Миховски: Оставам верен на ГЕРБ

* „Направих го за доброто на страната ни и съм уверен, че постъпих правилно... и моля ви, не давайте ухо на слухове

Лично обяснение
След като третият в предизборната листа на ГЕРБ в нашия 11-ти избирателен район за парламентарните избори на 2 октомври 2022 г. – троянецът Иван Миховски, набра сериозно количество преференции и си спечели депутатското място, измествайки втория в листата, софиянеца Георг Георгиев, последва неочакван и в някаква степен нелогичен отказ от депутатство на съгражданина ни. Което, разбира се, породи различни догадки и влезе в националните новини. В събота, 8 септември, своето обяснение в профила си във фейсбук даде и г-н Миховски. Публикуваме го заради породения обществен интерес. Т21  
НАСЛУШАХ се и се нагледах тези дни на какво ли не тук (в мрежата) и в реалния живот. Ще се опитам да бъда кратък, но и да обясня нещата така, както ги виждам и чувствам аз.

Иван Миховски
ПЪРВО, благодаря на всички, подкрепили ГЕРБ-СДС на изборите на 2 октомври. Вие направихте верния избор. От цялото си сърце благодаря на онези 1457 човека, които са гласували преференциално за мен – човека Иван Миховски. Огромно благодаря за доверието ви. Зная защо съм го получил и ви уверявам, че не съм ви предал. Нашият глас няма да остане нечут, моите ангажименти продължават да са приоритет. Но обстановката в страната е много тежка, тревожно тежка. Сега не е време да се състезаваме. А да докажем, че сме отговорен екип.
 
ПРЕЦЕНИХ, че в тези трудни времена на война и геополитически предизвикателства е време на преден план да са хора, които имат експертизата по външнополитически теми. Колегата Георг Георгиев определено е сред разпознаваемите лица в този контекст като бивш външен зам.-министър. Така че точно в този момент той ще бъде по-полезен за страната ни като народен представител, който ще работи за намиране на решения от името на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Това бе и мотивът ми да отстъпя мястото си на Георг. Направих го за доброто на страната ни и съм уверен, че постъпих правилно.

ОСТАВАМ верен на ГЕРБ и вярвам, че вие, моите приятели и симпатизантите на ГЕРБ, ще ме разберете. Още веднъж благодаря на всички за подкрепата и моля ви, не давайте ухо на слухове. Някой от тях далеч надминаха границата на нормалността. Има моменти, когато трябва да отстъпиш крачка назад, щом това е по-добре за страната ни. Това направих напълно осъзнато и с ясното убеждение, че постъпвам правилно.

8 октомври 2022 г.

2 коментара:

r3d33ms каза...

Или както се казва - Боко дал,Боко взел!

Донка Михайлова каза...

Боко отдавна го не ще,че е дошъл от котилото на Цв.Цв. Монтьорът сам се напряга,да се докаже ,но всички го знаят,че нищо не става от него. Преференцийките са от приятелите и със съдействието на "Маджо" .Троянският "Маджо"!😜

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |