Николай Тодоров: Троянци, изберете сигурността за бъдещето си!

МИ 2023 ПП-ДБ Обръщение
Уважаеми жители на община Троян!

ПРЕДИ да направите вашия избор в настоящите местни избори, имам няколко думи за вас, в качеството си на водач на листата за общински съветници на КП „Продължаваме Промяната - Демократична България“ и като човек. Позволявам си да го направя, защото съм уверен във важността на избора и правотата на думите си. И най-вече, защото знам, че съм го доказал пред вас!

ДОКАЗАЛ СЪМ го, като съм бил най-креативният общински съветник в предходните общински съвети и съм защитавал безусловно обществения интерес. Внесените от мен предложения, само в последния мандат, са ДВА пъти повече от тези на всички останали съветници накуп за предходните ДВА мандата. Това са факти, които лесно могат да се проверят. Доказал съм го с безчетните обществени и доброволчески инициативи, които съм съфинансирал, осъществил или участвал. Доказал съм го с отношението и съпричастността си към вас, които не съм променил и до ден днешен.

НЕ ПОСОЧВАМ тези аргументи, за да се изтъквам пред вас или за да ви насочвам към преференцията ми. Не го правя също, за да уязвя нищоправещите бивши съветници. Изкарали в добре заплатен сладък сън 8 години, който, виждам, че трескаво агитират да удължат. Смятам, че ако бяха положили и 10% от усилията си, вложени в рекламна лична агитация сега, в работа през отминалия мандат, може би нямаше да напиша този абзац сега.

ПРАВЯ ГО, само защото знам колко трудно успях да събера този екип от енергични, умни и образовани млади хора. Да ги увлека в месомелачката на политиката, която мразеха, но обичаха Троян. Правя го, защото имам твърдата убеденост, че трябва промяна към добро. А вярвам, че те и другите като тях трябва да са нашето бъдеще! За да мислим умно за бъдещето ни, мъдростта сочи, че трябва да се обърнем за помощ към тези, на които исторически то ще принадлежи. Те са суверенът на властта в аванс. Затова те трябва да са тук и сега, в новия общински съвет! За да се научат да носят навреме отговорността, която ще трябва изцяло да носят след това!

БУТАФОРИЯ е възрастни хора да правят младежки политики и да решават демографски проблеми. Не е логично тези, които пряко или косвено участваха в създаването на този демографски колапс и прогониха децата ни в Европа за по-добър живот, да ни залъгват, че пак ще имат решение. Решението, което те могат да ни предложат, е претопленото за изборите старо решение, което не работи.

ЗАТОВА въпрос на интелигентен избор е всеки сам да определи ролята, в която да го въвлече съдбата. Знам, че в периода на предизборната агитация всички пишат и говорят с чужди думи. Но също така знам, че хората, които ме познават, знаят, че аз пиша само моите. Правя го, защото имам правото и самочувствието да поискам за екипа ми мястото в общинския съвет, което да ни позволи да изпълним мисията и визията ни за умна, модерна и просперираща община Троян!

Троянци, изберете сигурността за бъдещето си - заложете на ума, опита и младостта! Днес ние подписваме обществен договор с вас, който се заричаме да изпълним!
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Николай Тодоров

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |