В едно изречение (5)

* Лилов от ВМРО срещу Тодоров от ПП-ДБ или как бе нарушена кротката предизборна обстановка в Троян * От Общината обещаха – бакиите при строителството на улицата при Новата поликлиника са „описани и представени с протокол“ и ще бъдат отстранени

Ново Хубава работа, (ама) троянска
Новата рубрика на Т21 – „В едно изречение“, бе замислена само за печатното ни издание, но впоследствие решихме да я „прехвърлим“ и в сайта на вестника. Заглавието подсказва – кратки новини в едно изречение, разбира се, по значими троянски теми. И още нещо: по възможност преобладаващи добри новини, има ги (и тях). Надяваме се да ви е интересно, приятно четене.

ОБЩИНСКИЯТ лидер на ВМРО инж. Тихомир Лилов, който бе кандидат за депутат на предишните избори, но и той, и партията му се разминаха с парламента, а на тези избори не участват, изненадващо наруши кротката предизборна обстановка в Троян, като доста грубиянски атакува кандидатите, а и симпатизантите на коалиция ПП-ДБ (публикувайки в личния си профил във фейсбук снимка на рекламна торбичка на споменатата коалиция с предизборния й номер 12 и слогана „Има как“, а над снимката изписан въпросът „Как да те набият в Троян“ с пояснението „Първа стъпка“); четвъртият в ловешката листа на ПП-ДБ и общински координатор на ПП в Троян Николай Тодоров пък отвърна на местния баш войвода, пак в мрежата, с остро ироничен коментар, но след това явно реши, че няма смисъл и го изтри (коментара си).

КМЕТЪТ Донка Михайлова и директорът на дирекция „Строителство“ в общинската администрация инж. Николай Райковски отговориха положително на въпроса на Т21 „Има ли шанс фирмата, която прави участъка от ул. „Минко Радковски“ при Новата поликлиника, да си дооправи бакиите, не всичките, то явно всичките няма да ги оправи, но по-генералните бакии, а те са доста сериозни?“ (виж „Новият участък на ул. „Минко Радковски“ – хубава работа, ама…“ – бел. ред.); и по-конкретно – Община Троян, която е инвеститорът на това строителство, е изплатила на изпълнителя (фирма „НСК София“ ЕООД с управител Светлин Владимиров) 200 хил. лв. от общо 388 хил. лв. и останалата част от сумата ще бъде изплатена след отстраняване на всички бележки, които са „описани и представени с протокол“.
 
Т21  

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |