Със самочувствието, че имаме интелигентен и знаещ екип

* Считаме, че ние сме намерили точните изпълнители, имаме формулата на успеха, притежаваме нужния дух и енергия. Можем да доведем започнатото до успех!
МИ2023 ПП-ДБ Екипът
ВЛИЗАМЕ в настоящите местни избори с визията и самочувствието на това, че имаме и сме успели да изградим интелигентен и знаещ екип от млади и енергични хора. Екип, съчетаващ в себе си съвременните познания и енергия на настъпващото поколение с мъдростта, натрупания експертен опит и знания на опитните.

ЕКИП от експерти в местната власт се гради трудно и бавно. Считаме, че ние сме намерили точните изпълнители, имаме формулата на успеха, притежаваме нужния дух и енергия. Можем да доведем започнатото до успех! Защото успехът не е наша лична кауза! Успехът е мисията ни към съвременна и модерна община!

НИЕ трябва да успеем заради младото поколение, чиято единствена алтернатива и естествена среда сме ние. И това не е клише, това е фактическата реалност и съставът на листата ни с общински съветници и кметове на населени места го потвърждават недвусмислено!

Считаме, че:
    √ Най-големият проблем в цялата страна е демографията. Троян не прави изключение. Начина и формулата за преодоляването му е една. Създаване на съвременна и модерна среда за живот, отворени възможности за кариерно развитие и създаване на социален комфорт за младите семейства. Това е един от нашите най-важни приоритети, като освен това имаме  разбирането, че това трябва да бъде един от най-важните национални приоритети.

    √ Съвременното устройствено планиране на територията, икономическите характеристики, културните и природни потенциали на региона, трябва да се отчитат в балансирана и съвременна инвестиционна секторна политика. Само така могат да се покрият съвременните стандарти за модерно управление.

    √ Пред Троян стоят за отстояване редица все още нерешени каузи, за които считам за важно да бъдат посочени още в самото начало:

Да бъде осигурена целогодишната транспортна свързаност през Троянския проход;

Да бъдат успешно завършени започнатите големите инвестиции по изграждане на нова спортна и социална инфраструктура. Да се осигури обещаното национално финансиране за:
   – Мултифункционалната спортна зала;
   – Ролбана за летен биатлон  – така Троян ще стане национален център за летен биатлон;
   – Стадиона и лекоатлетическата писта, които трябва да бъдат приведени в изискващия обичайните стандарти вид.

Да се възползваме умно и в максимална степен от възможностите, които ни отваря новия програмен период, включително ресурса, който отваря Планът за възстановяване и устойчивост (ПВУ) и Оперативна програма „Развитие на регионите“, с новия мултифондов териториален подход на структуриране на проектите.

Стратегическите проекти, свързани с Интегрираната териториална стратегия за Северозападния район за планиране (СЗР), с включените за насърчаване на културно историческото наследство и културния туризъм обекти – проект „Археологически комплекс „Состра“ и проект „Виа Траяна Балканика“.
ВСИЧКО това ще ни позволи да разширим и отворим нови икономически потенциали в региона. Ролята на Общината е да създава благоприятна икономическа и социална среда на живот и бизнес. Ние можем да го направим – с грижата за уязвимите, с перспективи към предприемчивите и възможности за младите!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |