Мургави кандидат-съветници с бял бус чистят нощем Троян, хващат ги

* Николай Тодоров: „Щастлив съм, че Троян ще излезе на избори с една идея по-чист и силно се надявам да влезе в изборната секция с една идея по-умен“
МИ 2023 ПП-ДБ Невероятно, но факт
Николай Тодоров в подготовка на голямото предизборно чистене на Троян
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ще отложа заключителните си думи за по-късно. Сега искам да напомня за предстоящото иновативно по характера си масово почистване в Троян от 16:00 ч. (27 октомври, петък) – сборен пункт градинката на Капинчо. Обадиха се няколко групи, които ще се отзоват на поканата. Щастлив съм, че Троян ще излезе на избори с една идея по-чист и силно се надявам да влезе в изборната секция с една идея по-умен. Като отворих тема, да споделя за една комична случка от миналата вечер (26 октомври).

С РАДОСТ и усмивка мога да съобщя на троянци, че почистването стартира още  снощи и то как. Към 18:30 ч., бях още в офиса си, получих обаждане по телефона за бял бус с двама съмнителни мургави субекти, изхвърлящи отпадъци на едно от местата, предвидени за днешното почистване (до жп прелеза за Орешак). Признавам си, възмущението ми мина предела на кипене. Веднага подадох сигнал до МВР и спринтирах към автомобила си, за да не изпуснем злосторниците.

ХВАНАХ ги още там. Запречих с колата си входа и зачаках органите на МВР. А хората от белия бус се засуетиха нещо и взеха да затварят едната врата. Притесних се да не би да прикрият следите от злодеянието си, излязох и започнах да снимам, като вървях към тях. Приближил се, с изненада установих двама колеги кандидати за общински съветници от друга партия. За моя силна радост, от нетърпение да се възползват от инициативата ми, те решили приятно да ме изненадат и през нощта да почистят терена. Трогнаха ме!

ПРЕЗ ТОВА време и полицаите пристигнаха. Стана весело! Все пак колегите имат да ме черпят, че ако не бях дошъл навреме, най-вероятно, след подадения сигнал, щяха да откарат няколко часа в ареста. На изпроводяк двамата кандидати тържествено обещаха, че спират да чистят нощно време, отменят и планираното от тях почистване на Червянска лъка през нощта!

СВЕТЪТ е оцелял, защото се е смял! Троян е една малка, но много колоритна част от него.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Николай Тодоров
водач на листата за общински съветници на ПП-ДБ, Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |