TSD Group удвои подкрепата си за БК „Чавдар“

* Шефът на ИТ компанията Герман Гачевски и председателят на клуба Петър Лалев подписаха новия спонсорски договор * „Очакваме още страхотни неща занапред!“
Добрата новина Баскетбол
В офиса на TSD Group след подписването на спонсорския договор, отляво: Лъчезар Диков, Радослав Кочев, Цветослав Острев, Петър Лалев, Герман Гачевски
ТРОЯНСКАТА ИТ компания TSD Group – чийто основател и президент Герман Гачевски е тясно свързан с баскетбола, като ученик в Троян и студент в САЩ е активен играч, а от десетина години е в управата на троянския баскетбол и е сред основните действащи лица за възраждането на този толкова троянски спорт – е подписала обновен спонсорски договор с БК „Чавдар“ (Троян). А обновяването означава удвояване на годишната финансова подкрепа за клуба, възлизаща на 5-цифрена сума. Отделно компанията се ангажира с предоставяне на маркетинг и PR обслужване на клуба с цел „професионално онлайн позициониране, популяризиране на дейността на клуба сред правилната  аудитория, по-добро присъствие в социалните медии, реклама и др.“. Както и разработка на бъдещи общи проекти и инициативи, посветени на развитието на баскетбола в Троян.

TSD GROUP от години е сред спонсорите на БК „Чавдар“ (основният е Община Троян). А това е част от корпоративната политика за подкрепа на развитието на спорта в Троян. „Общата ни мисия е отварянето на все повече нови кариерни и съответно спортни възможности за младите таланти в Троянския край и задържането им тук. Тя стои в основата на успешното ни дългогодишно партньорство, което разширяваме. Или с други думи – всички нас ни обединява троянството, както го определя г-н Гачевски – да работим за Троян, в Троян, от Троян“, споделиха от TSD Group.

И ОЩЕ: „В последно време БК „Чавдар показва доста добри резултати и постижения, както и желание и мотивация за развитие на местния баскетбол, подплатени с действия. Силният екип – треньорът с дългогодишна практика като Лъчезар Диков, треньорът Цветослав Острев, завърнал се наскоро в Троян, способни баскетболисти като Радослав Кочев, председателят на клуба Петър Лалев – работи усилено за развитието на баскетбола в Троян. Затова ние от TSD Group продължаваме да им оказваме все по-голяма подкрепа и да стоим зад тях. Едно от най-важните неща, с които клубът разполага, е големият човешки ресурс – талантливи троянски деца, младежи и мъже, които искат и имат възможността да развиват спортните си умения в конкурентен отбор, без да напускат своя роден град“.

Подписването на договора – Петър Лалев (вляво) и Герман Гачевски, Троян, 8 декември 2021 г.
НОВИЯТ спонсорски договор между TSD Group и БК „Чавдар“ (Троян) е бил подписан в офиса на компанията на 8 декември от Герман Гачевски и Петър Лалев. В  присъствието на представители на Маркетинг и PR екипа на компанията и от баскетболния клуб – Лъчезар Диков, Цветослав Острев и Радослав Кочев. „Продължаваме заедно да работим за каузата на местния баскетбол. Очакваме още страхотни неща занапред!“, бе общото послание след подписването.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |