Предстоящо: Втората мотосреща край Голяма Желязна наближава

* Николай Германеца: „Обичате ли рокендрола, моторите и бирата - заповядайте!” * От 25 до 27 юни в местността Лъките, вход свободен

ВТОРА ПОРЕДНА НАЦИОНАЛНА МОТОСРЕЩА ще се състои от 25 до 27 юни (петък, събота и неделя) в местността Лъките край с. Голяма Желязна, Троянско. „Обичате ли рокендрола, моторите и бирата - заповядайте!”, коментира инициаторът на проявата и основен неин организатор и спонсор Николай Колев, по-известен като Германеца (софиянец е, но 11 години е живял в Мюнхен, а в зората на демокрацията се прибира в България и се заселва на вилата си в Голяма Желязна).

ЖЕЛЕЗНЕНСКАТА МОТОСРЕЩА е под „шапката” на т.нар. Асоциация на свободните мотористи. А събитието е било „узаконено” на събора на асоциацията в края на м. февруари в Килифарево, където по традиция се уточнява годишният календар. Очаква се да пристигнат моторджии от цяла България и сегашното издание да е далеч по-яко и многолюдно от прощапулника през миналата година; Германеца ни припомни, че първата мотосреща (3-5 юли 2009 г.) съвпаднала с изборите, което оказало негативно влияние. Този път обаче външни пречки няма, а като прибавим прогнозите за хубаво време и чудесното място (Лъките са една огромна равна поляна в близост до основния път и до язовир "Сопот") – очакванията с основание стават големи.

НАЦИОНАЛНАТА МОТОСРЕЩА КРАЙ ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА се провежда с подкрепата на Община Троян, помагат и мандра „Кондов” (с. Старо село), новата дискотека „Dream” (с. Голяма Желязна) и бензиностанции „Йоана” (Троян). Вход свободен!

Т21


1 Коментара:

wolfblood каза...

Не сцървули по "Дивия Запад",а като нарко дилър в Желязна!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |