Офисът на РЗОК в Троян отваря отново

* Тук ще се заверяват протоколи за лечение, ще се приемат документи за скъпоструващо лечение и документи за ядрено-магнитен резонанс, ще се издават здравни книжки; намира се в сградата на МБАЛ - Троян
Добрата новина
СЛЕД КАТО известно време офисът на Районната здравноосигурителна каса (РЗОК) в Троян не работеше, от утре, 11 януари, вторник, дейността му се възобновява. Това съобщават от Здравната каса в Ловеч. Вече е назначен титуляр на длъжността, в първия си работен ден утре офисът ще отвори в 10:00 ч., иначе работното му време ще е от 8:30 ч. до 17:00 ч.

НА МЯСТО ще се заверяват протоколи за лечение, ще се приемат документи за скъпоструващо лечение и документи за ядрено-магнитен резонанс, ще се издават здравноосигурителни (сини) книжки. Офисът на РЗОК - Троян се намира в сградата на общинската болница МБАЛ „Д-р Георги Стоев-Шварц“.

Даниела Коларова, 
PR на Областна администрация - Ловеч

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |