TSD на Герман Гачевски подписа спонсорски договор с ФК „Чавдар“

* Финансовата подкрепа от проспериращата ИТ компания е насочена към развитието на младите футболни таланти в Троян * „Вълнуваме се и вярваме, че това ще бъде още едно успешно и ползотворно партньорство!“, коментираха от TSD
Дарители
Герман Гачевски (вдясно) с представители на ФК „Чавдар“ след подписването на договора за партньорство, 1 юни 2022 г.
В ДЕНЯ на детето – 1 юни, троянската ИТ компания TSD Group започна поредна дарителска инициатива и постави началото на ново партньорство в подкрепа на спорта в Троян. На този ден, избран неслучайно, бе подписан договор за ежемесечно спонсорство на ФК „Чавдар“, насочено целево към развитието на младите футболни таланти в града ни. Ефектът от подкрепата на TSD ще се усети още този месец (м. юни) – отборите на момичетата и момчетата на ФК „Чавдар“ ще имат възможността да участват в два футболни турнира в страната. Договорената подкрепа от TSD за ФК „Чавдар“ освен финансово изражение ще включва и предоставяне на професионални маркетинг и PR услуги с цел по-добро позициониране на клуба в социалните мрежи. От TSD се включиха като спонсор и при провеждането на първото издание на футболната Купа „Александър Николов-Сашо“,  състояло се на 29 май на троянския стадион „Чавдар“.

Момичетата и момчетата на ФК „Чавдар“
„ВЕРНИ на мисията си да подпомагаме развитието на спорта в Троян, на 1 юни поставихме началото на партньорството си с Футболен клуб „Чавдар“ – като подарък за Деня на детето TSD стартира своята ежемесечна подкрепа към младите футболни таланти. Вълнуваме се и вярваме, че това ще бъде още едно успешно и ползотворно партньорство! Честит празник, деца!“, написаха от компанията във фирмената си страница във фейсбук. Припомняме, че TSD и лично основателят, собственик и управител на компанията Герман Гачевски, който като ученик в Троян и студент в САЩ играе активно баскетбол, подкрепят от години троянския баскетбол, а в края на миналата 2021 г. удвоиха спонсорството си за местния баскетболен клуб БК „Чавдар“. Освен това от повече от шест години подкрепят голямата звезда на българското ски ориентиране – двукратния световен шампион и наш съгражданин Станимир Беломъжев, помагат и на редица други троянски спортни инициативи.

Т21, по информация от TSD Group

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |