Ориентиране в лабиринт и скорелауф на стадиона и Турлата в неделя

* Стартовете са за Купа „Троян“ и Мемориал „Инж. Марин Радевски“, които трябваше да се състоят през м. февруари на Беклемето, но бяха отложени поради липса на сняг

Предстоящо
 
В НЕДЕЛЯ, 21 май, стадион „Чавдар“ и намиращият се в съседство парк „Турлата“ в Троян ще са домакини на голям празник на спортното ориентиране – състезанията за Купа „Троян“ и Мемориал „Инж. Марин Радевски“. Организатори са троянските Ски клуб (СК) „Хемус“ с председател Иван Беломъжев и Спортен клуб по ориентиране (СКО) „Хемус“ с председател инж. Мариян Данчев и партньорството на Община Троян. Състезанията трябваше да са зимни, по ски бягане и ски ориентиране, и бяха насрочени за м. февруари на Беклемето, но липсата на сняг принуди организаторите да преминат на този летен вариант.

ПЪРВИЯТ
старт е от 10:00 ч. и ще покаже нещо, невиждано досега в Троян – ориентиране в лабиринт (на стадиона), твърде атрактивна и удобна за гледане дисциплина. От 15:00 ч. е втората дисциплина, също сравнително нова – т. нар. скорелауф (парк „Турлата“). „Очакваме състезатели от цяла България, заявките продължават. Вярвам, че ще станат хубави и силни състезания и ще зарадваме публиката“, коментира Иван Беломъжев, който заедно с именития си син, световния шампион по ски ориентиране Станимир Беломъжев, изнасят основната тежест по организацията.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |