Приключваме нашата кампания удовлетворени и с благодарност

МИ 2023 ГЕРБ Заключително обръщение
Уважаеми съграждани, членове
и симпатизанти на ПП ГЕРБ,

Приключваме нашата предизборна кампания за местните избори удовлетворени и с благодарност към вас. За около месец успяхме да се срещнем с много хора, посетихме доста села в Община Троян. Достигнахме до вас с нашите послания, идеи, управленската ни програма и във ваше лице срещнахме подкрепа. Убедихме се, че жителите на Троян и на населените места имат гражданска позиция!

За да сме полезни и да докажем, че сме хора на действието, на реалните резултати и предпочитаме да говорим по-малко, а да действаме повече, решихме да закрием предизборната кампания на ПП ГЕБГ в Троян не по традиционния начин с масови мероприятия и концерти, а като дарим на училищата пейки-книги, естетизиращи образователните институции. Кампанията свършва, но така нещо реално остава за младите хора, които са нашето бъдеще!
Благодаря ви още веднъж!
Пожелавам успех на всички опоненти!
Да гласуваме с разум и съвест в неделя!
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Инж. Емилиан Евтимов, 
кандидат за кмет на Троян, ПП ГЕРБ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |