Временно се забранява паркирането и навлизането на МПС около Новата поликлиника

* Забраната важи за зоната на строително-монтажните работи, които започват на 17 март, въвежда се временна организация на движението
 
Важно съобщение!
 
ВЪВ ВРЪЗКА с изграждането на обслужваща инфраструктура към Центъра за подкрепа на лица с увреждания и техните семейства и Центъра за грижа за лица с умствена изостаналост Ви информираме, че се забранява паркирането и навлизането на МПС към обособения паркинг пред Новата поликлиника на ул. „Минко Радковски“. По време на строителството ще бъде въведена временна организация, с която се ограничава движението на МПС в зоната на строително-монтажните работи, започващи на 17 март.

ТРУДНОПОДВИЖНИТЕ хора и техните придружители временно могат да спират на ул. „Незабравка“, без да възпрепятстват движението. Препоръчително е посетителите на Новата поликлиника да се насочват към паркинга на МБАЛ - Троян. Паркирането на живущите в района и техните гости може да се извършва в локалното платно на ул. „Минко Радковски“, без да се затруднява преминаването на автомобили.

БЛАГОДАРИМ за Вашето разбиране и молим да ни извините за
 причиненото неудобство!

Община Троян

1 Коментара:

Бай каза...

Каква организация? Голям смях
В Троян всеки кара както си иска!
Прост пример , елате на улицата до Механото и ще видите за един час колко много коли карат срещу знака.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |