Защо всичко е ново, а има дупка?!

* Дупката е точно на входа на новия и новоасфалтиран малък паркинг над новия Малък пазар и на изхода към новоасфалтираната
 ул. „Стара планина“
Предизвикано
ТАЗИ дупка – с доста сериозни размери на ширина, дължина и дълбочина – си стои и се уголемява от месеци, сигурно има половин година. И явно на никого не му пука, като изключим няколко будни граждани, живеещи в съседство, които на няколко пъти се обаждаха за съдействие и на нас във вестника. За псувните на шофьорите, бухащи се ежедневно в дупката, можем само да се досещаме.

ДУПКА като дупка, ще кажат някои – позната нашенска, българска и троянска, картинка, нищо необичайно. Така е, но има един „нюанс“, който прави нещата още по-неприятни. Дупката е точно на входа на новия и новоасфалтиран малък паркинг над новия Малък пазар и на изхода към новоасфалтираната ул. „Стара планина“.

ЗАЩО всичко е ново, а има дупка?! Тук догадките са две – че някой не си е свършил качествено работата и че половин година няма кой да го принуди/изиска да си оправи бакиите. Надяваме се все пак рано или късно дупката да изчезне – защото такива неща са ненормални и защото районът на Малкия пазар стана едно от най-хубавите кътчета в Троян, за което неведнъж сме казвали нашето „Браво!“, а тази дупка слага лъжица катран в кацата с меда.

Т21

1 Коментара:

Unknown каза...

За какви догадки говорите тук изобщо? Ако отидете и се загледате в дупката в сухо време ще видите, че всъщност точно там има стар корен и вероятно е имало 1 см асфалт над него. След 2-3 месеца логичното се е случило.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |