На Бабинден – четири бебета и пето на път

* Кметът Михайлова изпрати поздравителен адреса до д-р Мишо Василев е неговия от троянското АГ отделение * „Такъв е делникът на единственото работещо АГ отделение в Ловешка област. Троянското! Вижте акушерките от снимката, в готовност да поемат два нови живота от оперативния екип. Те казват всичко…“
Празнично Отзвуци
„Те казват всичко…“
ОТ ИМЕТО на Община Троян кметът Донка Михайлова изпрати поздравителен адрес по случай Бабинден, 21 януари, до екипа на АГ отделението на троянската общинска болница (МБАЛ Троян) – хората, които „бабуват“ професионално и даряват живот и чийто професионален празник е този ден.

д-р Мишо Василев
„ПРИЕМЕТЕ моите най-искрени поздравления по случай Бабинден – ден, посветен на родилната помощ, акушерите, родилките и здравето на децата. Бабинден е един от най-почитаните български празници. С него идват надеждата и радостта, вярата и надеждата за по-добро бъдеще. На този ден изразявам своята признателност и уважение към Вас за неуморния труд и грижи, които полагате за сбъдването на съкровената за всяко семейство мечта – да имат дете и да бъдат родители. Пожелаваме ви да продължавате със същата всеотдайност и старание да упражнявате тази хуманна професия, да поемате в ръцете си все повече новородени и да ставате свидетели на най-смисленото – появата на нов живот!“, се казва в поздравлението, адресирано до ръководството и екипа на АГ отделението и лично до неговия ръководител д-р Мишо Василев. „Като жена и майка винаги в този ден благодаря и на д-р Йоана Ценова, която беше с мен в усилието ми да дам първа глътка въздух на първата ми дъщеря“, допълни в профила си във фейсбук г-жа Михайлова.

Поздравителният адрес от кмета
ЛЮБОПИТНОТО пък е, че на Бабинден 2024 в троянското АГ бе твърде многолюдно и многогласно – през този специален ден тук проплакаха четири новородени бебета и петото напираше да се появи. И пак даваме думата на г-жа Михайлова: „Такъв е делникът на единственото работещо акушеро-гинекологично отделение в Ловешка област. Троянското! Вижте акушерките от снимката, в готовност да поемат два нови живота от оперативния екип. Те казват всичко…“.    

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |