Убедена съм, че ни чакат четири вълнуващи и динамични години

МИ 2023 БСП Заключително обръщение
 
Уважаеми съграждани,

ПРИКЛЮЧВА поредната предизборна кампания. Този път по-различна, защото е кампания за избори на местна власт. Властта, която е най-близо до гражданите, властта, която има мисията да помага, да подкрепя, да разбира – тогава, когато е най-трудно.
 
ВИНАГИ съм приемала предизборните кампании като време, в което трябва да представим пред гражданите идеите си за развитие, да чуем мнения, препоръки и несъгласия, да формираме ясни управленски политики, които да превърнем в реални действия на терен. Така беше и сега. Предложихме Ви ясни управленски цели – по-млада, по-зелена и по-умна община. Представихме нашите идеи как да бъдат постигнати тези цели с 65 конкретни проекти и дейности. По всяка една от тях  работихме задълбочено, имаме свои анализи за резултати и очаквания, наясно сме с възможния финансов източник за изпълнението.  

В ХОДА на кампанията проведохме десетки срещи, бяхме заедно с хиляди хора, радваха ни пълни салони и неочакван и за самите нас интерес. Уморените от избори наши съграждани предлагаха идеи, търсеха с нас по-добри решения, спореха, подкрепяха. Навсякъде срещахме и признание за направеното в годините назад.

В КРАЯ на кампанията имаме убеденост, че сме подкрепени, че сме на прав път. Готови сме да влезем в новия мандат с яснота за очакваните от съгражданите ни политики и действия. Остава ни да допълним и обогатим предизборната платформа с Ваши предложения и да я превърнем в управленска програма. Готови сме веднага да започнем работа за нейното изпълнение. Имаме ясни цели, конкретни планове, надяваме се – и подкрепата на гражданите.

КАТО водач на листата от кандидатите за общински съветници търся Вашето доверие и за съветническата листа. Само екипът от съмишленици може да работи за ангажиментите, които заедно поемаме. Убедена съм, че ни чакат четири вълнуващи и динамични години, години, в които ще надграждаме над постигнатото. И знам, че ще успеем.
Нашият номер е 1, номерът на първенците.
Това е и Вашият номер!
Защото успяваме заедно!
Купуването и продаването на гласове е престъпление.
 
Донка Михайлова, канидат за кмет на Троян, БСП

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |