Елица Наумова сред финалистите в конкурса „Нова Вълна”

* Финалът – на 11 април на живо по БНТ * 11-класничката от СОУ „Васил Левски” с реални шансове да получи правото да представя България на световноизвестния конкурс за млади певци в Юрмала (Латвия) 
* Продуцентската компания „Жокер Медиа” предлага договор на 17-годишната троянка

Наскоро ви съобщихме, че 11-класничката от троянското СОУ „Васил Левски” – Елица Наумова, е впечатлила с певческия си талант поп звездата Петя Буюклиева и е получила място в майсторския й клас и покана за съвместна работа. 17-годишната Елица, която е добре известна на троянската публика с чудесното съчетание на гласови данни, артистизъм и чар, продължава да жъне успехи. По-долу ви представяме нейния разказ за участието й в конкурса за млади таланти „Нова Вълна”, продуциран от компанията „Жокер Медиа” и излъчван по БНТ.
Т21

*******

НА 16 МАРТ СЕ ПРОВЕДЕ поредният, трети кастинг за избор на млади певци таланти от цяла България в обявения от продуцентската компания „Жокер Медиа” конкурс „Нова Вълна”. Кастингите се излъчват всяка неделя в предаването на Митко Цонев "В Неделя с..." по БНТ. На 16-ти компетентното жури в състав президента на „Жокер Медиа" Ованес Мелик-Пашаев, известните поп певици Маргарита Хранова, Петя Буюклиева и Камелия Воче и музикантът и тв водещ Милен Иванов отличи петима от всички явили се на третия кастинг. Сред тези петима бях и аз. Всеки участник от допуснатите трябваше да подготви една българска песен и една от чужд автор. А на 21 март именно аз от моята 5-ца се класирах за финала, който ще се излъчи на живо на 11 април по БНТ (часът все още не е уточнен ).

ПО РЕГЛАМЕНТ след излъчването на изпълненията на всички финалисти ще бъдат одобрени четирима изпълнители - двама от тях ще избере журито, а другите двама чрез SMS-и ще бъдат посочени от зрителите. И от тази четворка ще бъде определен младият певец, който ще представи България на големия музикален конкурс в град Юрмала (Латвия), където общо 30 участници от цял свят ще се състезават за наградите. (Конкурсът в Юрмала е световен форум с дългогодишна история за откриване на млади таланти на възраст от 16 до 30 години, в него участват изпълнители от Близкия и Далечния Изток, Русия, Европа и САЩ; победителят в Юрмала получава 50 000 евро, а подгласниците му - съответно 30 000 и 20 000 евро – бел. Т21)

ЛЮБОПИТНО Е, че получих предложение от продуцентската фирма „Жокер Медиа” за съвместна работа. Това е добра възможност за мен, както и добра перспектива за развитие, независимо дали ще спечеля конкурса.

Елица Наумова

П.П. Използвам повода да отправя благодарности към хората, които работеха с мен и с които в момента работя. Благодаря на Мариета Жекова за основата, която ми даде, на Петя Буюклиева - че продължава професионално да развива таланта ми и ми подаде приятелска ръка в точния момент. Благодаря на семейството си, на близките и приятелите ми, както и на директорката на СОУ „Васил Левски” Розалина Русенова, че любезно се съгласи да извинява всичките ми отсъствия.


1 Коментара:

Анонимен каза...

Браво, Ели!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |