Днес е Олимпийската факелна щафета от Ловеч до Троян

* Стартът е в Ловеч в 14:00 ч., финалът – около 18:00 ч. на площада в Троян * Всеки желаещ може да се включи, от всяка точка по трасето и да пробяга колкото може
23 юни
ДНЕС, в Международния олимпийски ден – 23 юни, ще се проведе Олимпийска факелна щафета от Ловеч до Троян (35 км), организирана от гражданските сдружения „TroyanRun 2023“ (Троян, председател Николай Тодоров) и Тенис клуб „Ахед“ (Ловеч) под егидата на БОК и с подкрепата на Община Троян и Община Ловеч. Щафетата стартира от Ловеч точно в 14:00 ч. и се очаква да финишира около 18:00 ч. на площада в Троян, където ще се присъедини към празника „Ваканция без дрога“, провеждащ се по същото време.

В ЩАФЕТАТА може да се включи всеки желаещ, от всяка точка на трасето и да пробяга според възможностите си, уточняват организаторите. За участниците е осигурен придружаващ транспорт, вода и малки подаръци (сувенири). „Най-важното нещо в живота е не триумфът, а битката; важното е не да си победил, а да си се борил добре. Нека кажем не на дрогата и голямо да на здравето, което носи спортния дух на Олимпизма! Бягайте заедно с нас, чествайки олимпийския ден!“, е призивът в страницата на събитието във фейсбук (Олимпийска факелна щафета от Ловеч до Троян).

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |