Благотворителна великденска кампания

* Всеки заслужава да посрещне идните празнични дни, усетил човешката ни доброта и съпричастност! * Даренията ще се събират всеки работен ден до 26 април включително, в отдел „Социална и здравна политика“ на общинската администрация (Троян, ул. „Любен Каравелов“ 42, ет. 1)

Подкрепа

На територията на община Троян има десетки възрастни хора и семейства, които са самотноживеещи, с ниски доходи, без грижа и внимание. По този повод  за трета поредна година стартираме благотворителна великденска кампания, чиято цел е да зарадва самотните възрастни хора в нужда – като им осигурим хранителни продукти и козунаци, срещнем се с тях и им подарим миг на внимание в навечерието на най-светлия християнски празник – Възкресение Христово!

Даренията ще се събират всеки работен ден до 26 април включително, в отдел „Социална и здравна политика“ на общинска администрация (Троян, ул. „Любен Каравелов“ 42, ет. 1), а раздаването ще се осъществи на 29-и и 30 април. Хранителните продукти и козунаците трябва да бъдат в опаковка и в срок на годност. Нетрайни храни, плодове и зеленчуци няма да се приемат, тъй като липсва възможност за тяхното съхранение.

Списъкът на нуждаещите се възрастни хора ще бъде изготвен с помощта на кметовете и кметските наместници в населени места. А всеки, който познава или има информация за нуждаещи се лица, които да бъдат включени в списъка, може да се свърже с нас на посочените по-долу телефони. Желаещите да се включат като доброволци в разнасянето на пакетите могат да го заявят в срока на кампанията.

Опитът, който имаме до момента в провеждането на благотворителни кампании, показва, че всичко, което правим заедно, има смисъл и си заслужава! Приканваме деца и ученици от детските и учебни заведения да се включат в изработването на поздравителни картички с пожелания за възрастните хора. Всеки заслужава да посрещне идните празнични дни, усетил човешката ни доброта и съпричастност! 

За допълнителни въпроси:
отдел „Социална и здравна политика“, тел. 0670/63096, 0700/14721

Община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |