Тачо и Герман – две световно успешни троянски момчета

* Дарителят: „Подпомагаме Станимир от около 6 години, не с много, но стабилно и сигурно“ * Шампионът: „Благодаря на TSD Group за доверието и подкрепата! Заедно можем повече!“
Отличници
В офиса на TSD Group, Троян, 16 юли 2021 г.
ЛЮБОПИТНА снимка, силна, и значеща. Две световно успешни троянски момчета – световният шампион по ски ориентиране и №1 в своя спорт у нас за всички времена Станимир Беломъжев-Тачо и Герман Гачевски, основател, собственик и мотор на ИТ компанията TSD Group (Троян), която от самото си начало работи за световния пазар, в топ 20 на най-добрите мениджъри в ИТ сектора у нас – си стискат ръцете. Приятели, и троянци. Доказали и доказващи, че и тук, в Троян, в България, могат да се постигат световни успехи. Снимка, даваща ни кураж, увереност, самочувствие. И вдъхновение. Браво, момчета, браво троянци! А поводът – поредната спонсорска подкрепа от TSD Group за шампиона.

ПОТЪРСИХМЕ за коментар дарителя. „Подпомагаме Станимир от около 6 години, не с много, но стабилно и сигурно (сумата сега е 3000 лв.). Едно, че сме приятели. Второ, той е троянец“, коментира Герман. Който също не е чужд на спорта – от ученик играе активно баскетбол, не скъсва с оранжевата топка и при следването си в САЩ, а тук от години подкрепя троянския баскетболен клуб „Чавдар“. „И е много, много важно да се спортува. Говоря не само за физическа сила и издръжливост, но и за психическа такава, социална, отборна“, каза още г-н Гачевски. А следващите му думи бяха някак многозначителни: „Много е важно всички да искат топката, да могат да я отиграят или подадат. В днешно време – много всезнаеща публика, но малко хора на терена!“.

„УДОВОЛСТВИЕ е да споделим, че ще продължим да подкрепяме световния шампион по ски ориентиране и наш съгражданин Станимир Беломъжев. С пожелание за продължителен успех през сезон 2021/2022!“, написаха във фирмената си страница във фейсбук от TSD Group. „Благодаря на TSD Group за доверието и подкрепата! Заедно можем повече!“, от своя страна заяви, пак във фейсбук, големият шампион Тачо Беломъжев.
 
Генадий Маринов
Снимка: TSD Group

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |