:)

Анонимен каза...

ЧЕСТИТО НА Г–Н ИЧЕВ.ДАНО СПЕЧЕЛИ И ПОСЛЕ ЗА ДА НЕ ДОѝДЕ НЯКОИ СЛУЖБАР КАКВИТО ГИ ИМА ОКОЛО НЕГО.

Анонимен каза...

Момчето началник ще стане само Началник, ако направи няколко прости неща:
1. Да се задействат неправилно паркиралите автомобили из града. Може и без глоби, дори само със забележки, но всеки ден и резултатът ще е очевиден след 2 седмици. Ама трябва да се бачка
2. Да изчезнат ровещите по боклучарниците цигански каруци и да се задействат всички каруци без регистрация, за да не серат конете гнусно из града. УЖАСНО Е. А те са основното средство за кражби. Без каруците кражбите ще паднат на половина

Тези две прости неща са достатъчни за начало заедно с почистване на управлението от всички, които не желаят да работят, а е пъно с такива.

После следва почистването на кафетата от ученици в учебно време. Ама за това има време до началото на учебната година

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |