TSD Group организира залесителна акция

* Компанията е закупила 100 широколистни дръвчета, зимен дъб и явор, избраният терен е до хижа „Яворова лъка“ над с. Черни Осъм
Предстоящо
ЕКИПЪТ на троянската IT компания „TSD Group“ организира акция по залесяване, която ще се осъществи на 16 април, събота, на терен до хижа „Яворова лъка“ в близост до с. Черни Осъм. Със съдействие и насоки от ДГС Черни Осъм за подходящите видове, с които може да бъде залесен конкретният терен, компанията е закупила 50 броя дръвчета зимен дъб и 50 броя явор, които ще бъдат засадени от служителите на TSD. Избраната дата за събитието бе вдъхновена и от Седмицата на гората (4-10 април).

ДОБРОВОЛЧЕСКАТА инициатива е част от програмата на TSD Group за корпоративна социална отговорност, която компанията развива все по-задълбочено всяка година. Което е и лична кауза на основателя и управител на компанията Герман Гачевски. Наскоро, за трета поредна година, TSD получи признание, Сребърен знак „Отговорна компания – отговорни служители“, за редовно дарителство на служителите и няколко успешно проведени дарителски и социални инициативи през 2021 г. Повече информация и снимки от инициативата по залесяването – скоро!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |