Авджия от Велчево готви глиганска глава в предаването на Ути

* Кольо Димитров ще демонстрира кулинарните си умения в „Бързо, лесно, вкусно” на 30 декември

ПРЕЗ ТОЗИ ЛОВЕН СЕЗОН СЕ ЗАТВЪРДИ ДРУЖБАТА между  прочутата Велчовска ловна дружинка и националния майстор на черпака, водещ на „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ и заклет авджия Ути Бъчваров. Ути на няколко пъти си пробва мерника с велчовските стрелци, които и тази година са сред първенците по „добив” на диви свине в национален мащаб.

КУЛИНАРНИЯТ СПЕЦ НЕ ПРОПУСНА ИЗЛЕТА, плюс задължителния купон, и през изминалата седмица (26 декември). А в последното му за годината предаване, което ще се излъчи на 30 декември от 12:30 часа, в студиото ще готви велчовецът Кольо Димитров, също член на ловджийската дружинка. Блюдото пък е емблематично – глиганска глава, като и материалът, и глиненият съд за приготвянето му са осигурени от велчовските авджии.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |